Sağlık Uyurken çok fazla salyam akıyor, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Arkadaşlar lütfen help me bu konuda çok mağdurum Güncellemeler+1 yıl Dişimi fircaladigim günler salya akması ciddi derecede azalıyor. Uyurken çok fazla salyam akıyor, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Dsenatz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl cok derin uyuyorsun cözümü varda linc yeri milletten neyse deyim , uykudayimdir ama kalbim uyanik bunu dene birde. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla
ennurr10 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl kurt olabilir midende doktora görün derim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤔 Haklı olabilirsin ama dişimi fircaladigim günler salya akması ciddi derecede azalıyor Yorumla Soran +1 yıl Bu bilgiyide söyleyeyim dedim Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Dahiliyeye görün reflü tedavisi başlansın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤔 bunu yapsam iyi olacak bencede. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Midende kurt olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
cok derin uyuyorsun cözümü varda linc yeri milletten neyse deyim , uykudayimdir ama kalbim uyanik bunu dene birde.
Anlamadım
kurt olabilir midende doktora görün derim
🤔 Haklı olabilirsin ama dişimi fircaladigim günler salya akması ciddi derecede azalıyor
Bu bilgiyide söyleyeyim dedim
Dahiliyeye görün reflü tedavisi başlansın
🤔 bunu yapsam iyi olacak bencede.
Midende kurt olabilir