Herkese selam kızlar. 113 kilo ile başladım serüvenime. Her şeyi yiyip 5 dk sonra kustum yaklaşık 40 kilo verdim 1 sene içinde. Her şeyi giyebiliyorum ohhh sefam olsun 😂 Mide ameliyatı olanlar hayatlarını kararttıklarına yansınlar🤭 diyet yapıp o güzelim İskender kebaplardan, baklavalardan mahrum kalanlara da selam olsun 😹 her şeyi tıka basa yedim zevkini aldım ohhhhh😂😂😂 tabi sağlıklı yediğim zaman kusmuyorum. Onlar vitamin olsun vücuduma 😂 şimdi de kusmaya devam ediyorum hedefime 7 kilo kaldı veremiyorum acaba bünyemi şaşırtmak için birkaç gün sağlıksız yiyip kusmamayı mı denesem?
ayrıca ben küçük bir bulumik sevdalısı, kimse bulumiaya kötü ve ölümcül demesin 😑😑 ameliyat olmak da ölümcül , ağır diyetler de ölümcül ona bakarsanız 🙄 kimse çözemiyor benim nasıl kilo verdiğimi herkes şokingggg😂 kıskananlar çatlasın ooo yeah
ayrıca ben küçük bir bulumik sevdalısı, kimse bulumiaya kötü ve ölümcül demesin 😑😑 ameliyat olmak da ölümcül , ağır diyetler de ölümcül ona bakarsanız 🙄 kimse çözemiyor benim nasıl kilo verdiğimi herkes şokingggg😂 kıskananlar çatlasın ooo yeah
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer