Güncellemeler
+1 yıl
Ek olarak arkadaşlar hep mutsuzum hiç bir şey yapasım gelmiyor normalde dışarı çok çıkarım komple bağlantım kesildi
1 Ay önce alkol koması gibi bir komaya girdim aradan süre geçti ama, travma gibi bir şey oluştu ara sıra huzursuz hissedip kalpte ağrı mide bulantısı oksuruk ve kötü şeyler olucak gibi darlayan bir hiss var
Psikiyatriye gitmelimiyim bu hiss benim hiç bir şey yapasımı getirtmiyo resmen kopartıyo depresyona doğru gidiyor diye de korkuyorum yataktan kalkasım gelmiyor sesler her şey rahatsız edici geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah kimseye yaşatmasın tramva sonrası panik atak vardı çok ilaç kullandım dün gene yokladı o kadar güzel bir hayatım var ki ama gelince insan kendinden geçiyor ilacımı alıp 17 saat aralıksız uyumuşum 23 yaşında hayatımın baharında bana bunları yaşatanlar utansın maalesef ne kadar geçti desende kaliyor hep bir yerlerde.
Bende aynı yaşlardayım herkes de ölüm hissi vermiyormuş sanırım bazılarında kötü hissetiriyormuş, bende evden çıkınca huzursuz kotu oluyorum evdeykende hissetiriyor
Olum hissi olmuyor sadece aşırı derecede iç sıkıntısı duvarların üstüne gelmesi ağlama ve diş sıkma krizleri hayat tamamen bomboş geliyor hicbir şeyin bir önemi kalmıyor bi anda
kesinlikle ilacı nedir bunun diş sıkma harici hepsi oluyor
İlacı uzman doktor yazar benim kullandıklarım sana iyi gelmeyebilir en doğrusu doktora gidip yazdırmak
peki ilac kullandiginda ise yariyor mu ornek ben 1 ay da 3-4 defa bu sorunu yasiyorum kaygi oluyor yine aynisi olucak diye ilacin bu surecteki etkisi ne
İlaç bana çok iyi geliyor kullandığım zamanlar dünya nanay yani hiç bisey umrumda olmuyor her şeye gülüyorum bide yatağım 2 kat fazla çekici geliyor çoğu antidepresan kilo aldırır bende ters tepti 61 kilodan 50 kiloya düştüm tabi bu iki yıllık bir süreçte oldu daha neler neler var burada anlatamam
sürekli kullanmak gerekiyor mu ilaçları ne zmaan iyileşiyor insan
Bende bi iyileşme olmadı kullandığım zaman iyiyim kullanmadığım zaman kotuyum başkalarında nası etki eder bilmiyorum.
Mide asidi kalbe baskı yapabilir sıkıştırır. Psikiyatrik bi durumun yok bence... Sadece biraz korku oluşmuş o da normal hayatına devam edersen geçer
1ay geçti ama bu olay olalı ara sıra yokluyor kötü hissetiriyor huzursuz hayatla bağlantı kopuyor gibi oluyor
Psikolojik olabileceğini düşünüyorum çunku sadece kalben değil vurunca psikolojikmen hiç bir şey yapası gelmiyor insanın sesler fazla geliyor kötü bir durum ya
Baktin seslerden çok rahatsiz oluyorsun silikonlu kulak tipasi var onu belli bir süre kullan, psikiyatrik hap alacağına
evette hocam psikiyatrik hap almak değil olay 1 aydır kendimi yokluyorum 3kere falan oldu değişik bir şey kaygı vs yapıyor
Uyuyabiliyor musun yoksa uyku problemin vsr mi
İlla kullanacaksan KLİPAKS ya da XANAX tavsiye edebilirim
Uyku problemi oluşmuşsa REDEPRA 15 mg iyi gelir
uyku problemi yok şükür
Yine diyorum bu ilaçlari kullanmak iyi değil lakin illa kullanmak istiyorsan psikiyatri uzmanına gidersin muhtemelen sana bu ilaclardan birini verir
Psikolojik destek almasın senin için faydası olur