Ben düzenli kullanmaya özen gösteririm. Çünkü düzenli alınan vitaminler bağışıklık sistemini yüksek tutuyor.
Düzenli
Hasta olunca
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben düzenli kullanmaya özen gösteririm. Çünkü düzenli alınan vitaminler bağışıklık sistemini yüksek tutuyor.
Vitaminleri kafamıza göre kullanmamalıyız. Uzman bir doktor önerdiği takdirde kullanırım. Örneğin var olan bir vitaminin fazlasını almak bünyeye ciddi sonuçlar doğurabiliyor. Bu yüzden büyük risk olarak nitelendiriyorum bu tarz konuları. Lütfen doktor kontrolünde kullanmaya özen gösteriniz
Evet düzenli kullanıyorum. çünkü kış veya yaz ayı da olsa dikkatli kullanmak gerekiyor. şu an d ve c vitaminleri kullanıyorum. d vitmini değerim genelde düşük oluyor. d vitmini de en çok güneşten alınabiliyor. bunnu yanı sıra balık yağı yani omega 3 de kullanıyorum düzenli. tabi ki bunlar yeterli değildir. sağlıklı beslenmek mutlaka önemlidir.
gerçekten çok faydalı deneyimlerini paylaşmamışsın
Mesela başka hangi deneyimleri paylaşabilirim sizce?
Sonradan farkettim, hızlı yazarken paylaşmamışsın yazmısım şimdi farkettim. Aslında demek istediğim bu soru için güzel açıklayıcı bir görüş paylaşmışsın ben mesela sadece c vitamini takviyesini düzenli kullanıyordum. Sen tüm takviye ürünlerinden bahsetmişsin.
bunun dışında sağlık diyet için sorduğum diğer sorulara beklerim seni:) faydalı görüşler yazacağından eminim
Teşekkür ederim sorun değil ne demek :) tabi ki de zaten sorularınızı beğeniyorum faydalı ve güzel sorular soruyorsunuz. iyi akşamlar
Cevap
11Cevap
Düzenli kullandığım bir vitamin var. Kısa vadede zaten bir etkisi kalmıyor.. Keyifli geceler..
kanımda her şey eksik çıktı mecbur ilaca başladım
Arada kullanırım oda doktor tavsiyesiyle Allah'ım 🙈
Hasta oldugunda baslayip gecince bir sure sonra birakiyorum😔
Kullanmiyorum. Mevsiminde sebze meyve yemek hicbir ambalajlı gida tüketmemek yeter bence
Hasta olunca kullanırım diğer türlü aklıma bile gelmez
Hiç kullanmıyorum turp gibiyim
Hiç düzenli kullanmadım.
Bitkisel yöntemlerle düzenli olarak kullanırım
3 aydır düzenli pharmaton kullanıyorum
C vitamini kullanıyorum
Devamlı içmek zararlı
Hasta olacağımı hissettiğimde
Düzenli kullanırım
Hiç kullanmamak daha iyi
Kullanmadım
Kullanmam