Evet sağlıksız ama bir haftada 5 kilo vermek istiyorum. Bunu devamında 2 aya yayıyacam. Ama önemli olan 1 haftada kilo vermem. Bilen veyatta uygulayan var mı?
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
benim de kilo vermem gerek acil ama 1 haftada 5 kilo cok zor gibi..1 kilo yaklasik 8000 kaloriye esmis. yarim saat bisiklet surmek bile 150 kalori ancak yaktiriyor veya 1 saat tempolu yuruyus 200 civari kalori , yani 5 kilo icin gunde 8000 kalori nasil yakilabilir, surekli ac kalio spor yapmak araliksizki mumkun degil gibi
keske verilse formulu olsa.. ben 4 gundur nerdeyse yemiyorum bol su iciyorum, hergun 1bucuk saat tempolu yuruyorjm ama bilmiyorum henuz birnent gorunen sey
ben hic yemuyorum inanki, sadece gucten dusmeyeyim diye zeytin 1 tane vrya hurma 1 tane gibi gunde. 1 dedigim gibi yuruyorum bir de evde bisiklet ceviriyorum ama yaktigi max. 1000 kaloridir kasmama ragmen. 1 kilo 7000 kaloriyse ortalama, ancak 100 gr. yagdan veriyorum mantiga gore. kasmama ragmen.. belki baska sekilelrde de yakiyordurum kalori sonucta harketsiz yatmiyorum gun icinde. max 250gr. dir gun icinde. yani bu durumda 10 gubde 2, 5 kilo ancak gibi gorunuyor
sauna beltler ise yariyor mu acaba, bugun o aklima geldi.. benim de kilom 72. by 158. yas 32. biriyle gorusecegim 1 ay sonra, ve fit gorunmek istoyorum
ben gecmiste kullanmistim, sauna etkisi yapiyordu, terletiyordu o alani, ve bolgesel kilo verdiriyordu bir de titresimli ve sauna kemelr var onlqr daha etkiliydi.. dusunuyorum ciddi ciddi yeniden almayi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
benim de kilo vermem gerek acil ama 1 haftada 5 kilo cok zor gibi..1 kilo yaklasik 8000 kaloriye esmis. yarim saat bisiklet surmek bile 150 kalori ancak yaktiriyor veya 1 saat tempolu yuruyus 200 civari kalori , yani 5 kilo icin gunde 8000 kalori nasil yakilabilir, surekli ac kalio spor yapmak araliksizki mumkun degil gibi
Bu üzdü 😪
keske verilse formulu olsa.. ben 4 gundur nerdeyse yemiyorum bol su iciyorum, hergun 1bucuk saat tempolu yuruyorjm ama bilmiyorum henuz birnent gorunen sey
Galiba en az 1 ay devam ettirmeniz gerekiyor başta yağ yakma vs derken başta kilo dan gitmicek gibi
kilodan gidebilir dedigim gibi, ama bol sporla ve zaten bence pek birsey yemeyerek
En azından birkaç gün denicem öncelik 1 hafta
ben hic yemuyorum inanki, sadece gucten dusmeyeyim diye zeytin 1 tane vrya hurma 1 tane gibi gunde. 1 dedigim gibi yuruyorum bir de evde bisiklet ceviriyorum ama yaktigi max. 1000 kaloridir kasmama ragmen. 1 kilo 7000 kaloriyse ortalama, ancak 100 gr. yagdan veriyorum mantiga gore. kasmama ragmen.. belki baska sekilelrde de yakiyordurum kalori sonucta harketsiz yatmiyorum gun icinde. max 250gr. dir gun icinde. yani bu durumda 10 gubde 2, 5 kilo ancak gibi gorunuyor
Sağlıklısi o aslında ama ben hemen vermek istiyorum
Tabi bunları yaş boy kilo da etkiliyor
sauna beltler ise yariyor mu acaba, bugun o aklima geldi.. benim de kilom 72. by 158. yas 32. biriyle gorusecegim 1 ay sonra, ve fit gorunmek istoyorum
Hiç bilmiyorum ki kullanan i görmedim
ben gecmiste kullanmistim, sauna etkisi yapiyordu, terletiyordu o alani, ve bolgesel kilo verdiriyordu bir de titresimli ve sauna kemelr var onlqr daha etkiliydi.. dusunuyorum ciddi ciddi yeniden almayi
O zaman mantıklıyms denenebilir
pahaliymis simdi baktim fiuatina 350 min.
İmkansız tatlım sadece vücudundaki fazla suyu atarsın o da en fazla 1 kg kadar
Ben sana 1 haftada 5 kilo verdiririm ama sıkı takipte olmam gerek seni
verisern ssgliginnicin sakncali olur
Göbek yakışır sana ya boş ver kilo vermeyi
Su detoksu yap