sigara yok , kalp rahatsızlığım yok
Boy1.80
Kilo.55 ile 60 arası değişiyor zayıfım yani bununla alakalı isede kiloda alamıyorum (günde 3 tabak yemek 3 ekmek yiyorum ) ama bir değişiklik yok
Bazı yerlerde ayakla ilgili olduğunuda duymuştum ayağım düz taban değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kondisyonun olmadıgı icin + kasların güçsüz
Mesela ben dün sporda koşu bandına girdim hoca dediki senin ne işin var orada ben kondisyon için dedim hocada kondisyon öyle olmaz kapalı alanda hiçbir zaman koşma , senin en son yapacağın şey koşu bandı dedi sonra dediki ne için kondisyon dedimki çok çabuk yoruluyorum hocam bana senin dediğin gibi kasların güçsüzlüğüyle alakalı dedi
Kondisyon yok, hayatında hiç spor yaptınmı?
2 haftadır fitness gidiyorum ayın 28 inde bitecek ama fitnessa gitmeden önce ben sporumu yapardım zaten günde 20 mekik 20 şınav çekiyordum ondan sonra başladım bu fitness işine bundan 3 ya da 4 sene öncede futbola gitmiştim yaklaşık 1 ay falan oynayabildim çok çabuk yoruluyorum çünkü futboldan öncede basketbol oynamıştım (2 sene)
Güzel en azından spor adına bişiler yapmışsın fakat sporu uzun süredir yaptığında kondisyonunda gelişir, uzun süreden kastım en azından 6 ay ve üzeri düzenli olarak gitmek fakat yorulduğundanda öyle bi bahsediyosun ki sanki sağlık durumu var gibide gözüküyo bence yinede bı doktora git.
Valla gene bir şey bulamazlarsa nasıl doktor bunlar derim artık en sevdiğim spor dalını bunun yüzünden bıraktım
Hiç görünmedin mi doktora
Gittim bundan 2 sene önce ama o zaman bir şey çıkmadı yoruluyorum diyorum birşeyin yok diyo bidaha gidicem Allah izin verirse benim Maximum koşu yapabildiğim metre 200 ondan sonra pert
İyi bir doktora görün öyle her doktora güvenme inşallah bir şeyin yoktur ama sen iyi birine görün
Valla Bakıcam bu hafta bana normal gelmiyor çünkü teşekkür ederim
Offf bu sorun tam da ben ya
Bende çabucak yoruluyorum
Nefes egzersizleri yapabilirsin
Sigara mı içtion
Hayır içenler Tazmanya canavarı gibi ben içmediğim hâlde böyleyim