Kilouyu koruyabilirsin istersen ama istesen bile şu şekilde koruma bence, belden yukarısı hadi neyse de aşağısı yukarıya göre orantısız duruyor ve estetik durmuyor.
Eğer giysiyle veya fotoğrafla ilgili değilse bacakların epey kalın. O yüzden özellikle bacak çalışmadan kardiyo yapmalısın ki bacaklarında kas hacmi daha da artmadan yağ kaybı olsun olduğu kadar.
Tabi buna uygun da beslenmen gerekiyor yani diyet yapman.
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın oyle yapiyorum genel de genetik oldugu icin genel de kiloyu ordan aliyorum
- +1 yıl
Öyledir, kilo alınan yerleri genetik belirliyor maalesef ve o yüzden de bölgesel zayıflama veya kilo alma olmuyor.
Eğer kardiyo yetmezse yani istediğin duruma gelmezse bacakların kol, omuz, sırt egzersizleri yapabilirsin. Hem üst taraf daha estetik durur hem de bacaklarından yağ yakmaya faydası olabilir.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYavrum buna karar vermesi gereken sensin. Aynaya baktığında gördüğün şey içine siniyorsa koru, daha zayıf birini görmek istiyorsan ver.
Bu halinle de fıstık gibisin, biraz daha versen yine fıstık gibi olursun. O veya bu daha iyi diyemeyiz yani, bence ikisi de eşit derecede iyi.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErk*lerin yorumlarını ciddiye almanı önermem. Nasıl görünürsün görün mutlaka bir kusur bulur onlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Sağlık konusunda 40,8b cevap paylaştı.
u +1 yılKoru bence
00 Yorumla Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı. Vermeene gerek yok bence şu an fit görünüyorsun
20 Yorumlabence gayet güzel bir fiziğin var boş ver ne vericeksin fit ve estetik bir vücut.
10 YorumlaBasen ve kalça çok göze batıyor, bir kaç kilo versen daha iyi olur gibi
10 Yorumla
+1 yılBencedaha çok uzun bir yolun var... Çok özür dilerim senden ama Basen ve üst bacakların, insanı cinsellikten kaçıracak kadar kötü durumda :( :/
10 Yorumla
+1 yılBelini biraz daha inceltirsrn giydiğin ger kıyafet güzel olurr
10 YorumlaKorse taytı cıkarıp, nefesini içine çekmediğin bir zamanda tartışalım bu konuyu
25 Yorumla
Soran+1 yılHahaha sen oyle yapiyosun galiba
Soran+1 yılAynen kardesim ben kendimi begeniyorum ama biraz kilo versem iyi mi olur diye fikir sormak istedigim sende istiyorsan boyle fizik ben gibi olamazsin ama calisirsin
Kendini nasıl iyi hissediyorsan. Zayıflayınca daha iyi hissedeceğine inanıyorsan şimdi başla ama kendinde memnunsan kilonu koru bara göre her halükarda gayet iyi bir vücuda sahipsin ama kendini nasıl iyi hissediyorsan ona yönel.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazlan var ve nefesini çekip kendini kasarak tayt giyip biraz daha iyi görünerek gerçeği değiştiremezsin 👍 fazla kiloları vermeni oneririm.
212 Yorumla
Soran+1 yılNefesimi cekmiyorum hahah sporda ne giyebilirim valla cahilsiniz hahah
Cevap sahibi+1 yılYavrum sen beni anladın 👍
Hadi bakalım fazla uzatma yağları erit.
Soran+1 yılSende beynini calistir💅
Cevap sahibi+1 yılGerek yok 👍
Dış görünüşe bu kadar takılan bir hatuna kafası çalışan bir erkek fazla gelir. 😎😎
Soran+1 yılSeni isteyen mi var ahir gülü hahaha
Cevap sahibi+1 yıl😅😂🤣🤣🤣 Erkek arkadaşına öküz diyenler aklı ahırda olanlar nasılda belli oluyor. Sanada öküz lazım zaten
Soran+1 yılKomiksin türkçe dersi almayi düşüdün mü
Cevap sahibi+1 yılİzahı olmayan şeyin mizahını yapıyorum 👍
Soran+1 yılBu cahillini nasil izah edebilirsin ki Hhhaah
Cevap sahibi+1 yılHemcinslerin bile görüşümü beğendiğine göre seni cahil görmüşler 😎
Soran+1 yılKimi de yaprak sevdalisi oldugunan begeniyo merak etme
Cevap sahibi+1 yılYazdığın şeyleri düşünüyor musun çok merak ediyorum yoksa aklına ilk geleni mi yazıyorsun?
+1 yılTaş gibisin koru bunu kimisi göbek var yazmış Göbek Rakısı olarak diyorum siz göbekten ne anlarsınız o olan göbeğin tadına doyamazsınız
00 Yorumla
+1 yılAnladıgım kadarıyla spor yapıyorsun. Beslenme türüne ve vücut endeksine göre değişir bu durum. vücudunun yağ oranı kaç? ne zamandır spor yapıyorsun.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılVücudun gayet iyi. Kilo vermek yerine sıkılaştır, yani olan 3-5 kg fazlayı kasa dönüştür. Kıvrımlısın, feminen görünüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin ne istediğin önemli bende spor uapiyorum vücut hatlarim dolgunlasti ama daha inceyim ben öyle hoşlanıyorum ne yakisiyorsa sana sen daha iyi anlarsın yani
02 Yorumla
Soran+1 yılSence nasıl spora yapan biri olarak
Cevap sahibi+1 yılKarın bel bolgen de yağ varsa oradan verebilirsin onun dışında zaten kas kutlen var vücudun iyi duruyor canim
Bu ne orantısız bir vücut lan, ortasından sıkılmış macun gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahah sagolun garip yorumun icin
Hatların belirgin, spor yaparak daha sıkı ve dik koruyabilirsin
08 Yorumla
Soran+1 yılorada nerde gibi duruyorum
Soran+1 yılHahahah evet
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHayir
Gayet vücut mükemmel, biraz balık etli olmak iyidir
02 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYanlış anlama ama bacakların kötü duruyor üst bölgene göre sanki sonradan takmışlar gibi direkt squad ile başlama bacaklarını orantılı yap kilo verdir
01 Yorumla
Soran+1 yılAslinda genetik kiloyu asagidan alirim genel de etim de sert
Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle davran ve ona göre karar ver.
00 Yorumla
+1 yılAğırlık çalışmanı ve masaj terapisini tavsiye ederim.
02 Yorumla- +1 yıl
Gobk deligin harika
- +1 yıl
@Olgunerkek38 sana ne lan 🐒
Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Bu kiloyu korurursan ama sadixe ebir tıkda verilebilir
00 Yorumla
+1 yılKendini nasıl güzel görüyorsan öyle ol, bırak herkes olduğun gibi sevsin seni 💙
00 Yorumla
+1 yılPardon o önündeki torba gibi görünen ne anlamadım göbek desem değil sanırım
011 Yorumla- +1 yıl
kıskanma, kalçaları efsane
- +1 yıl
Pardon sen şu soruda cvp vermeye tenezzül etmediğim Abaza değil misin
- +1 yıl
evet :)
- +1 yıl
sivri dilin çok hoşuma gidiyor, herkese laf sokuyorsun önüne gelen
- +1 yıl
Aha bide evet diyorsun noluyor hayırdır bı bırak peşimi
- +1 yıl
ama ben sebebini çok iyi biliyorum herkese niye böyle davrandığının
- +1 yıl
Neden mis
- +1 yıl
ne kadar aksi olsan da hoşuma gidiyor bu tavrın napayım yalan mı söyliyim
- +1 yıl
🤭🤭
- +1 yıl
Etmiyorum
- +1 yıl
senden beklediğim tepki de buydu zaten şaşırtmadın, oyy yerim seni
+1 yılDaha kilo verirsen yok olur fesat ceset gibi olan ve kokan kızlardan ne farkın kalır bacım
00 YorumlaTeletabilerin gö. tlerine benziyo popon sjsjs
00 Yorumla
+1 yılBasen kısımlarını bi tık verirsen on numara beş yıldız
00 Yorumlaboyunu bilsem bir şey derdim de işte.. ama biraz vermen gerek gibi görünüyor
00 Yorumla
+1 yılVermeyi dene ama eğer vücudunun kilo sınırı varsa orada kal.
00 Yorumla
+1 yılbence iyi gibi geliyor ama
bilemedim sizin seçim00 YorumlaSağlık konusunda 570 cevap paylaştı. Maks 10 kilo kadar daha versen vücudun çok iyi şekil alır. Halihazırda da iyi fakat tercih meselesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz daha kambur dur voraz daha sok icine karnini
010 Yorumla
Soran+1 yılKalcam buyuk oldugu icin oyle duruyo karnim ds duz abs yapiyorun 🙃
Cevap sahibi+1 yılYo büyük durmuyo
Soran+1 yılTamam kuzum sen obezsin galiba
Cevap sahibi+1 yılBacaklafin büyük knk
Cevap sahibi+1 yılBen manken
Soran+1 yılbacagin buyuk diye bir tabir yok kalin bacakliyim ve hosuma gidiyo cırpı olmaktan iyi
Cevap sahibi+1 yılKalin dersem belki üzülürdün
Soran+1 yılCırpı olsam daha cok uzulurum
Cevap sahibi+1 yılErkekte kötü durabilir cirpi ince bacak
Soran+1 yılKadinda da oyle duruyo
Neden korumak veya kilo vermek, hangi meslek şartları için soruyorsun
00 YorumlaFazla kilon yok givi görünüyor çok net olmasada devam 👍🏼
10 YorumlaKorse giymeseymişin ihiymiş cok belli ediyor korsen , 3 kilo fazlan var…
10 Yorumla
+1 yılHarikasın bence bir itirafta bulunabilirniyim acaba 😊
00 Yorumla
+1 yılBence azcık versen daha iyi olur ama tabiki senin kararın
00 Yorumla
+1 yılKoru da kötü duruyor bnce, kaba duruyor.
Kardashian a mı benzemeye çalıştın naptın00 Yorumla
+1 yılFiziğin gayet güzel kilo alma verirsende 3/5 arası ver yeter
00 Yorumlanet koru. Bir kere kalça özel çalışma ürününe dönüşmüş. Bel inanılmaz. Bacak sıkılığı da müthiş
00 Yorumla
+1 yılBiraz göbek var gibi ama iyi gibide
09 Yorumla
Soran+1 yılAbs yeni yeni calisiyorum
- +1 yıl
Abs ile karın bölgesindeki yağları götüremezsin. Boy kilo nedir? Hem çokta kötü durmuyor.
Soran+1 yılKankam abs nedir 164 65 kilom
- +1 yıl
Abs karın eğzersizleridir ama göbek olayı vücut yağ oranının fazlalığından olur. Uluslar arası büyük başarı kazanmış sporcuların çoğu karın bölgesi çalışmaz zaten bir-çok bacak çalışması bile vücut yağ oranını düşürmeye yöneliktir. Kardiyo yapılması lazım. Boy kilo oranında iyi bence biraz sıkılaş tamam
Soran+1 yılGobek var mi orada baksana duz bu kiloya gore de karnim sirtima degecek hali yok abs kardiyo kol omuz kalca da egzersizdir yagları eritip kası güçlendirir abs de bunlar gibidir abs calismadan karın kasın olmaz benim de tanigim insanlar var kol kardiye hepsini yapip abs yapmiyorlar gobekleri orta da
- +1 yıl
Göbekleri varsa kardiyonun hakkını veriyorlar demektir. Sana gelince açıkçası kötü bir şeyin yok. Dediğim gibi biraz sıkılaşsan yeter hatta böyleyken bile iyisin. Dal gibi olmak bence estetik değil
Soran+1 yılBence de kiprit copleri bana obezin demekdikleri kaliyo
- +1 yıl
boş ver sen onları. Şuanda bile iyisin. Zayıflık fizik değildir. Erkeklerin bile 10da 9 u kıvrımlı hatlı kadınları brğenir. Şu formunu korusan bile sana yeter
Soran+1 yılTesekkurler
- Sağlık konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılBasen kısmın çok garip duruyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBasen yok hip dips var bende o kalcam haha
- +1 yıl
Bilmiyorum ne olduğunu teorik olarak spordan anlamam ama o bölge dediğim gibi garip gözüküyor
Soran+1 yılDurusum yuzundendir elbise ve pantolon da cok hos duruyo
+1 yılçok güzel fiziğin var üstündekini nerden aldın
01 Yorumla
Soran+1 yılLc den
- Sağlık konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBence ideal inşa yakıştığı kiloda olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzgünüm ama bir kiloda değilsin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKorunacak bir kiloda*
+1 yılBiraz versen iyi olacak
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbacaklar kalın
biraz daha kilo vermeniz lazım00 Yorumla
+1 yılbiraz tuhaf geldi ama iyi gene
00 Yorumla
+1 yılpilatesle bacak calısmalısın
00 YorumlaKendi mutlu olduğun kilo bence en sağlıklısı
00 YorumlaKoruman lazım çünkü dehşet bişey şu an
00 YorumlaÇita gibisin fazla erime.
00 Yorumla
+1 yılGöbekten vermeye devam ama diğer yerler asla
00 Yorumla
+1 yılBiraz daha iyi okur verirsen
00 YorumlaAz daha durmak yok yola devam 🏃♀️🏃♀️🏃♀️
00 Yorumla
+1 yılSiz bilirsiniz fakat hâli hazırda gayet iyisiniz.
00 YorumlaYanında bir kişi daha mj var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla dana gibisin kadın dediğin zarif olur daha ne kilosundan bahsediyorsun
00 Yorumla- Sağlık konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBence kilo vermelisin
00 Yorumla Biraz versen olur aslında
00 Yorumla
+1 yılKalça muhteşem
00 Yorumla
+1 yılBence böyle iyi
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem