Sağlık Vitamin takviyesi alıyor musunuz? Yenibirbenn Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Cilt güzelliği için, sağlık içinKolojen kullanıyor musunuz? Alırken neye dikkat etmeliyim? Vitamin takviyesi alıyor musunuz? Cevapla Cilt Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayır almıyorum. Geçen sene kansızlık için demir hapları kullandım o kadar. 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Genel sağlık için kompleks vitamin ürünleri kullanıyorum alışkanlık oldu 0 0 Yorumla
gamzesari1 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Suda kolojen tıp 1-2-3 kullanıyor kolojen olarak. O güzel tavsiye ederim. Hap formunda olan 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kusursuz bir cilt ni istiyorsun? 0 2 Yorumla Yenibirbenn +1 yıl Evet Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Stresten ve üzüntüden uzak durSigara ve alkolün fazlasından uzak durHayata pozitif bak hep mutlu olDüzenli uyuDüzenli spor yapDengeli ve düzenli beslenBol bol şu içBol bol sperm tüket Doğal beslenmeye çalış. Yorumla
Otobüsükalkanyolcu Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Para mı var takviyeye😒 karnımız zor doyuyo😂 0 0 Yorumla
Çinkokarbonpilimsi Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Vitamine ihtiyacım yok sporum bana yeter 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kışın d yazın omega3 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır almıyorum. Geçen sene kansızlık için demir hapları kullandım o kadar.
Genel sağlık için kompleks vitamin ürünleri kullanıyorum alışkanlık oldu
Suda kolojen tıp 1-2-3 kullanıyor kolojen olarak. O güzel tavsiye ederim. Hap formunda olan
Kusursuz bir cilt ni istiyorsun?
Evet
Stresten ve üzüntüden uzak dur
Sigara ve alkolün fazlasından uzak dur
Hayata pozitif bak hep mutlu ol
Düzenli uyu
Düzenli spor yap
Dengeli ve düzenli beslen
Bol bol şu iç
Bol bol sperm tüket
Doğal beslenmeye çalış.
hayır hiç kullanmadım