Boyum 159 kilom 63.40 abur cuburu bırakıp porsiyonlarımı küçültürsem ayda kaç kilo veririm?

Abur cuburu birakip porsiyon kuculterek egzersiz olarak hergun okula gidiyorum Hareketliyim eve gelirken 20 25 dk yuruyorum 1 ayda kac kilo veririm?
Kiloverecegim sadece kızlardan cevap istiyor. Cevap yazmak için giriş yap.
Abur cubur zaten başlı başına kilo aldıran bir tür o yüzden kesmen en doğrusu olacaktır. Bu dediklerini yaparsan ve iradeli olursan bir ayda tahminen 1,5-2 kg verebilirsin. Daha çok kilo vermek istiyorum diyorsan da spor yapacaksın.
Vreceğin kg tamamen metabolizma hızına göre değişir. Biz ayda 4 kg deriz sen ancak 2 kg verirsin.
Deneyerek göreceksin sanırım
Bi 51 52 kilo olmam gerek insallah kalici ve hizli kilo verebilirim
Sadece aburcuburu bırakmakla olmaz şekerden ve undan da olabildiğince uzak dur balım. Günde 40 dk yürü arada mekik çek.
Seker kullanmiyorum☺ karin egzersizi yapiyorum araa
canim senin vucut yapina gore degisir
ben diyet yapmadan normal yediklerimi yemeye devam ederek sadece ekmek ve porsiyon kuculterek 1 ayda 4-5 kilo veriyorum. metabolizmam hizli
Bende 70 kg yum. Bir ara 89 kg idim diyetle 32 kg verdim. eski iradem yok ama yediklerime dikkat etmeye çalişiyorum 😞
Onun yerine kalori takibi yapsan daha iyi olur
Bu nasil bi soru ya. Kisisel bi sey bu.
Boyunu 1.60 yapmaya çalışsan olmuyor mu? 😄
Kskskskks 1 cm den nolacak ki 😃
En azından boyunu soranlara 1.59 demicen 1.60 dicen. Mesela ben 1.65 - 1.67 arası birşeyim. 1 cm'den anlamazlar gerçi de
Hmm soranlara 1.60 diyorum ben ztn ☺
Bize niye 1.59 dedin o zaman? 😂 Bir bize miydi yollarının dikeni 😂
burada gercekleri konusuyoruz yoksa nasil oneri alayim xnxnd 😅
5-10
En İyi Cevap