Sağlık & Diyet Diyet yaparken iradene hakim olabiliyor musun? GezenLady Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yanında tatlı ya da hamburger yendiğinde karşı koyabiliyor musun? Diyet yaparken iradene hakim olabiliyor musun? Cevapla Hakim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 368 cevap paylaştı. Diyet yaptığımı kim söyledi ki 😂 Hiç işim olmadı şimdiye kadar 0 0 Yorumla
LonelyHead Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% 1 yıl Tek zorlandığım bira. Bira içmeyin yanımda. Hemen bende içiyorum. 0 0 Yorumla
rena7234 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Her insan kendi iradesine shift çıkabilir biraz. Azm gerekir 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 430 cevap paylaştı. Hayır o yüzden yapamıyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 27,6b cevap paylaştı. Evet hakim olabiliyorum irademe 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 733 cevap paylaştı. Diyet yapmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Diyet yaptığımı kim söyledi ki 😂 Hiç işim olmadı şimdiye kadar
Tek zorlandığım bira. Bira içmeyin yanımda. Hemen bende içiyorum.
Her insan kendi iradesine shift çıkabilir biraz. Azm gerekir
Evet irademe sahip çıkabiliyorum.
Hayır o yüzden yapamıyorum
Evet hakim olabiliyorum irademe
Ölürüm elbette
Yapmıyorum
diyet yapmam
Ever bende niyet edildimi biter hersey
Hc diyet yapmadm
Diyet yapmıyorum
maalesef olamiom
Hiç diyet yapmadım