Psikolojik sorunlar?

Asperger sendromu ve şizofreni var, bunun yanında bir sürü psikolojik bozukluk daha var, küçüklüğümde ailem sürekli döverdi, bende okulda milleti döverdim, kimse sevmezdi beni, hep dışlandım, doğru düzgün arkadaşım olmadı, uzun süredir intiharı düşünüyorum, lakin tek başıma ölmek istemiyorum, eski arkadaşlarımla hesaplaşmayı düşünüyorum, bana çektirdikleri acıların hesaplarını sormayı düşünüyorum. tabi bu düşünceler için kendime kızamam, asperger sendromundan kaynaklanıyormuş, gazetelerde görmüşsünüzdür, eski arkadaşlarını öldürüp intihar eden tipleri bende onlardan biriyim işte. Rüyalarıma girmeye başladı artık, rüyamda arkadaşlarımı öldürüyorum, kaçamıyorlar, bu sefer onlar savunmasız öldürüyorum hepsini ve bundan inanılmaz keyif alıyordum. Uzun süredir poligona gidiyorum, bir silahım var, yakında bunu yapıcam ve o gün benim en mutlu son günüm olucak. Yaptıktan kısa bir süre sonra unutulurum, lakin onlar ve aileleri unutamıycak. Bunları yazmamın sebebi sendromlu olmam, benim gibi olanlar yani bunu yapanlarda internette yapacağını söylemiş, tabi pek umursamamışlar, lakin sonuç acıklı olmuş, Adam lanza annesiini 7 öğretmeni ve 20 çocuğu öldürmüş, Tim kretschmer 17 kişiyi öldürmüş. Diğer sebep, bunu yapınca hastaydı diyeceksiniz lakin herşeyin bir sebebi var, onlar bunu haketti, durduk yere yapmıyorum bunu. Aslında önemli olan kendi canını gözden çıkarmak, bunu yapınca gerisini pek umursamıyorsunuz. Benim gibiler her zaman olucak, belki eşiniz belki çocuğunuz belki arkadaşınız.
Psikolojik sorunlar?