Sağlıklı bir yaşam için neler yapıyorsunuz arkadaşlar? Spor ve dengeli beslenmeyle aranız nasıl?
Sağlığıma özen gösteriyorum
Fazla dikkat etmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yıllardır her sabah yaz kış demeden sabahları soğuk suyla duş alırım:) diş ağrısı hariç en son ne zaman doktora gittiğimi hatırlamıyorum:) eskiden taekwondoyla uğraşırdım. sonra kickboksa geçtim. şimdi de aikido yapıyorum:) 33 yaşındayım ve yaşıtlarım buna inanmıyor:) kime sorsam en fazla 27 bilemedin 28 diyor:)) bence spor yapmayı hiçbir zaman ihmal etmeyin. ilerde çok faydasını göreceksiniz;)
Sigara içmiyorum, alkolü sadece arkadaşların özel günlerinde (bekarlığa veda partisi, doğum günü) kullanıyorum, dengeli beslenmeye dikkat ederim ve son olarak da mümkün olduğu kadar boş zamanlarımda yürüyüşe çıkarım...
Tek sorun, geceleri erken uyuyamamak
Kilo vermek ve sağlıklı kalmak için bol su tuketin sık sık ve az az yiyin 3 beyazı çok tuketmeyin benim önerim. Kilosundan şikayetçi olanlar ozellikle 1 ayda rahat 6-7 kilo verirsiniz ^-^
Beslenmeme dikkat ediyorum. Kötü alışkanlıklardan uzak duruyorum. Kendimi üzmemeye özellikle dikkat ediyorum :) Sağlıklı yaşam çok önemli bence buna karşı çok duyarlı olmalıyız
Eic için teşekkür ederim :) Sorularını sevdim takip edeceğim seni :)
Cevap
19Cevap
Sabahları düzenli olarak nefes egzersizi özellikle alt solunum sağlığı için bally çekerim.. günde en kötü 5 tuborg malt içerek günlük sıvı ihtiyacımı karşılarım.. Akşamları da yine nefes egzersizi yapar bu sefer üst solunum yollarım için de tiner çekerim.. Arada bir de ex atar 45 dakika koşarım.. Asdfghjklşi..
jack daniels içiyorum, dünyaya bir kere geldiğim için bu dünyanın nimetlerinden faydalanıyorum. Düzenli beslenirim spor yaparım. Hiç kimseyi kafama takmam mutluyumdur (sitede makara amacıyla varım) düzgündür.
Düzensiz olarak uyuyorum , yemek öğünlerim belli değil, düzenli olarak sigaramı içkimi içiyorm ve çok şükür sağlıklyım
Aynen
Kadınlardan uzak durmak bunu spor yerine sayabilirmiyiz? :))) şaka bir yana düzenli futbol oynuyorum. (Lisanslı sporcuyum) beslenmeme ve uyku düzenime dikkat ediyorum gördüğün gibi saat gecenin 3:30 olmuş :)
Haftanin 4 gunu body.
Gun aşırı krill yağı+balık yağı
Günde 1-2 km koşu
Haftada ort 3 litre süt.
Ye iç yat hertürlü ölcez zaten bukadar zahmete ne gerek var
malesef edemiyoruz işten güçten yorgunluktan başımızı kaldıramıyoz zaman zaman
Sigara alkol yok, spor yapıp her türlü yemeği yiyorum. Mutluyum sağlıklıyım
sağlık için hareket etmem. yaşamak ve tatlara önem veririm.
Spor yapıyorum elimden geldigincede yediklerime dikkat ediyorum
yiyom içiyom sıçmıyom
çay bile içmiyorum o kadar yani
Hiç birşey yapmıyorum...
spor yapıyorum ve dengesiz besleniyorum
Sağlığıma özen gösteriyorum
ALKOL, SİGARA BUNUDA MI BİZ SÖYLEYELİM?
şu an hiçbirşey yapmıyorum
20 gündür diyet yapıyorum sadece -_-
spor ve duzenlı beslenme elımden geldıgınce
abur cubur yemem nadir yerim yersemde
Spor ve müzik