Psikolojik problemler?

merhabalar, sosyolojik, varoluşsal problemler yaşıyorum. Anlam veremiyorum. sıfır anlamı olmayan şeyleri fiziksel ve zihinsel yorgunluk olarak bünyeme alıyorum. Günümü mahveden gerçekten anlam veremediğim Sıradan bir günümü anlatayım; bir eğitim kurumunda eğitim almaktayım, günümün 8 saat kadarı kurumda geçiyor. Geri kalan tüm zamanım evde geçiyor, kitap okuyor, oyunlar oynuyorum. Sosyal hayatım yok arkadaşlarım yok. uzatmayayım, eğitim kurumuna her gün gittiğim gibi gittim sırama oturdum. Dersi dinledim, bir erkek 19-20 li yaşlarda hiç yaşının farkında olmadan çocukça davranıyor, bilmiyorum başkalarınında dikkatini dağıtıyormu ama benim epey dikkatimi dağıtıyor, odağımı bozuyor. Herkes mutlaka görmüştür bu tiplerden, herşeye atlarlar, soru sorulduğu zaman sanki karşı dağdan bağırırcasına cevaplarlar. Eminim ki ilgi çekmeye çalışıyor, ki başarıyorda. Bu şahsın önündeki kız (21-22 yaşlarında) arkasındaki şahıs her tabiri caizse maymunluk yaptığında arkasını dönüyor tatlı tatlı gülüyor. Ben bunu gördüm, aklımı oynattım. Yaşım 18, benden büyük insanlar nasıl böyle davranışlar sergileyebiliyor anlamıyorum. O gün bu kızın o maymuna sergilediği cilveler tüm modumu düşürdü, altında yatan psikolojik nedenler olduğunu biliyorum ancak anlam veremiyorum. Sadece son zamanlarda yalnızlığımdan şikayetçiyim, arayış içindeyim. Eminim en büyük sebebi bunun altındaki psikolojidir fakat İlgi duymadığım, tanımadığım insanların ve umrumda dahi olmayan olayların beni neden bu kadar etkilediğini anlayamıyorum. Kıskandım mı acaba? Diye soruyorum kendime hayır kıskanmadım. Acınası insanlar olduklarını düşünüyorum. Bu olay dün yaşandı. Bugünde aynı rutini tekrarladım yine aynı şahısların aynı hareketlerini izledim fakat bu gün hiç dikkatimi dağıtmadı, sanki dün o hissi yaşamamış gibi dümdüz bir gün geçirdim. Mutluydum. Bunun altında yatan sebepleri gerçekten merak ediyorum, kendime soruyorum ancak cevap alamıyorum. İçinizde bu gibi konularla ilgilenenler varsa yorumlayabilirmi?

Psikolojik problemler?