cevap lor peyniri. hem çok ucuz. hem de protein açısından çok zengin. aynı protein tozları gibi peynir üretilirken peynir altı suyundan yapılıyor. protein tozunun sağlığa zararları açısından korkanlar için en ideal besin.
100 gramında ortalama 14 gram protein var. ayrıca 100 gram tüketirseniz vücudun günlük kalsiyum ihtiyacını da %90 gidermiş olursunuz.
benim şahsi önerim sabah kahvaltısında önce mümkünse tavaya zeytinyağını dökün olmazsa ayçiçek de olabilir zeytinyağı pahalı çünkü. sonra içine lor peynirini atın karıştırın sonra da üstüne 2 yumurta kırın karıştırın ve yemeğe hazır.
sabah sabah güne bir protein deposuyla başlarsınız. hem diyet yapanlara hem de spor yapanlara öneririm
100 gramında ortalama 14 gram protein var. ayrıca 100 gram tüketirseniz vücudun günlük kalsiyum ihtiyacını da %90 gidermiş olursunuz.
benim şahsi önerim sabah kahvaltısında önce mümkünse tavaya zeytinyağını dökün olmazsa ayçiçek de olabilir zeytinyağı pahalı çünkü. sonra içine lor peynirini atın karıştırın sonra da üstüne 2 yumurta kırın karıştırın ve yemeğe hazır.
sabah sabah güne bir protein deposuyla başlarsınız. hem diyet yapanlara hem de spor yapanlara öneririm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence tavuk olabilir bana göre yani veya para varsa protein tozu
tabi ki çok şey var ama fiyat performans açısından diyorum. yani hem ucuz hem de protein bakımından zengin hem de yağ da yok diyet yapanlar için falan uygun. yani sürekli tavuk ya da protein tozu bütçeyi yorar bir yerden sonra. ayrıca bu supplementlerin de sonu yok yani protein tozu bca sı kreatini amino asiti falan derken pahalıya patlar.
kaazeinin sürekli ve yükseke miktarda tüketimi vücutta asit birikimine neden olur. ayırca vücut kazeinin tammaını sindiremez. lor peynirine 90 lira evreceğine 1 kil tavuk gösü alman daha mantıklı
ne 90 ı yaa. kilosu 30 lira falan. hatta bazı yerlerde daha bile ucuz olabilir. tavuğun fiyatı her geçen gün uçup gidiyo lor peynirine talep fazla olmadığı için fiyatı sürekli yükselmiyo yani tavuk kadar en azından
hani 30 deme de 40 de işte. ama ucuz yani.
nerde 30 lira la. söyle de biz de alalım. daha geçen gün aldım 87 miydi neydi
sen lüksünü almışsın. o lor peyniri artı çok lezzetlidir yani. zaten yağlıdır muhtemelen. e ne anladım kaşar peyniri yerim o zaman öyle yağlı lezzetli yiyeceksem hani diyet yani. nerde kaldı diyet. benim dediğim yağsız lor peyniri
ben fazlaca harciyorum ya kaloriyi aynaya bakarak belirliyorum :d
doğru evet benim aldığım yağlıydı
yani o zaman kaşar peynirin de daha çok protein var kaşar peyniri yersin yani. lor peyniri böyle kum gibi olur. kuru kuru yiyemezsin kolay kolay boğazdan geçmez :)
protein için değil canım. sevdiğim için aldım :d sen hangi sporlarla uğraşıyorsun
eskiden spor salonlarına çok gittim ama genetik galiba omuzlar genişlemiyo. e omuzlar geniş olmayınca vücutta çok anlaşılmıyo. sonra eve dambıl aldım. onlarla hemen hemen hergün front raise lateral rais incline dumbell fly incline dumbell press falan filan işte yapıyorum evde
ne güzel. spor iyidir
dambıllar elinin altında olunca kolay da oluyo. sanırım insan spor salonuna gitmeye üşeniyo. ev de olunca alışkanlık bile oluyo hatta
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!