Hızlı koşmak ve yorulmamak için neler yapabilirim ? Hızlı koşmak ve yorulmamak için neler yapabilirim ?
Cevabın nedir?
Fazla kilon olmayacak , kalple ilgili sorunun olmayacak .
Kas oranının iyi olacak yani bacak kasın filan sağlam olacak . Protein ağırlıklı besleneceksin . Düzenli uykuda önemli . Bi anda koşarsın istediğin kadar ama ertesi gün hamlarsın ve günlerce ağrılar geçmez onun için hafif hafif başlayacaksın .00 Yorumla
+1 yılYorulmamak istiyorsan kondisyonun iyi olucak (egzersizleri var spor hocan varsa danış yoksa internette branşlara göre çalışma stilleri vardır) . Sana tavsiyem ip atla + günlük sabah koşuya çık açık hava iyidir ..
Hızlı koşmak konusu başka bacak kaslarını geliştirmen gerekir ..00 Yorumla
+1 yıleğer yorulmamak istiyorsan nefisini iyi alıp vereceksin yani burundan alıp ağzından vereceksin. koşarken eğer böbreklerin ağrıdıysa kafanı dik tutarak burundan alıp ağzından nefes vermen gerekir hergün temponu biraz daha artırmaya çalış
10 Yorumla
+1 yılÖnce beslenmene dikkat et sonra devamı gelir. Bir anda koşmaya başlama ilk günler yürü sonraki günler tempolu yürü yavaş yavaş koşmaya başla kalbin yorulmasın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılkardiyo yap akciğerlerini geliştir merdiven in çık ya da yüksekten aşşağı doğru koş ya da aşağıdan yukarı doğru( aşşağıdan yukar ıdoğru yaptığın kaslarını güçlendirir .yukardan aşşağıya ayak atma hızın artar nba de çaylaklara merdivenler çalıştırırlar) bide karın kası çalışman lazım koşuda çok önemi var. akciğer için link
10 Yorumla
+1 yılMakina değilsin ki alıştırmak gerek bisikletle eskiden 16 17 dakikada kucukyalıdan kadıköye giderdim üstelik iyi kötü trafik vardı şimdi 1 saat sürer
01 Yorumla- +1 yıl
12 15 km
Sigara olmamalı,artı kondisyonla beraber nefes açmalısın ve bu da koşma ile olur :) herşeyin zamanı var ama ha diyince olmaz :)
11 Yorumla- +1 yıl
sigara,alkol hiç bir kötü alışkanlığım yok Allah'a şükür sağğasın :)
hergün ip atlayabilirsin. inanılmaz bir kondisyon sağlıyor.
10 YorumlaKondisyon çalışmak yeterli olur sanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkana motor tak .
02 Yorumla- +1 yıl
sana takmıslar heralde
Cevap sahibi+1 yılYok kardeşim ben kullanıcı değilim .
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 747 cevap paylaştı. herşeyin zamanı var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım