Arkadaşlar bayrama bir buçuk ay kaldı kaç kilo verebilirim?
Bildiğiniz 10 veya 15 kilo verdiren diyet programları var mı?
Bildiğiniz 10 veya 15 kilo verdiren diyet programları var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba 🌸
Ayda 7 kilo versen iyi diyet ve sıkı sporla... sonra 3 ya da 4 versen 11 eder süper bence spora baya yüklenirsen incelirsin baya...
Beyaz ekmek yok ❌
Akşama kadar yatmak yok❌
Öğlene kadar uyumak yok❌
meyveli soda asitli içecekler yok ❌
Hamburger yok ❌
Sütlü çikolata yok ❌
Bisküvi yok❌
Kurabiye yok❌
Bunlari saydım ama o yok, bu yok, ne olcak?
Tahıllı ekmek var ✅
Her gün 1 saat yürüyüş✅
Sabah erkenden kalkmak ✅
Maden suyu✅
Ev yapımı sandviç ✅
Bitter çikolata ✅
Kuru yemiş✅
Su✅
Taze meyve ✅
Yeşil çay ✅
Şekerli kremalı şuruplu kahve ve çaydan uzak dur. 💗
Doğal olmayan hazır meyve suları, soğuk çayları içme.💗
Bu sürede kızartma yiyecekler den fast food ve pizzayı tüketme 💗
Kola ve gazoz gibi asitli içecekler tüketme.💗
Beyaz unlu besinleri bu süreçte tüketme💗
Pastane ürünleri tüketme.💗
Şerbetli ve yağlı tatlılardan uzak dur💗
Yağ oranıni düşüren program
30 sn JUMPINK JACK
30 sn KOŞU
60 sn YÜRÜYÜŞ
30 sn JUMPINK JACK
30 sn KOŞU
60 sn YÜRÜYÜŞ
10 tane SQUAT
30 sn KOŞU
60 sn YÜRÜYÜŞ
30 sn DAĞA TIRMANIŞ
30 sn KOŞU
60 sn YÜRÜYÜŞ
30 sn DAĞA TIRMANIŞ
60 sn YÜRÜYÜŞ
20 tane SQUAT
20 tane MEKİK
Muhakkak hit Kardiyo haftanin 4 günü kolay gelsin 🌸
Ciao🦇🍀
Hızlı kilo vermek oldukça zararlıdır ve genelde kas ve sıvı ağırlıklı kilo verilir diyet sonrası tekrar yağ olarak alınır. Genelde 2ila 5 arası kilo verimi önerilir.
▪︎Hızlı Kilo Vermenin Zararları
》Kalp ritim bozuklukları
》Gut krizleri.
》Çatlak
》Sarkma
》Kansızlık.
》Bağışıklık sisteminin zayıflaması
》Diş ve kemiklerde zayıflama.
》Tansiyon düşmeleri.
》Hipoglisemi.
》Ketoz.
》Elektrolit dengesinde bozulma.
》Organ yetmezlikleri.
》Cildin kuruması ve pullanması
》Kasların zayıflaması
》Fonksiyonlarda bozulma
》Adet düzeninde bozulma.
》Yüksel kolesterol.
》Düşük tansiyon.
▪︎Tavsiyelerim.
》 İp atlayabilirsiniz , ip atlamak çoğu egzersizden daha çok kalori yaktırır.(500 ila 2000) ilk günler düşük rakamlarla başlayıp sonradan arttırabilirsiniz.
》Melike Özsarı , Tuğçe İrtem ve Doris'in videolarını tavsiye ederim. Bu arada Chloe popüler lakin bir çok hareketi sağlık sorunu oluşturacak cinsten.(popüler olduğu için uyarmak istedim öneren çıkar büyük ihtimal)
》 Yeşil çay ve kayısı çayı tüketin (metabolizmayı acayip hızlandırıyor , ipte aynı şekilde acayip kalori yakıyor)
》Günlük 4 litreyi geçmeyecek şekilde bol bol su için.(fazla içmek su zehirlenmesi yapar)
》Sabahları yemekten yarım saat önce sade kahve için bunu spor öncesi de içebilirsin ve baya enerji veriyor, yine metabolizma hızlandırıyor.
》Şok diyet, detokslar (uzman kişi tarafından verilmediyse) ve uzman olmayan kişilerin program ve listelerinden uzak dur bu kilo verdirse dahi ileride sağlık sorunlarına yol açar.
Ben 1 ayda 96 kilodan 79 kiloya düştüm tatile gitmek için spor salonuna gittim sürekli limonlu su içtim hiç bir öğünde emek yemedim akşam 8 den sonra meyve tatlı ya da hamur işi yemedim ve sağlıklı kilo verdim yani en azından benm için sağlıklıydı 😏
Cevap
6Cevap
Hiçbir diyet programı sana bayrama kadar 1-1,5 kiloyu yağdan verdiremez. Yağdan bir kilo vermek için harcaman gereken kalori 7700-9000 arası ve sen hiçbir şey yemesen ancak 2000 kalorilik bir açık oluşturabiliyorsun. İlk zamanlarda haftada 1-1,5 belki 2 kilo arası verebilirken sonraki haftalarda bu 1'e düşecek. Bu normal ve sağlıklı olan.
1 ayda ne kadar kilo verilir?
Aslında diyet yaparken bir ayda verilebilecek kilo miktarı kişiden kişiye göre değişmektedir. Ancak bir genelleme yapacak olursam 2-6 kilo arasında kilo verilebileceğini söyleyebilirim. Ancak bu durum çok fazla kilolu olan ve obez olarak adlandırdığımız kişilerde 8-10 kiloya kadar çıkabilmektedir.
10-15 kiloyu bir anda değil yavaş yavaş aldığın için bir anda değil yavaş yavaş verebilirsin. 1 ayda 15 kg vermek seni yoğun bakımlık eder, 5-7 kilo en sağlıklısı.
Ama vücut doğasına aykırı sağlıklı ve kalıcı olmaz hızlı verirsen daha fazla alırsın
Bu tamamen kişinin bünyesine bağlı. Aynı sporu ve hatta aynı diyeti yaparak farklı kilolar verilebilir. Metabolizma hızı, yaş, yağ / kas oranı gibi birçok etken önemlidir. Kısa sürede hızlı kilo vermek sağlık için zararlıdır. Üstelik o kilolar aynı hızda geri alınmaktadır.
Gel beraber baslayak bacım 🥲 Bulursan bana da söyle
Dukan birası ne kız ilk defa duyuyorum. Cidden bira mı oluyor, fermente falan işin içine girerse caiz değil diye biliyorum 😄
Simdi baktim alakası yokmuş kxdmsmkskxsk
Kalori hesabı yaparak ye ve sporda yaparsan 10 kilo verebilirsin ama şu an ki kılına bağlı.
Hay klavyesine... Kılına bağla.
Ahahshs
@Kizbisusbe Kilo kilo. 😄
Kıl yapmadı hayret. 😱
Düşük kalorili beslenir ve sporda yaparsan, çok zayıf biri değilsen bence o civarda verirsin. Ödem atıcı çaylar iç, mesela yeşil çay vesaire... Bol su içeceksin.
Rica ederim.
Gerçek bir diyet programı olsaydı diyetisyenler işsiz kalırdı. Herkes de zayıf zayıf gezerdi
Günlük bir 75 dk koşu ve 100 mekik kahvaltı da haslanmış yumurta ara öğünler de elma akşam yemeğinde de sadece çorba
10 garanti 15 de olur bence
kac kilo olduguna bagli kac kilo verebilecegin
boyun kac ki bu kadar ciddi bi kilo kaybi istiyosun? normali haftada 1-1,5 kilo kaybidir. bi de 15-20 kiloyu 1 bucuk ayda almadin ki 1 bucuk ayda veresin. sıkı bi beslenme duzeni ve antrenmanla verebilirsin ayda 6-7 rahat
gunde en az 2 lt su icersen asitli icecek ve hamur isi paketli gidalar meyve sularini tuketmezsen aralikli oruc diyeti yaparsan (gunde 2 ogun beslenme. mesela 12:00-20:00 arasi besleniyosun onun disinda 16 saat boyunca sadece su ve sade kahve bitki caylariyla beslenebiliyosun. internetten arastir) cok kolay ve saglikli bi sekilde kilo verebilirsin. bi de chloe ting var youtube da spor programlari onlari izleyip sporunu da yaparsan bi rahatsizligin yoksa kilo vermemen mumkun degil
ben 18 gunde 10 kılo verdım :D
kurumsal bır fırmada calısıyorum ve sadece sabah kahvaltısı yapıyorum öglen aksam yemegı yemıyorum ayrıca gunde en az 15.000 adım atıyorum yanı bunu telefon sayıyor ben degıl :D
taktıklerını vereyım sana pmden :D
Bulursan banada haber verirmisin
bana ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?