Nasıl başlayabilirim glutensiz beslenmeye
2 ay
Glutensiz beslenen var mı, nasıl başlarım?

Nasıl başlayabilirim glutensiz beslenmeye
Başlamak için glutene karşı hassasiyetin olmalı, eğer böyle bir durum yoksa sadece zayıflamak için falan bunu yapmayı düşünüyorsan bunun faydası olmayabileceği gibi zararı da olabilir. Bununla ilgili araştırmalar var.
Eğer durum sağlık sebebiyle yani gluten rahatsızlığı etkisiyleyse glutensiz besinleri tüketmen yeterli.
Gluten hassasiyetim var
Miktara dikkat et derken
Ayy glutensiz birsey abartilarak yenilmez çünkü cok kötüler ahahahah
Cevap
2Cevap
Biraz alışması zor.
sebepsiz ürtikerin ve sebepsiz alerjin var ise ve buna bağlı olarak anaflaksi gibi bir derde düşersen istemesende başlarsın ancak bu konuda doğru doktor ile doğru tedavide gerekli. çoğu doktor kortizonu yukluyor antihistamin veriyor geçer diyor ancak geçmiyor :) geçmiş olsun
Kortizon tedavisi uygulandığını hic duymadım benim gluten alerjim var testte cikmadi zaten teşhisi cok zor ama bütün belirtiler bunu gosteriyor annemde var kac yil sonra bildiler
Glutensiz yiyecekler yiyerek başlayabilirsin
Cok zekice😅
Hahaha 😂😂e ama şaka bir yana yapman gereken bu başka bir şey değil, ben yapacağım diyip kendine inan ve devamını getir hadi come on bu senin işin
Eee hersey ekmekle guzel mesela kahvalti da ekmeksiz ne yenir
Bunun için glıtensiz ekmekler var ama yenilmiyor ya bir de bir kürt olarak hak verdim şimdi valla yenilmiyor 😂😂
Hahaahah cok cirkinlerrrr
Oy oy kıyamam bizler ekmeksiz nasıl dpyarız ki bir de bu yabancılar nasıl doyuyor yaw 😂
Ya doymakta sıkıntı yok ama sadece ekmek değil sorun bulgur yiyemiyorsun paketli ürünlerin çoğu yasak markaya göre yiyebiliyorsun
e planın ne ne yapacan
Mecbur yapicam çünkü ekmek falan yediğimde cok rahatsiz oluyorum düzgün yaparsam hastalik ilerlemiyor ve iyilesebiljyorsin
Offf çok ama çok kolay gelsin umarım hastalığın da bri an önce biter dualarım seninle
Yaaa cok tatlisin teşekkür ederim
Ricalar ricalar hanımefendi
Karbonhidratları glütensiz alsan yeter
Glutensiz yaşayamam
Büyük konuşma yan etkileri o kadar kötü ki mecburen basliyor insan
En İyi Cevap