Kilo vermek icin yapıyorum yeni başladım 5-6 kilo versem yeter su anlik ne kadar sürede etkisini görürüm? Kilo vermek icin daha etkili bi tavsiyeniz varsa onu da alabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Ben de yapıyordum ama hiç bir işe yaramiyordu. Gluteni kestim, bunun vücuduma zararlı olabileceğini düşündüm. Çünkü ne kadar sağlıklı seçimler yapsam da sonuç alamıyordum. Gluteni keseli daha çok zaman da olmadı, ama 4-5 kilo verdim. Biraz vücudunun farkında olup deneme yanılma yapmak gerekiyor bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
10Cevap
- u1 yıl
Aralıklı oruç, kilo vermek için oldukça popüler bir yöntemdir ve hızlı sonuçlar alınabilmesi nedeniyle birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Ancak etki süresi, kişinin yaşına, cinsiyetine, vücut kompozisyonuna, metabolizma hızına ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Genellikle, aralıklı oruç yöntemi uygulandığında vücut hızlı bir şekilde ketozis durumuna girebilir ve enerji kaynağı olarak yağ depolarını kullanmaya başlayabilir. Bu nedenle, aralıklı oruç yöntemi ile kilo kaybı süreci diğer yöntemlere göre daha hızlı olabilir.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Oruç kimine kilo aldırıyor az ye kalorisi düşük şeyler tüket çay kahve bunlar metobolizmayı hızlandıran şeyler bol bol haraket et aç kalıp bi anda yemeğe yüklenirsen kilo vermen zor abur cuburdan uzak dur şeker içeren ürünlerden uzak dur vs vs..
10 Yorumla 1- Çok düşük kalorilerle beslenmeyin. ... 2- Yağ alımını çok düşük tutmayın. ... 3- Geç saatlerde yemek yemeyin. ... 4- Daha çok spor yapın, daha çok kalori yakın. ... 5- Kilo vermek için ağırlık antrenmanlarına önem gösterin. ... 6- Diyetinizde yeşil sebzelere yer verin. ... 7- Daha çok su için.
00 Yorumla- 1 yıl
Düzenli egzersiz yapıp yediklerine dikkat edebilirsen olabilir
Ve bol bol su içmenin tavsiye ederim10 Yorumla Az yersen hemen etkili olur, yani yiyebildiğin saatlerde şekerli, karbonhidratlı yemeklerden uzak durursan ilk haftada etkisini görürsün
00 Yorumla- 1 yıl
Tek veya ili öğün ‘hafif’ yersen baya ii bir ayda 5 olabilir
00 Yorumla Düzenli egzersiz yap akşam 5ten sonra bişey yeme içme sadece su çay kahve gibi şeyler içebilirsin genelde yemek olarak sebze et yemekleri ye ve bol bol su iç
00 YorumlaSu diyeti en etkili olan bir hafta da istediğin sonuca ulaşırsın
00 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar kalori açığı oluşturduğuna bağlı.
00 Yorumla Daha çok kilo alıyorum oruçta
00 Yorumla- 1 yıl
Eğer şekeri de bırakırsan 1 ayda kesin 8 kilo
00 Yorumla - 1 yıl
böyle şeyler etkili oluyor mu yahu
02 Yorumla- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
anlatsana biraz
- 1 yıl
1 yıl 3 ay 15 saat 13 dk 5 saniye 2 sanise
00 Yorumla - 1 yıl
O şekilde besleniyorum bir süredir
00 Yorumla Ben çok etkisini gördüm
00 Yorumlaİnternette bunun için sonuçlar gösteriliyor
00 YorumlaDeneyerek biliriz
00 Yorumla- 1 yıl
Oruçtan ziyade duzenli beslenerek zayiflayabiliri
00 Yorumla - 1 yıl
2 ay yetio
00 Yorumla - 1 yıl
2 yill
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Pratik & Lezzetli Tarifler > Sorular > 18-6 aralıklı oruç, kilo vermede ne kadar sürede etki eder?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu süre tamamıyla neler tukettiginize göre değişebilir dengeyi kuramaz iseniz hiç kilo da veremeyebilirsiniz. Sizin için en iyi seçenek size özel hazırlanmış bir program ile devam etmeniz olacaktır. Bunun için bir diyetisyenle ilerlemenizi tavsiye ederim.