Eskisi gibi iradem yok. Eskiden yemek istesem bile kendimi tutuyordum. Şimdi yapamıyorum. Aklınıza yeme gelince nasıl kendinizi engelliyorsunuz? O sıra aklıma buzdolabındaki bir şey gelsin, gidip aç olmasam bile yerim😔😖😣
Aklınıza yemek gelince yemenizi nasıl engelliyorsunuz?
Ee diyelim ki su içerek aklındaki nefsi isteğini ertelemeye çalışıyorsun ama bir müddet sonra sudan falan da gına gelebilir. O yüzden neyle o nefsi isteğimi unutturabilirim kendime?
🤭 evt onlar kalorisi az diye Akla gelince yemek için iyi. Fakat onu yedim diyelim ama eninde sonunda yine aklıma öbür istediğim geliyor ve aklımdan çıksın diye artık son çare yiyorum
Bence o hakikatte bozulmamıştır, eğer bozulsa senin değil ağzın bütün her yerin başıboş olur ve senden habersiz ve izinsiz hareket ederler ve istemediğin çok şeyleri yaparlar. Mesela sen acıkınca, senin gözün bir böcek görse, senden izinsiz elin onu yakalar ve ağzına atar, çenen çiğner ve gırtlağına da yutar her şeyi birbirine karıştırırlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sigara içtiğim için iştahım kesiliyor o an
kendime tokat atardım eskiden bunun için, sonra vazgeçtim. Bol bol su içtim kitap okudum. Ve aklımdan yemek silindii!
Ben önce su içiyorum baktım halen yemek istiyorum o zamanda salatalık veya havuç yiyerek bu hissi bastırmaya çalışıyorum.
Parayı tutma düşüncesi aklıma geliyor o bakımdan yemiyorum
Ahahahha😂 kendime gülüyorum. Bu fikir aklıma gelmişti lakin sonra içimden demiştim ki: Ne de olsa babam alıyor hshshshsh😂
Kendi paranı kazanmaya başla anlarsın ne demek istediğimi 😂
Ee işte o zamana kadar, göbek yapmış olacağım bu gidişle
Vallaha benim ki biraz mecburi ben pek yiyemem
👏🏻🌸
Engellemiyorum maalesef ama şu aralar engellesem olur gibi
Aklımdan geçince aç olmasam bile engelleyemiyorum 😔
Aç olmadığım zamanlarda bişeyler içerek bastırıyorum
Ee diyelim ki su içerek aklındaki nefsi isteğini ertelemeye çalışıyorsun ama bir müddet sonra sudan falan da gına gelebilir. O yüzden neyle o nefsi isteğimi unutturabilirim kendime?
Ayran limonata gibi soğuk bişeyler yine yetmiyorsa küçük bi çikolata yok o da olmadı ye gitsin yapıcak bişey yok :)
O en son dediğini yapıyorum maalesef zaten🥲
En son dediğimi en son yap ama başta bunları bi yap bi de bu pirinç patlakları falan var onlarda iyi bak onu da deneyebilirsin
🤭 evt onlar kalorisi az diye Akla gelince yemek için iyi. Fakat onu yedim diyelim ama eninde sonunda yine aklıma öbür istediğim geliyor ve aklımdan çıksın diye artık son çare yiyorum
Afiyet olsun demekten başka bişey gelmiyor sanırım elden 😅
🥲😊
Bu emoji ler yerken ve yedikten sonraki hallerin galiba 😂
Hahahah yerken 🥲 bu yedikten sonra 😣😔 (keşke kendimi tutabilseydim emojisi)
Yo yo yedikten sonra tam olarak bu :) senin dediğin dış tepki benim dediğim iç tepki 😁
Hahahahah evt aklımdan çıktığı için bi rahatlama oluyor
Bende öyle tahmin ettim 😂
Sjjsjsjs😇😄
:) :)
Engelleme düğmesine basıyorum oda engelleniyor.
Senin engellemen nasıl
İnsanda irâde tuşu vardır, o tuşa basınca engelleniyor.
Bende o tuş bozulduğu için buraya yazdım zaten🌸
Bence o hakikatte bozulmamıştır, eğer bozulsa senin değil ağzın bütün her yerin başıboş olur ve senden habersiz ve izinsiz hareket ederler ve istemediğin çok şeyleri yaparlar. Mesela sen acıkınca, senin gözün bir böcek görse, senden izinsiz elin onu yakalar ve ağzına atar, çenen çiğner ve gırtlağına da yutar her şeyi birbirine karıştırırlar.
Eğer bunları yapamıyorsan demekki bozulmamıştır😅
Hdhdjjsjsj👍🏻 bir bakımdan tutarlı
Bu hatalı bir hüküm oldu, her bakımdan tutarlılık vardır.😅
Biraz sabredince geçiyor
Ben yiyorum engellemiyorum
yemiyorum sigara içiyorum
Az yiyerek