Kilo veremiyorum yardim hepsini okuyun oyle yazin lutfen?

Iyi gunler 158 boyda 71 kiloyum. Bu sorunumdan kaynakli mı bilmiyorum ama bogazimda tiroid nodulum var ve cabuk alip cabuk veriyorum

bu yuzden kilo almaya o kadar meyilliyim ki anlatamam denemedigim yontemler kalmadı. iste sabah kalk limonlu su içtir sunu bunu tukettir spor yap vs. Hayatım yemin ederim. Zayıf insanlari kıskanarak imrenerek geciyor

Bu arada oncelikle sunu ye bunu ye demeyin dediginiz her yontemi denedim özellikle sağlıkli beslenme isini ama hem acayip sıktı hemde streslendiriyor ne yesem diye sürekli dusunmek asiri zor cunku surekli saglikli yemek bulmak kolay değil

ve suda varki o kadar kilo almaya meyilliyim ki bir tane su icsem gr olarak yansıyor insan olarak kacamaklarim illaki oluyor ornegin bir ögün ya da 1 gun ama o 1 gün ile butun 1 hafta ugraslarim cöp oluyor. Hemen ödem olarak yansiyor ve bunu yesem bile vucudumda bir karin agrisi olusuyor.

Lakin su da var spor salonuna gidemesemde evde egzersiz yapmaya calisiyorum genede veremiyorum

Bir kucuk kacamak hatam emeklerimi mahvediyor

Ne yapmaliyim annem diyor ki kendini kabullen obez degilsin sonucta diye ama zayif insanlari gorunce asiri imreniyorum hayallerimin arasında zayif biri olmak var cünku

Kilo veremiyorum yardim hepsini okuyun oyle yazin lutfen?