Güncellemeler
+1 yıl
Yine bu sabah etütte ders çalışırken çok uykum geldi gözlerim kapandı bir baktım uyumuşum aradan 2 saat geçmiş sonra kendi kendime uyandım baktım saat 11 olmuş
Sürekli uykum geliyor her gün dershaneye gidiyorum sabah saat 8 de gidiyorum etütte ders çalışıyorum akşama kadar ama çok uykum geliyor gözlerim kapanıyor bazen masada dersin üstünde uyuya kalıyorum bir bakmışım 1-2 saat geçmiş sonra uyanıyorum kendime geliyorum uyku düzenim şöyle her akşam saat 9 da uyuyorum sabah saat 7:30 da uyanıyorum bunun için geçen hafta sağlık ocağına gidip tüm kan tahlillerimi verdim sonuç temiz çıktı geçen yıl da 1 kez hastaneye gitmiştim tüm tahlillerimi vermiştim oda normal çıkmıştı sonucu. Sizce Ne yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Of bende de aynı problem var napim bilemiyorum aceba ders çalışmak istemediğim için mi sürekli uyumak istiyorum diye kendime Bi soruyorum smemdjrkf
geçen gün hastaneye gittim sağlık ocağına tüm kan tahlillerimi verdim sonuç temiz çıktı geçen yıl da 1 kez hastaneye gitmiştim tüm tahlillerimi vermiştim oda normal çıkmıştı psikiyatri doktoruna da gittim geçen yıl anksiyete bozukluğundan dolayı bana bir antidepresan hap verdi bende o hapı kullandım tam 1 yıl boyunca sonra bir faydasını görmedim bıraktım
Of ben böyle şeylerde antidepresanın faydası olduğunu düşünmüyorum şahsen
Mesela ben sınava giricem geceleri daha iyi çalışabilidiğim için gece saat 3te yattım alarm kurdum kendime saat 6, 7da vs. Kalkmak için ama yok uykum geliyor o değil zaten öğlenleri yeterince uyuyorum ve ders çalışmaya başlayınca daha çok ağırlık uyku basıyor belki de bu psikolojikmendir
psikolojin bozulmuş bro hastaneye danış
geçen gün gittim sağlık ocağına tüm kan tahlillerimi verdim sonuç temiz çıktı geçen yıl da 1 kez hastaneye gitmiştim tüm tahlillerimi vermiştim oda normal çıkmıştı psikiyatri doktoruna da gittim geçen yıl anksiyete bozukluğundan dolayı bana bir antidepresan hap verdi bende o hapı kullandım tam 1 yıl boyunca sonra bir faydasını görmedim bıraktım
başka ilaçları dene faydası olur insallah
Şekerin yükseliyor ondan. Sorun yok yoksa.
Şeker hastalığım yok geçen gün gittim sağlık ocağına tüm kan tahlillerimi verdim sonuç temiz çıktı geçen yıl da 1 kez hastaneye gitmiştim tüm tahlillerimi vermiştim oda normal çıkmıştı psikiyatri doktoruna da gittim geçen yıl anksiyete bozukluğundan dolayı bana bir antidepresan hap verdi bende o hapı kullandım tam 1 yıl boyunca sonra bir faydasını görmedim bıraktım
Şeker hastalığın zaten yok var demedim. Tansiyondan kaynaklı. Sağlıklısın diyorum.