Bacaklarım zayıf ama göbeğimden aldığım için kilo almak istemiyorum :( belim çok kalın ne yapmam gerekiyor

Bacaklarım zayıf ama göbeğimden aldığım için kilo almak istemiyorum :( belim çok kalın ne yapmam gerekiyor
sana profesyonel bir futbolcu olarak bu yorumu yapıyorum dikkate al. kendimi övmek için değil sadece yorumdakilerin ne kadar cahil olduğunu ve bu işi bildiğimi belirtmek için yazdım.
öncelikle kollarına bakılırsa az yiyorsun ama azıcık karnında şişlik var ve bu yüzden kararsızsın. vücudunun böyle olmasının asıl sebebi hareketsiz bir yaşam az yemek. eğer hareketli yaşam sağlıklı beslenirsen ( ( az yemek sağlıklı yemek değildir ) bence çok güzel ilerlemeler kaydedebilirsin. sakkın kilo vereceğim diye kendi sağlığına zarar verme o karnındaki şişliğinin kessin olarak iki sebebi olabilir birincisi hareketsizlik diğeri ödem. ama ödem olduğunu hiç zannetmiyorum çünkü kollarında hareketsiz bir yaşamım var diye bağırıyor.
Haklısın bazen yataktan kalkmadığım bile oluyor
kendini döngüye sokma ileride baya pişman oluyorsun en kısa zamanda yaşam şeklini değiştirmeni tavsiye ederim ne kadar erken başlarsan o kadar iyi sonuç alırsın
zayıf ama göbekli. bu skinny fat diye geçer. sebebi kötü beslenme ve hareketsiz yaşamdır. bunu bir araştırın isterseniz. sporla ve sağlıklı beslenmeyle çözülebilir. bir de beyaz tenli kadınlarda daha çok görülen demir eksikliği problemi de olabilir. doktora gidip tüm vitamin değerlerinize baktırabilirsiniz. halsizliğinizin sebebi hem kas oranının azlığı hem de vitamin mineral eksikliği olabilir ama düzelmeyecek bir şey gibi durmuyor. sağlıklı günler.
Teşekkürler ya çok kötü gözüküyor diye kuruntu yapıyorum evet maalesef hareketsiz biriyim ama spor salonu gibi bir şansım yox maalesef yaşadığım ülke şartları buna el vermiyor
Cevap
26Cevap
Almalısınız
10 kilo iyi mi?
belini sekillendirmek icin egzersiz yap ac youtubedan izle. daha ne kadar zayiflicaksin zaten cok zayifsin belinin sekillenmesi egzersize bagli kilona degil
Çok zayıfsın spor yaparsan düzenli kilo almaya başlarsın ve göbek gider popo dolgunlaşır daha Seksi gözükmeye başlarsın..
Göbek gitmiyor kii
:( teşekkürler
Boyum 166 ve 45 kiloyum fazla kafama takıyorum maalesef alsam bi dert versem bi dert
Bence vermelisin. Arka taraf gözükmüyor. Ya şakamısın. Gayet iyisin. Hatta bir tık alman lazım
Öncelikle dik durmalısın. Mekik çek basen hareketlerini yap ve protein tüket ki vücut şekilli olarak biçimlensin yağa bağlamasın.
Kilo al ama göbeğin için sürekli göbek ve bel hareketleri yap. Sporu ihmal etme.
10 kilo alsam nasıl olur
Öyle kal bence... Ama kilo değil de bşraz karın egzersizi tavsiye ederim...
Hm teşekkürler
Kas yapmalısın, yağ yakmalısın. Yani ikisi de
Spor salonu gibi bir imkanım yok maalesef evde mümkün olacağını sanmıyorum pek
spor salonuna gitmeden yapıyorum şahsen ama yapamam diyorsan yolunu oluşturamam sana. İyi görünmek istiyorsan formülü bu
belin çok mu kalın 🙄 hastalık mı bu san şimdi kendini kilolu mu görüyorsun yani
Evet kalın pantolonun önü düz gözükmesi gerek yan profilden ama kaydırak gibi duruyor
çünkü çok zayıfsın pantalon o yüzden öyle duruyor bak bu bir psikolojik hastalık olabilir kilolu değilsin aksine kilo alman gerekli
Anoreksiya olabilirim diyorsun yani...
maalesef bir dr görünmelisin
Bir erkek olarak gider erkeklere bakarim sana bakmam bu vücüd ölçüleri maalesef baya kötü :( dost acı söyler seni kırmak niyetinde değilim
Kırıldım ama ya ne yapmam gerekiyor düzeltmek için
Yakışıklı bi erkek olduğum için dopdoğru konuştum sana biraz egoist bi insanım bu böyle tak diye söylenmezdi aslında gelelim sana ne yapman lazım öncelikle senin kilo alman tabii ki gerekiyo fakat kiloyu Kalça ve meme bölgesine yedirmen lazım çünkü kadını kadın yapan yerler oralardır bakıyorum fotoğrafına kalçan bir kadın kalçası gibi değil kadın kalçasi biraz geniş olur sen çok zayıfsın ve sahip olduğun kilo nun bacaklarda olması da biraz hareketsiz olmandan kaynaklanıyo spor yap en iyisi yani bak bende yapıyorum sporla bayadır uğraşiyorum kollarım kalın ve vücüdüm oturmuş durumda daha yaşım 22 spor vucudunun heryerini daha estetik hale getirir
Teşekkürler
Kilo almalısın. Sporla ilgilen bölgesel çalişmalarla destekle
Ne yaparsan yap ama kesinlikle Hesap makinesi ile foto çekme 👍
Fakir olduğumu yüzüme vurdun teşekkür
Ben zayıf seviyorum fiziğin süper 👍 görseldeki foto kötü
Foto kalitesi kötü
Mutlu etdin beni teşekkürlerr
😊 Rica ederim
Sanırım yaşın küçük
19
Evet küçüksün 👍
Ama istersen normal konuşabiliriz.
Ciddi çok beğendim fiziğini her şey tam ayarında ama 5 kilo alsan fena da olmaz ten rengin de çok hoş ciddi ciddi tanışmak istiyorum
Ruh gibi bembeyazım ya neresi hoş ki
Nasıl neresi hoş beyaz ten çok çekici
Anladım ama ben türk değilim ya türk erkekleri pek ilgimi çekmiyor maalesef
Nerelisin ve nerde yaşıyorsun
Beğenirsin beni eminim önyargılı konuşma
Göbeğin çok tatlı görünüyor
🥹 yalancı
Yemin ederim çok güzel öpmek isterdim😋
Kesinlikle kilo almalısın.
10 kilo alsam fazla mı olur?
Hayır ama 5-6 kilo al önce bı sonra bakarsın.
Orantısız bir vücudun var gibi
Üzüldüm ya
squat yap gaya gibi gtn olsun
Sarkık yaa
Ne bağırıyon anladık
Öncelikle giyim tarzını değiştir bence
Nasıl
Teşekkürler
Bu şekilde koruyabilirsen süper.
Bence gayet iyisin hatta mükemmelsin 🤌🤌
Alman gerekiyor.
Alman lazım ama sporla.
Spor yapmaniz ve kilo almaniz en dogrusu sanirim.
Hiper lordoz sorunun mu var?
O ne
Kilo alman lazım acilen
Kaç kilo
6-7 kilo en az
Böyle güzel işte.
al al sanki tahta yapistirmislar alt tarafina
Aldığım üst bölgeye toplanıyor amaa
Kalın mıı?
Bacağıma göre kalın
Bence gayet normal, size öyle gelmiş
Alsan iyi olur