Balık etliydim, diyetle kilo verdim, kendimi güzel hissediyorum. Çevrem "iskelet" diyerek kilomla dalga geçiyor. Ne yapacağım?

balık etliydim diyetle kilo verdim kendimi güzel hissediyorum. kardeşim ve annem ha bire kilomla dalga geçiyor " çubuk kraker iskelet " vb vb. kardeşim kendisi de annemle çubuk gibi ama bende kilolu alışmışlar diye çok göze batıyorum. Annem bütük akrabalara yaymış dedikodumu. Sırf bu yuzden ayrı ev aldım. ama kiracı var diye gremiyorum. Kardeşim beni kıskandığı için böyle yapıyor çok darlandım napıcam

Güncellemeler
+1 yıl
kaç defa dedim bana karışmayın ben kilomdan vs memnunum dalga geçmeyin rahatsız oluyorum diye ama inadına inadına oradan vuruyor. hele kardeşim en ufak ortamda hemen konuyu bana getiriyor kiloma getiriyor konumu. akraba içinde vs.
Güncellemeler
+1 yıl
sırf dalga gecmesınler dıye zorla yemek yıyorum çoğu zaman muhtemelen yine kilo alıcam ama maalesef 7.24 yaşadığın insanlar söz konusu olunca her şey çok zor oluyor değerli yorumlarınız için teşekkür ederim♥
Balık etliydim, diyetle kilo verdim, kendimi güzel hissediyorum. Çevrem "iskelet" diyerek kilomla dalga geçiyor. Ne yapacağım?