Sağlık & Diyet 3 ay Aralıklı oruçla üç ayda 15 kilo verebilir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 18 yaşındayım 166 boy 78 kiloyum Aralıklı oruçla üç ayda 15 kilo verebilir miyim? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Wjej3j3j322j Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% 3 ay Evet verirsin ama sporla desteklemen de lazım. 0 2 Yorumla Soran 3 ay ne kadar spor yapmalıyım Yorumla Wjej3j3j322j 3 ay Ben günde 8 10 bin adım arasında atiyordum Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 93% 3 ay Verebilirsin ama protein almaya ve bol su tüketmeye yeterince şeker almaya dikkat et 0 0 Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 3 ay Tğrbanlı mısın? 0 10 Yorumla Soran 3 ay ne alaka Yorumla Hullanza 3 ay Oruç dedin ya Yorumla Soran 3 ay aralıklı oruç ne biliyor musun Yorumla Hullanza 3 ay Yok hocam. Diyet için m Yorumla Soran 3 ay evet Yorumla Hullanza 3 ay Yaşın kaç? Kilolusun da, en falza 24 yaşındasındır sanırım Yorumla Soran 3 ay 18. Yorumla Hullanza 3 ay Yav sınıfındaki oğlanlar bakmıyo diye tribe girmişsin, belli. Yorumla Hullanza 3 ay 2 sene sonra hepsi gotünde dolanır Yorumla Soran 3 ay ne alaka 10 15 kilo fazlam var Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 95% 3 ay Sağlık & Diyet konusunda 372 cevap paylaştı. kesin verirsin 0 0 Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 3 ay Sağlık & Diyet konusunda 682 cevap paylaştı. Verilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet verirsin ama sporla desteklemen de lazım.
ne kadar spor yapmalıyım
Ben günde 8 10 bin adım arasında atiyordum
Verebilirsin ama protein almaya ve bol su tüketmeye yeterince şeker almaya dikkat et
Tğrbanlı mısın?
ne alaka
Oruç dedin ya
aralıklı oruç ne biliyor musun
Yok hocam. Diyet için m
evet
Yaşın kaç? Kilolusun da, en falza 24 yaşındasındır sanırım
18.
Yav sınıfındaki oğlanlar bakmıyo diye tribe girmişsin, belli.
2 sene sonra hepsi gotünde dolanır
ne alaka 10 15 kilo fazlam var
kesin verirsin
Şekeri ekmeği bırak otomatikman verirsin
Verilir
Kılon cok degıl