Kilo verme tecrübesi olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Neler yapmamı önerirsiniz? Yoğun spor yapmayı seven biri değilim. Vücut yapım orantılı kum saati şeklinde 175 boyunda ve 78 kiloyum şu anda. Hedefim ilk etapta 70 kg olmak 🙏🏼 önerilerinizi duymak isterim.
Kilo vermenin püf noktaları nelerdir? Hızlı kilo vermenin yolları nelerdir?
Ödem attırıcı detox sular kalori hesaplaması yapmaya erinmezsen eğer çok faydası olur. Yemeği yavaş yersen sindirim daha hızlı olur Spor yapma şansın varsa kilo verirken vücudun sıkılaşır sarkma çatlama olmaz. Ve vücudun şekillenerek kilo verir Akşam mümkün olduğunca 18 den sonra yeme çünkü vücut belli bir saatten sonra sindirimi yavaşlatır. Akşamları miden bulanmazsa uyumadan önce yoğurt zerdeçal limon bunları karıştırıp yiyip uyursan gece çalışan metabolizman normalden birtık daha fazla olur daha fazla kalori yakarsın Bunları uygularsan devam ederiz😅
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 gece yatmadan önce bazı kişiler limonlu su diyor bazıları yoğurtlu limon kürü öneriyor sizce hangisi daha iyi olur?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ödem attırıcı detox sular
kalori hesaplaması yapmaya erinmezsen eğer çok faydası olur.
Yemeği yavaş yersen sindirim daha hızlı olur
Spor yapma şansın varsa kilo verirken vücudun sıkılaşır sarkma çatlama olmaz. Ve vücudun şekillenerek kilo verir
Akşam mümkün olduğunca 18 den sonra yeme çünkü vücut belli bir saatten sonra sindirimi yavaşlatır.
Akşamları miden bulanmazsa uyumadan önce yoğurt zerdeçal limon bunları karıştırıp yiyip uyursan gece çalışan metabolizman normalden birtık daha fazla olur daha fazla kalori yakarsın
Bunları uygularsan devam ederiz😅
Çok teşekkür ederim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 gece yatmadan önce bazı kişiler limonlu su diyor bazıları yoğurtlu limon kürü öneriyor sizce hangisi daha iyi olur?
Yoğurt benim tercihimdi ben 156 boyundayım ve 72 kg falandım şu anda 50
Sabah zaten detoks suyu içeceğin için akşam yoğurt daha faydalı olur
Mesela şekerli şeyler tüketmeyi seviyorsan gün içinde içtiğin suyun içine Çubuk tarçın at o senin şeker ihtiyacını karşılar
Ne güzel zayıflamışsınız tebrik ederim 🙏🏼 ve cevaplarınız için çok teşekkürler.
Rica ederim iyi akşamlar🥳💕
Sağlıklı ve düzenli yemek