hesapladım boy ve kilo olarak gunde 1900 kalorı yesem zayıflıyorum kalorı acıgıyla
ama bana 900 kalorı yetıyor hafta ıcı her gun yaklasık 2 saat yuruyusle kaç kilo verırım bir ayda
hesapladım boy ve kilo olarak gunde 1900 kalorı yesem zayıflıyorum kalorı acıgıyla
ama bana 900 kalorı yetıyor hafta ıcı her gun yaklasık 2 saat yuruyusle kaç kilo verırım bir ayda
Kaç kilo gideceği kişiden kişiye ve uygulanan diyet veya egzersiz programına göre değişebilir. Ayrıca, sağlıklı bir kilo kaybı hızının haftada 0,5 ila 1 kilo arasında olması önerilir. Bu nedenle, bir ayda 2 ila 4 kilo arasında sağlıklı bir kilo kaybı hedeflenebilir. Ancak unutulmamalıdır ki, sağlıklı bir şekilde kilo vermek için sadece diyet ve egzersiz yeterli olmayabilir. Kişinin yaşam tarzı ve metabolizması da önemlidir ve sağlıklı bir kilo kaybı programı, bireysel ihtiyaçları ve hedefleri dikkate alarak kişiye özelleştirilmelidir. Bu nedenle, sağlıklı bir kilo kaybı programı için bir sağlık uzmanına danışmak önerilir.
ayrıca burada düzenli spor yapmanız ve diyet yapmanız da önemlidir ama bence sakın hızlı kilo vermeyin bu kas kaybetmenize neden olabilir. bu da tabi ki de kilo vermeyi zorlaştırır.
Bir ay içerisinde 3 ila 4 kg yağdan kaybederek kilo vermek önemli, bunun icin karbonhidrattan noksan protein ağırlıklı diyet yapmanız ve spor ile desteklenir gerekiyor.
Tabi beden kitle indeksinize ve vücut tipinize göre ayrıca yaş ve cinsiyete göre bir program yapılması lazım.
Jog temposunda yurumeniz gerekiyor yani nabız yükselmez ise yağ yakamazsınız kas ve su kaybı yaşanır.🌞
Teşekkür ederim 🌞🧸
Kac kilo olduguna bagli gidecek kilo. Kilin fazlaysa fazla gider azsa az gider. Alman gereken kalorinin 900 olduguna emin misin
birkaç gündür 900 le gidiyor
mesela ara ögunlerde ac olmuyorum sadece kahve falan o şekilde
birde cok fazla değil 3-4 kilo falan
tamam cok tesekkur ederim yorumun ıcınnn
Cevap
1Cevap
Birkaç kilo ödem olarak azalırsın onun dışında zorlarsan 6 falan gider
Sadece yürüyüşle zor olur spor da yapmalısın
kalorı acıgı da verıyorum ama
aman aman kilo vermeyecegım ne önerirsin hareket olarak
3-4 kilo falan kaybım olsa yeter
tamamdır saoll