Sizce 1 ay boyunca her sabah 1,5 saat yuruyus (5km), 1 saat bisiklet ve 1500 kalorilik diyetle kac kilo veririm?
(Ekmek ve şekeri kestim)
Sizce 1 ay boyunca her sabah 1,5 saat yuruyus (5km), 1 saat bisiklet ve 1500 kalorilik diyetle kac kilo veririm?
(Ekmek ve şekeri kestim)
O senin bünyene bağlı ve önemli olan ne kadar kilo verdiğin değil önemli olan sağlıklı kilo vermen yoksa geç 1 ayı 2 gün hiçbir şey yeme 2 günde üç kilo verirsin ama verdiğin kiloyu anında alırsın çünkü ertesi gün çok yersin Ve dediğin doğru bisiklet yürüyüş ve sağlıklı bir diyetle 1 ayda ortalama 1-2 kilo verebilirsin😊🌸
Sadece yürüyüş yeterli değil sporla desteklemelisin evet yürüyüş çok faydalı bir aktivite fakat sonuç alma süresi uzar bu da motivasyon kaybı gelsin pastalar börekler yani demem o ki hocam sporla desteklersen hedefe doğru yol alırsın
Cevap
14Cevap
Bişey yapmana gerek yok, ben bir aydır dişlerimi yaptırıyorum diye sadece çorba vs gıdalarla beslendim ve 1 ayda 5 kilo vermişim
Ben de yakinda dis teli taktiricam bende veririm ins
Gunde 1500 kalori alirsan en az 1500 kalori verirsin 7500 kalori 1kg
Çok tesekkur ederimmm
1 ayda hızlı bir sekilde vermeye calısırsan ve birden yüklenirsen tekrar alırsın. Önemli olan diyet degil biraz daha saglıklı beslenip egzersizi hayatına dahil edebilmek. Uzun dönemli bir plan yap. Öğünlerini kendin hazırla, lifli proteinli beslen. Sadece kalori degil kaloriyi neyden aldığın daha önemli.
5 kilo verirsin ben sadece yürüyerek 3 ayda 16 kilo verdim
Hic onlarla uğraşma 1 ayda 13 kilo verdim şu orucu yaparak ve günde 1000 ip atlayarak tavsiye ederim biraz zor oluyor ama kendini aynada istediğin gibi gördüğünde hepsine değiyor gerçekten emin olabilirsin ☺️
Kız ne alemdesin kilo verdin mi
Saldim gitti offf 😭😭😭
Üzülme devam
6 - 8 arası verirsin ancak spora yazılsana kadınlar 2000 2200 kalori arası yakar 1500 sen kullansan 700 kalori açığın var cardio vs derken de 1700 2000 kalori açık yaratır bir ay ds 12 kg verirsin tabj düzenli bir diyet en önemli husus
Öncelikle kaç kilo olduğunu yağ oranını v. b belirtseydin ona göre günlük alman gereken kaloriyi hesaplamak mümkün olurdu. Ama yaptığın aktiviteleri düzenli yaparsan istediğin fiziğe ulaşabilirsin.
Yani metabolizmanıza bağlı kilonuzla bağlı kas ve yağ oranınıza bağlı her kişide ayrı seyredebilir bence en az 4 kilo verilmeli
1,5 saatte 5 km neredeyse yavaş bi tempo. 6,5 a çıkar onu. nike run club diye bir uygulama var kullanabilirsin km ölçmek için
Her sabah 1.5 saat yürüyüş 1 saat bisiklet yaptığında sorunun cevabını alacaksın 😊
Ayda 5 kilo verebilirsin
Bu yapacağın şey çok verimli olur
baya verirsin çikolata, hazır paket ürünlerini de kesersen 5-10 kilo rahat verirsin
Dilerseniz diyetinize yardımcı Nlife Slimtime Kahve önerebilirim.
ayda 4-5 kilo verebilirsiniz
şu an kaç kilosun ki
Sakatlanırsın.. hasta olursun
Metabolizma hızına bağlı
Bu senin metabolizmana bagli
4kilo rahat gider diye düşünüyorum
10 kiloya kadar yol var ama istikrar önemi
Kişiden kişiye değişiyor.
Yaklaşık 5-6
Evet
10 mu?
Değişir kişiye göre
En fazla 5
merhaba
Ben diyetisyen Hanife kara ,
1 ayda kaç kilo verebilirim sorusuna net cevap vermek pek mümkün olmasa da , yaptığınız bu spor egzersizi ve sağlıksız şeylerden uzaklaşmanız zaten kilo vereceğinizi gösterir. Ancak ne kadar veririz , bunu söylemek için sizin şuanki kilonuz, yasınız ve boyunuz , kullandıdgınız her hangi bir ilaç var mı , kan değerlerimiz nasıl bunlar bilmemiz gerekir..
Ortalama bi birey için söylemek gerekirse bu sekılde ayda 6-8 kg arasında verebılır. Ancak burada dikkat etmemiz gerekn nokta şu ki 1500 kalorılık bır dıyet yaptıgnıızdan bahsetmişsiniz ,
Her zaman söylediğim bişey vardır ; 1 elmanın kalorisi ile 1 kurabiyenın kalorisi aynı olabilir ama vücuttaki işlem görmesi ve biyoyarlılıgı cok cok farklıdır. Yani demek istediğim ;
Amacımız kiloo verirken kalori hesaplı gitmek olmasın , şu kadar kalori sundan aldım akşam o zaman yemek yemeyeyim dengeler mantığı bizi sağlıksız ve kısıtlayıcı bir beslenmeye aynı zamanda da vücudumuza da tehlike ve stres altına sokuyor.
Önceliğimiz kendi bedenimizi , kan değerlerimizi bilerek , neye ihtiyacımız oldugunu bilerek size ve sizin yaşam tarzınıza göre bir beslenme programı cıkarmak olmalı , aksi takdirde sadece diyet yapmış ve yoğun egzersiz yapmış olursunuz ;
Sürdürülebilir olmadıktan sonra yaptıgımız diyetin de bir anlamı olmuyor haliyle. bedenimiz en kıymetlimiz.. Tabiki isteriz hemen kilo vermek sağlıklı kiloda olmak ama üzgünüm ki hiçbişeyin kestirme yolu yok , emek ve sabır istiyor değişim...
Yine sorunuz olursa yorum olarak yazabilirsiniz yanıtlamaya çalışırım sevgiler...
Gec gordum kusura bakmayin gercekten cok mutlu oldum su anda. Vaktinizi ayirio yazdiginiz icin cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz 😊😊😊
hocam irademi nasıl guclendiririm lutfen yardimci olun