Psikolojik sorunlarımın nedeni ne?

Arkadaşlar merhaba ben 2. sınıfta taciz edildim çocukluğumdan beri hep suskundum bu yüzden de öğretmenlerden ve öğrencilerden çok zorbalık gördüm annem de çocukluğumdan beri bana hep imalarda bulunuyor durmadan hayat kadını gibi imalar işte dışarıda birileri beni görmüş ne sürtüyormuşum dışarılarda öyle diyor bunun içinde genelde pislik, köpek, ağzına sıçtığım falan diyor çocukken tokat yemiştim ondan sinirlerini kontrol edemiyor sanırım bir tek bana siniri var karnındayken beni düşürmeye çalışmış aldırmak istemiş bu yüzden hep yük olduğumu düşündüm ve öyle de zaten arada der seni doğurduğum güne lanet olsun falan bu aralar nefes açlığı çekiyorum ilk başta fiziksel bi şey olduğunu sandım çok hastane gezdim bi şey çıkmadı özel doktor ve aile doktorum psikolojik anksiyete ve ağır depresyon tanısı koydu bu sıralar kafaya taktığım bir şey yok fakat ben çocukluğumdan beri yani bu taciz olayını yaşadığım zamandan bu yana hep güçlü görünmek zorundaymış gibi hissettim benim için ağlamak güçsüzlük hâlâ da öyle bu yüzden ağlanması gereken bi zamanda bile ağlamıyordum ya da tutamıyorsam gözyaşlarımı hemen bi odaya ya da tuvalete kaçıp orada ağlıyordum annem falan da beni ağlarken gördükleri zaman çok dalga geçerlerdi yani benim şu an kaygılandığım bir şey yok yani bence şu an beni anksiyete ve ağır depresyona sokacak bir şey yok ama geçmişimde yaşadığım şeyler ben fark etmeden bana bunları yapıyor olabilir mi?🙂

Psikolojik sorunlarımın nedeni ne?