Oruç tutarken nasıl sağlıklı bir şekilde zayıflarım?

Paketli gıda ve ilave şeker tüketme. Bunları ölçülü tüketirsen yine verirsin kilo, ama diğer türlü vermek daha sağlıklı. Sahurunu sağlam ve sağlıklı yap, gün içinde enerjik olursun ve yediklerini yakarsın zaten. İftarını da hafif yap, yemeğe yüklenme. Geç yemek yiyince o enerjiyi çok harcayamıyoruz o yüzden hafif yap diyorum. Diyetisyenden bir liste de alabilirsin tabi ki. Ama kalori hesabına girdin mi bir daha kafandan çıkaramıyorsun, bağımlılık yapıyor. Hasta oluyorsun resmen. O yüzden kalori hesabı yapmanı pek önermiyorum. Sağlıklı, dengeli, porsiyonu abartmadan spor yaparak beslen verirsin her türlü. Başarılar🙏
Çok teşekkür ederim
Ne demek rica ederim🫶Ama kalori hesabını cidden yapma, ben yapmaya basladım 1 yıldır yapıyorum ve kafamı duvarlara vurmak istiyorum artık. İstemesende yapıyorsun bir süre sonra. Sezgisel beslenmeyi araştır, çok işe yaradığını da duymuştum.
Cevap
3Cevap
İftarda az ye fazla yüklenme midene. E biraz da yürüyüş yaparsan verirsin kiloları hemde sağlıklı
Her gün iftardan önce en az 1 saat, en fazla ortalama 4 saat yürüyüş yapıyorum, aç karnıma yaptığım için faydasi bi tik fazla olur mu sence
Tamamdır teşekkür ediyorum
Sahurda saglam ye iftsrda tadimlik ve bol su imkan varsada iftar sonrasi yuruyus vsvs
boyun ve kilona gore alman gereken kalorinin hesaplanmasi gerek kalori hesabiyla olur ancak. diyetisyene gitsen. bu kadar zor degil ya kilo vermek hesabi cok basit
Kalori açığı bırakıyorum ama mesela sagliksiz bişey yiyorum az yiyorum oyle yaptığımda sağlıksız bi şekilde mi vermis olurum
sagliksiz verirsin. kaloriyle bitmiyorki iş
7 24 namaz kıl
Sacmaladi bitanesi daha
kedinide al git burdan
En İyi Cevap