Benim boyum 159-160 gibi bişey ama kilom 67. Çok rahatsız oluyorum kilomdan. 1 hafta boyunca sadece meyve-sebze yoğurt yiyerek ve 2 litreden fazla su tüketerek bunların yanında hergün yürüyüş ve spor yaparsam 1 haftada 5 kg verebilir miyim?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Zor diyenlere inanma bilmeden yorum yapıyorlar yapacağınız tek diyet var oda su diyeti sadece su içecek siniz biliyorum zor heleki iftara 1 saat kala o yemek kokuları idareni yenmen zor bugünde ywrin başlarım tarzında ama şöyle düşünebilirsiniz siz o yemekleri daha öncede yemissiniz tadını biliyorsunuz 1 haftada yemeseniz bişe olmaz bende sizin gibiydim çok bozdum geçen sene sabahtan akşama kadar güzel sorun yok iyi diyom bugün akşamda sularimi içerim yeşil çay vs günümü kapatırım ama o saat gelince aklımda yemekler felan zordu birinci günü atlattım 2 ikinci gün hiç acikmadim canım çekmedi sonra alıştım ve devam ettim 1 ay tam 17 kilo vermiştim çok dayanamazsaniz sadece yarım tas çorba ile iftarı açar arkasina su ile devam edebilirsiniz bol eksiler hanfendi 🙂
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler görüşünüz için😊su diyetine başlamayı düşünüyorum. Irademe hakim olmaya çalışacağım artık yapacak bir şey yok.
- +1 yıl
1 ay aralıksız su diyeti yaptınız demek eğer cidden yaptıysanız mezardan felan yazıyorsunuz sanırım
Aç felan kalmana gerek yok ya.. şeker, paketli yiyecekler ve unu tamamen hayatından çıkar ve porsiyonlarını biraz azalt çok daha sağlıklı.. ben şahsen su orucu yaptım ondan sonra vücudumu zır toparladım diyebilirim ama şu an yukarıdaki gibi besleniyorum hem kilo verdim hemde aşırı rahatım.. tavsiye ederim balım
27 Yorumla
Soran+1 yılNasil yapiliyor acaba?
- +1 yıl
Canım sabahları yemekten 15 dk önce içiyoruz bu karışımı, malzemler şunlar
16 dal maydonoz
2 yemek kaşığı limon suyu
Yarım su bardağından 1 parmak fazla su
Bunların hepsini rondodan geçiriyoruz smoothie gibi oluyo daha sonra bekletmeden aç karnına içimen gerekiyo yalnız taze yapılmalı her gün 15 gün boyunca devam ediyosun.. bana faydası olıyo sende görürsün
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim😊
- +1 yıl
Aynen yaptığınız yoruma katılıyorum su diyetine girmene gerek yok ve çok daha zorlanırsın şu anda zayıflama dönemindeyim ve 1hafta oluyor günde bir defa yememe rağmen bile artık kendimi kontrol edemiyorum beni görsen hasta sanırsın o kadar kötüyüm gözlerimin altl mosmor fena şekilde mide bulantım var en kolay bir işi yapmağa çalıştlğlm zaman bile kalbim hızlı hızlı atmağa başlıyor yani demem o ki zayıflamak niyetine kendini hasta etme sadece günde bir defa ye ve saat 6dan bir şey yeme sadece su iç, zencefilli çay iç birde düzenli spora git faydasını görürsün
+1 yılBen bir haftada 5 kilo verdiğimi bilirim
Bol tempolu yürüyüş, salata ye yoğurt ye 2.5 lt su iç 15 dakika koşu ve şeker içeren yiyecekler içeceklerden uzak durarak mümkün tabi ki.25 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşünüz için😊ama ben irademe hakim olamıyorum çoğu zaman illaha ki ağzımda bişey oluyor her saniye bişey yiyorum. Onu naısl durduracagim hic bilmiyorum
- +1 yıl
1 haftada 5 kiloyu bu şekilde ver. Daha sonra kendine eziyet etmeden sütlaç, ya da istediğin tatlıdan ye ama çok kaçırma +tatlı yiyeceğin gün yemeğini Biraz daha az ye. Ama tatlı yerken de oturma kalk yürüyüşe 😄
Daha çok hareket edersen istediğini az miktarda yiyebilirsin bu arada sürekli yeme isteği ve tatlı krizini bastırmak için ılık suyun içine tarçın koy ve iç bu isteği bastırır+denendi ve onaylandı :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim😊
- +1 yıl
İrademe hakim olamıyorum diyip birde su diyetine girmeğe çalışıyorsun aç kalmak kolay bir şey değil ama seni gün içinde tok tutucak bir şey diycem kendim denedim faydası var gerçekten aç youtube tan chia tohumuyla ilgili vidyolara bak dene açlığın gidicek
Soran+1 yılIste sorun bu ben ac olmamama ragmen yiyorum zevkine yani. Of ne yapacagim bilmiyorum hala veremedim..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
43Cevap
diyet ve spora başkayalı 2-3 ay oldu ve 10 kilo verdim. Bakın 1 haftada 5 kilo vermek mümkün ama sağlıklı değil bu işin sırrı sabırdır sabretmelisiniz ve özellikle üstüne basıyorum yemenize çok dikkat etmeniz lazım. Günde 2 öğün beslenin her gün 2 kupa yeşil çay için ve mümkün olduğu kadar 6 dan sonra yemek yemeyin ve kesinlikle 3 litre su için bunları düzenli bi şekilde yapmanız lazım ve spor eğer spor salonuna kaydolma gibi bi şansınız varsa kaydolun yoksa günde 7.000-10.000 arası adım attın ve kendinize 1 saat evde egzersiz için süre ayırın eğer bunları gerçekten düzenli bi şekilde uyarsanız kilolarınızı sağlıklı bir şekilde verirsiniz hazır paket şeker un yağlı şeyler hamur işleri böyle şeylerden mümkün olduğunca uzak durun sebze et ürünleri tüketin
00 Yorumla
+1 yılŞimdi kilo alma şekline de bağlı. Sürekli abur cubur yiyerek ya da çok yemek yiyerek aldıysan ve şimdi vermek istiyorsan elbette ki verebilirsin.
Ama zaten fit vücudun varsa ya da kilo vermen zorlaşmışsa tabiki 1 haftada verebilmen zordur. Bünyene bağlı bence10 Yorumla
+1 yılSenin için mümkün değil.
Eğer bu soruyu 150 kilo biri sorsaydı, onun için mümkündü.
Sen en fazla 3.5 verebilirsin ki bu da yağdan değil tamamen kastan gider.14 Yorumla
Soran+1 yılPeki süreyi daha uzun tutsam mesela 2 ay boyunca bu dediklerimi yapsam 10 kilo verebilir miyim?
- +1 yıl
Şöyle diyim.
1 hafta da 2 kilo vermen doğal.
2 ayda 8 hafta var.
Düz mantıkla 16 kilo vermen gerekiyor diye düşünebilirsin.
Lakin duraksama dönemi, ödem toplama gibi süreçler oluyor.
2 ayda çok rahat 10 kilo verebilirsin.
Soran+1 yılŞöyle ki benim metoblozimam hızlı yani öyle kolay kolay kilo almıyorum hızlı verebiliyorum diyet yapmadan 1 haftada 3 kg vermişliğim var. Ama çok fazla yediğim için veremiyorum kilo. Çok teşekkür ederim görüşünüz için.
Verirsiniz tabi ama bunu 2haftada yaparsan daha sağlıklı olur çünkü vücudunun bu diyete alışması 3 gün birde limonlu ve maydanozlu su iç
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam tesekkurler😊
+1 yıl1 haftada 5 kilo vermek sağlığınız için çok tehlikeli ve oldukça zararlıdır uzman diyetisyenler ayda 4 kilo vermenin sağlık için uygun olduğunu söylüyor sağlıklı bir şekilde egzersiz yaparak verdiğiniz kilolar hem sizin için sağlıklı hem de kalıcı olacaktır.
00 YorumlaBence sıkı bir diyete girersen ve metabolizmanla alakalı bir sorun yoksa verebilirsin. Ama bu ne kadar sağlıklı olur tartışılır. Çünkü vücudunun sadece sebzeye ihtiyacı yok karbonhidratada ihtiyacı var. Yani biraz kilo verip sonrasında bir anda kilo almak istemiyorsan. İlk önce günlük kalori miktarını öğren. Sonrada ona göre beslen. Yapacaklarının yanında.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılHaftada 1 kilo vermek sağlıklıdır bunun üstü sağlıksız
12 Yorumla
Soran+1 yılAma sporsuz degilmiydi ki o?
- +1 yıl
Sporlu veya sporsuz anı ve büyük kilolar vermek zararlı zaten
+1 yılBu saydıklarını düzenli bi şekilde yaparsan,7 kgye kadar vere bilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇokk teşekkür ederim görüşünüz için. Umarım verebilirim.
Doktora danışıp değerlerini ölçtürmeden hicbirsey yapma tatlim. Mesela Limonlu su tansiyona neden olur ve herkese yaramaz veyahut yoğurtlu biberli karışımlar belki midene bağırsaklarına dokunur. Görüşme sonrasi istediğini yapmalısın bence yoksa mümkündür.
10 Yorumla
+1 yılÇok rahatlıkla verilebilir ben kendimden biliyorum tek yapman gereken şey sub dinlemek ve inanmak ben bir haftada 4 kilon verdim herhangi bir spor yapmadan ya da yemek alışkanlığını değiştirmeden sadcee inan
11 Yorumla
Soran+1 yılSub dinliyorum zaten. Etkisi oldu bana 3 kg verdim ama 2 haftada verdim ve biraz yavaş olduğu için diyetle birlikte dinlemek istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlığınızdan olmadan, lifli tüketip kaliteli besinlerden öğün seçip, kalori açığı oluşturarak pekala verebilirsiniz.
15 Yorumla
Soran+1 yılİlk önce et vb yemeyeceğim için biraz sağlıksız olur diye düşünmüştüm ama vazgeçtim teşekkürler. Ve verdiğim kilo kolay kolay geri alınır mı?
Cevap sahibi+1 yılAman sakın...
Protein ağırlıklı beslenin, beyazları ve paketli gıdaları tamamen kesin, ağır kilo verip geri almazsınız.
Şok diyetlerden sonra geri alınır kilo.
Soran+1 yılTamamdır çok teşekkür ederim görüşünüz için..
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür bana ait ^^
Sağlıklı günler.
Soran+1 yılSizede
+1 yılHızlı kilo vermek hızlı almak demek ödemi atar kilo verdiğini düşünürsün
16 Yorumla
Soran+1 yılAma sporla birlikte yapsam yağ da yakmaz mıyım?
- +1 yıl
Yağ yakımı öyle hızlı olan bir şey değil 1 haftalık süreçte zor
Soran+1 yılPeki 1-2 ay boyunca bu dediklerimi yaparsam verebilir miyim?
- +1 yıl
Bu süre daha etkili daha sağlıklı olur senin içinde
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim görüşünüz için 😊
- +1 yıl
Rica ederim 😇
Kolaylıklar
Kendinize kısa süre içerisinde eziyetler de bulunmayın sağlıklı beslenme düzeni yaratın yoksa anı kilo alıp vermeler bedeninizi kötü etkiler. sevgiler.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler görüşünüz için😊
1.5 lt su şişesine Limon sık gün içinde o sudan ihtiyacını karşıla 2 3 4 şişede bitirsen limon sık suya 4 5 güne anlarsın yağların nasıl eridiğini
10 YorumlaŞahsen bahsedeyim kendini şartlandırırsan kilo vermen bir o kadar zorlaşır beyni ni kandırmayı dene yani örneğin bu yiyemem gibi şartlandırmalardan çok bunu canım istemiyor sade kahve iştahı kesiyor denemeni öneririm
00 Yorumla
+1 yılÖyle yapma. Kendine uzun zaman devam edeceğin bir beslenme düzeni seç sporada sürekli devam et. Böyle verirsin bilemedin 2 hafta sonra bozarsın yine almaya başlarsın.
10 Yorumlaevet mumkun kür yapman lazım ama ya da bol bol limonlu su iç ekmek yeme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 haftaya değil tüm hayatina endeksle bu yaşam tarzini. 1 haftada versen bile ki bu mümkün, yine eski yeme şekline döndüğünde verdiğin kiloyu geri alırsın.
10 YorumlaSenelerdir spor yapıyorum kilo verme işinin kolayı olmaz yok yemek yemem yok su diyeti yok tok tutan shake yapmanız gereken şey belirli gıdalardan bir süre uzak durmak vücudun günlük ihtiyacı olan gıdalardan uzak tutarak yapamazsınız misal yapay şekerden uzak durun ama doğal şekerlerden ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz (meyveler) abartmamak şartıyla tabiki karbonhidrat ( yulaf, kepek, vb.) ve daha bir sürü şeyi var burada şu diyeti yok bu diyeti diyerek kendinizi kandırmayın.
00 Yorumla
+1 yılHadi gel yarindan sonra beraber baslayalim bende biktimm😅
19 Yorumla
Soran+1 yılBen yarin baslamayi planliyorum😊
- +1 yıl
Ama bayram kii🥲😂
Soran+1 yılZaten basliyamadim ki, bugunde bozdum ne olucak benim halim
- +1 yıl
Ben bugun basladim sukurr yarin niyetlen 🤣
Soran+1 yılBozmadin mi ya ben diyet tuttugum gunun aksami bozuyorum rekorum 3 gun
- +1 yıl
Bozmadim iste sana beraber baslayalim demistim 2 Aya kadar denize gidicem ve hayalim bikinimin bol gelmesi😂
Soran+1 yılTamam olurr ozaman benimde 1 ayda vermem lazim..
- +1 yıl
Ozele gecelim takip at bende edeyim ciddiysen kilo vermede yani🤣
Soran+1 yılCiddiyim takip ettim seni
+1 yılDoktora git sana kanser teşhisi koysun 1 haftada 5 kg rahat verirsin üzüntüden.
13 Yorumla
Soran+1 yılMasallah cok zekisiniz
- +1 yıl
Hahhaha iş arkadaşım bayan 6 kg vermişti bi haftada. Sonuçları temiz çıktı sonra çektiği stres yanına kar kaldı.
Soran+1 yılNeeeeee simdi dusunmedim degil
Mümkün su diyeti ile ben yapıyorum. Şu an 4 kg gitti 3 günde
13 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi ramazan olduğu için su diyeti yapamıyorum ben ama her denediğimde ilk günün akşamı bozuyorum.. Nasıl hakim oluyorsunuz iradenize birde dıştan farkediliyor mu kilo verdiğiniz yani inceldiniz mi?
Soran+1 yılPeki bitki çayı içebilir miyim diyet sırasında?
Zor haftada 5 kg. Verirsen de vücudunu zorlamış olursun. Sağlıklısı 1 veya 2 kilo ki bu bile bazı insanlar için çok.
00 Yorumla
+1 yılBunu deneyimlemiş birisi olarak evet veririsin ama her kesin bünyesi aynı değil birisi fazla kilo verirken diğeri az kilo vere bilir
00 Yorumla1 hafta hicbirsey yemesen belki 1kg verirsin. Kilo haftada alinip verilmiyor, kilo alimida haftalar aylar sürüyor, vermeside öyle
00 Yorumla
+1 yıl3 ayda 35 kilo verdim verilmez falan diyenleri takma, ac kal gerekirse kalabildigin kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil verdiniz?
+1 yılGünde iki öğün yemelisin midenin yarısı aç kalıcak şekilde, daha çok protein ve bitki çayı yeşilçay kiraz sabı, yürüyüş..
00 Yorumlahiç yemezsen 3-3,5 kg verirsin sanırım. Açlıktan gebermen lazım ama
00 Yorumla
+1 yılMümkün ama bünyen düşer tansiyonun falan çıkar çünkü birden kilo vermek sağlıklı bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılMeyve fazla tüketmemeye çalış onlardan kilo alabilirsin dikkatli ol
00 Yorumla
+1 yılyapma sakın cok saglıksız , dogal olarak 1 ay içinde de gerceklestirebilirsin
00 Yorumla
+1 yılHayır mümkün değil. Versen bile sağlıklı bir şekilde kilo vermezsin ve kalıcı olmaz.
00 Yorumla
+1 yıl1 haftada 5 kg vermek bir tık zor 3 veya 4 verirsin ama ikinci hafta bu rakam azalir yani iki hafta yapsan 5 kilo rahat verirsin
10 Yorumla
+1 yılMerhabalar isterseniz sizin için yardımcı olabilirim ben anneme 34 günde 15 kilo dan kurtulmasına yardımcı oldum
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
- +1 yıl
_emre_brk Instagram adresim yardımcı olayım
Valla benimde boyum 1.65 kilom 66 hiç problem etme balık et iyidir boş ver 😂
10 Yorumla
+1 yılBir haftada 5 kg fazla değilmi. Az az ver ama ver acele etme derim
10 Yorumla
+1 yıl1 haftada 5 kilo vermek sağlıksız olabilir hızlı verilen kilo çabuk alınır seninle aynı boyda ve kilodayım bende vermek istiyorum 5 kiloyu 1 ayda vermek daha doğru
00 Yorumla1 haftada o kilonun yagdan gitmesi imkansiz bir sey bunu sende biliyorsundur odemden ve kastan gider ama bunu yapmamalısın bence kastan gitmesi sana cok zorluk cıkartır
00 Yorumlaçok sert bir diyet yapsan verebilirsin tabi 😂 ama verdiğin kiloları geri çabuk alabilirsin sonra bence en sağlıklı ve en faydalı olan işte haftada yarım kilo ya da en fazla 1 kilo vermek 😃
00 Yorumla
+1 yılOlabilir fakat kalıcı bir kilo verme olmaz diyet bitiminde karbonhidrata saldırıp ödem tutabilecek duruma gelmezsen işe yarar ama daha kalıcı bir diyet programı uygulamanı tavsiye ederim
00 YorumlaBeş kilo verirsin ama beş kilo yağ kaybetmezsin ödem atarsın o yüzden katı bir diyet uygulamak yerine porsiyonlarını azaltıp spor yapsan daha güzel bi görünüm elde edersin
00 YorumlaEvet çok basit enerji harcaman gerekiyor kalori yani kalori en çok sevişmede gerçekleşiyor bir dakika öpüşmek bile çok yakıyor ilerisini sen düşün artık
00 YorumlaKür var internette onlar çok zayıflatıyo dene istersen süt yeşil çay tarçın ve zencefil kürü çok etkili gün boyunca hiçbişey yeme sadece kür iç 2 günde 3 kilo garanti
00 Yorumla
+1 yılMümkün ama sağlıksız diyetler olduğu için tekrar alırsın sonra. Ödem atarak verilebilir ama o tek seferlik
00 Yorumla
+1 yılÇok sağlıksız elbet verirsin 1 haftada 5 kilo ama zarar görebilirsin yavaş yavaş ve sağlıklı kilo vermeye çalış
00 YorumlaEvet mümkün, karbonhidratı azalt hatta direk hiç yeme bolca şu iç spor yap ve düzgün bir uykun olsun.
00 Yorumla
+1 yılevet mümkün spor ve bir anda şok bir detoksla ama sonrasında 2-3 ay aynı detoksu yapma sağlığın için tatlım
00 Yorumla
+1 yılTabiki vere bilirsin, ama çok dikkatli olmalisin çünkü Jojo Effektine kapilirsan yaptiğin bütün emekler boşa gider.
00 Yorumlauzmanların öneri ayda 3-4 kilo. bence 1 haftada 5 kilo vermek sağlığa zararlı olabilir. zaten verilen de kilo değil muhtemelen ödem veya su olur
00 Yorumla
+1 yıl1 haftada 3 kilo verebilirsin ilk haftalar ödemden gidicektir fakat yaptığın şey sağlıklı değil çünkü vücudundan yağ değil su vs gidicek
00 Yorumla
+1 yılVeremezsin bence deli sporla birlikte bir ihtimal sadece diyetle olmaz kendimden biliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten voleybola gidiyorum pazartesi, sali, carsamba cuma ve pazar 2 saat boyunca deli gibi mac yapiyoruz birde ayriyetten fitnessa gidiyorum.
- +1 yıl
O zaman verebilme ihtimalin olur zorlarsın en azından
Mümkün ama ne kadarı yağdan olur asoş soru bu bence.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılİyi değil geri alırsın hemen
10 Yorumla
+1 yılSagliksiz olur verilsede
10 YorumlaVeremezsin versen bile zararlı
10 Yorumla
+1 yılMümkün fakat sağlıklı değil
10 YorumlaMerhaba aynı sorun bende var istersen birlikte yapalım 🥺😊
00 YorumlaSirkeli su. 7den sonra yemek yok ve sağlıklı beslen vereceksinn
00 Yorumla
+1 yılHizli kilo verirseniz daha hizli alirsiniz yavas vermek daha onemli
00 Yorumla
+1 yılOmad yapmayı dene ve kabak detoksu yap aynı zamanda
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhaba Sevgili KScan;
Kesinlikle mümkün ama büyük bir çoğunluğun bildiği şey; kilo vermek sanılan şeyin tartıda gördükleri rakamın azalması olduğunu sanmaları.
Şimdi durum şöyle, basit cevap olarak,
Kesin karbonhidratı ( 0 a indirecek şekilde!) 5 ten fazla bile verebilirsiniz ama dediğim şu; farkettiyseniz “5” yazdım. Kg ibaresi koymadım. Yani verdiğiniz 5 kilo değil; karbonhidrat kesiminden kaynaklı olarak su atmak ya da halk dilinde bilinen “ödem”atmaktır.
Gerçek yağdan 5 kg vermek ne yazık ki sağlıklı bir şekilde 1 hafta gibi bir sürede mümkün değildir. WHO topluluğunun açıklamasında da der ki ”1 ayda sağlıklı olarak verilebilecek kilo 4-6 kilo arasındadır ve bu da haftada 1 kg ya tekabül eder.''
Yağdan vermek isteyenler için yapmanız gereken ana ve vazgeçilmez unsurlar;
Basit görünen 4 ana başlık sundum. En önemlisi 2. Ünite. Bunu başarabildiğinizde iyi bir fiziğe sahip olmaktan çok bütüncül sağlığınızı sağlayacağınız bir düzen oluşturmuş olacaksınız.
Sevgilerimle.
Çok teşekkür ederim görüşünüz için😊