Arkadaşlar merhaba bi insanın kalbi ve akciğerleri temizse kan tahlilleri falan her şeyi temizse nefesi kesilir mi?
Bu konuda çok kaygılanıyorum nefesim kesilecek gibi hissediyorum hep nefesimi kontrol ediyorum gece uyurken bir şey olmuyor ama gün içinde hep nefes darlığım oluyor her şeyime baktırdım temiz ama korkuyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Korkuların asla gerçek olmayacaktır vesvese panik atak yapıyorsun
Çook uzun sürdü bu yüzden daha da kaygılanıyorum nefesim kesilecek gibi hissediyorum
Vesvese bu başka bir şey degil önemseme soner gider
Bence dahiliyeye git. Birçok sebebi olabilir. Mide kaynaklı da olabilir. Mesela bazen benim kaslarım çok ağrır, gergin olur. O bende nefes darlığı yapıyor mesela. Psikolojik de olabilir. Tekrar görüş bence.
Randevu bulmak çok zor bulursam bi gidicem tek korktuğum nefesimin bir anda kesilme ihtimali
Bir yolunu bul dikkatini başka yere çek. Nasılsa doktora da gideceksin. Bir şey olmayacak. Kaygı şikayetlerini arttırır. 🫂💖
Sağol🥰🥰♥️♥️
Nefes alışverişini manuele almışsın psikolojik bir sorun görüyorum
Karnımda bi ağırlık ve baskı hissi oluyor aynı zamanda bu 5 aydır her gün oluyor her gün olması mümkün müdür psikolojik bir sorunsa
Evet mümkündür nefes aldığını aklından cıkarman unutman gerek
Teşekkür ederim💗
İşin psikiyatr ile ilgili
Endişe anında kesilir
Yok endişe anımda değil de durup dururken mesela sağlıklı bi insanın nefesi kesilir mi
KOAH başlangıcı varsa kesilir
Sft yaptırdım akciğerlerime 2 kez film bir de tomografi çektirdim bi şey çıkmıyor zaten sigara da içmiyorum
KOAH sadece sigara içenlerde görünmüyor. Herhangi bir fiziksel rahatsızlık yoksa psikolojiktir. Ya da akciğerinde bir rahatsızlık yoksa bile akciğer kaslarını hareket ettiren sinirlerde de problem olabilir. Bu sinirler stres, kaygı, endişe, huzursuzluk gibi psikolojik etkenlerden etkilenir. Ya da farkında olmadığın bir huzursuzluk yaşıyor olabilirsin. Bunlarda yoksa kullandığın bir ilacın yan etkisi olabilir. İlaçta kullanmıyorsan şeker hastalığı olabilir. Ya da başka bir hastalığın olabilir. Kan tahlili de yaptır
Kam tahlili de yaptırdım her şeyim temiz sürekli yatma isteği var çünkü sadece uyurken rahat edebiliyorum sanırım biraz da depresyon
Panik atak ya da hastalık hastalığı
Anksiyete var sanirim