D3, K vitamini, B12, D, C, çinko ve pharmaton kullanıyorum böbrekler ful mesai 😂

D3, K vitamini, B12, D, C, çinko ve pharmaton kullanıyorum böbrekler ful mesai 😂

Böbreklerin çok çalışıyor olması gerçekten endişe verici, birkaç tane vitamin almanın zararlı olmayacağını sanırsın ama organların aşırı çalışması önemli. Doktor kontrolünde olman çok daha önemli, belki vitamin alımını değerlendirebilirler.
Ben de 3 tane vitamin kullanıyorum C vitamini D3K2 Vitamini ve Multivitamin sana önerim bol su içmen yoksa böbrekler cidden çok yoruluyor, bir de kullandığın ürünlerin markası çok sağlıklı değil değerleri çok düşük çok bir faydasını görmezsin bunlar yerine Goodday Vitamin var ondan al hem şeker, gluten tatlandırıcı vs olmadığı için böbreklerini daha az yorar
Omega3- EPA-DHA ve D3-K2 her gün alıyorum. Yatmadan öncede Magnezyum Bsıglınate..
Cigaretess subliminal mesajında gülümsüyor bize oda bir takviye sonuçta :)
İyi hadi bakalım..
D3 +K, çinko, magnezyum, kreatin, sitikolin ginko fosfotidilserin, l teanin, radiola. bu 5li aynı takviyede.
Cevap
4Cevap
Hayır kullanmıyorum
Evet ev dolu vitamin ve normal raporlu takviye ilaçlarıyla dolu ama kullanıyor musun desen yok
Aksatma
Haklısın ama b12 eksikliği yüzünden unutuyorum varlıklarını kdk
😂😂 kısır döngü
Öyle gerçekten slbwkdnd
İğne spammerı yazar şimdi keşke b12 demeseydiniz gelip dodex iğnesini anlatacak😂😂
Daha görmemişsin, Allah göstermesin
En az 6-7 hesabı var hem kadın hem erkek
Kullaniyorum yoksa aşırı derecede saçlarım dökülüyor ve tırnaklarım çok aşırı zayıf oluyor
Geriye bisi kaldi mi ki 😄🤣
Bide su renkli renkli olanlar var , onlardan da alsana
Ne oldugu möhüm deell 🤪
Himm
degildir herhalde yaa 🙄
Yani galiba sanirsam.🫣
a dan z ye hepsini iciyorum xd
Sesu neden var
Yüz ağdası alın bunlar yüzü tahriş ediyor normalde
Ağda yapmadan önce pudralayın yüzünüzü
Hayır. Pudra döktükten sonra fazlasını temizleyin hem acısı az hemde tahriş olmaz
hepsi var ama ne zaman içileceğini bilmiyorum kdkdksksksk
Uzun süreli vitamin takviyelerini uzman bir doktor denetiminde almak çok önemli. Vücudun doğal dengesini bozmamak adına dengeli tüketmek lazım
@Kokuduayeni kesinlikle katılıyorum
Hayır kullanmıyorum
Evet çogu şey eksik bende
D3k2 sipariş verdim
Magnezyum kullanıyorum
D3 K ve C vitamini kullnıyorum
Kullanıyorum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?