- u+1 yıl
Sakın yeme aç kal diyenleri dinleme. kalori hesabımı yapman gerekiyor, şekerli ve yağlı şeyler çok tüketmeyin, bununla birlikte ağırlıklı olarak, protein içeren yiyecekler yemelisiniz. birde bolca meyve ve sebze. ayrıca bunu yaparken bol su içmeyi unutmayın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Ben önceler fazla kiloluydum şimdi kilo alamıyorum😂 Ben günde 4 defa yemek yiyordum ama çok az az yiyordum ve her yere yürüyordum bol su içiyordum. Un mamulatlarından tamamen uzaktım. Bide düzenli spor yaptım 2 yıla 90 kg dan 43kg ya düştüm şimdiyse 40 kiloyum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- +1 yıl
Açık ve net söylüyorum yememek hani diyet mi şunu yiyim şunu yemeğin öyle yapınca gitmiyor eğer ki gerçekten gözle görülür 1 kg vermek istiyorsan yemeyeceksin hiçbir şey yemeyeceksin sadece su ve limon çok açlık olursa brokoli olabilir bir parça bir kaşık ya da iki kaşık yoğurt olabilir bir hafta böyle git haftanın bir günü istediğin kadar ye daha sonra yine bir hafta böyle git yine bir günü istediğin kadar ye ama gerçekten diyet yapmak istiyorsan de kilo vermek istiyorsan yemeyeceksin başka bir şekilde gitmiyor.
10 Yorumla - +1 yıl
Önce irade. Sonra bir diyetisyen şart. Çünkü seni tartiyor biçiyor ona göre diyet uyguluyor. Ben 40 günde 10. kg verdim. Aralıklı oruç uygulaması yaptı bana. Söylediklerine harfi harfine uydum ama kaçak yapmadan. Sonra diyetisyeni bıraktım kendim yapmayı denedim yerimde sayıyorum. O seni her hafta değiştirip farklı yiyecekler sunuyor. Kafana göre diyet olmuyor yani.
10 Yorumla Tabiki yemeyerek verilebilir ama bu yememe işini çok takipli ve yeterince yapmak lazım her gün protein karbonhidrat su ihtiyacını güzel alman lazım yoksa yemeyerek çok halsiz kalırsın. Diyetisyene başvurabilirsin
Aralıklı oruç
2 öğünlü yeme
3 ana öğün 2 ara öğün
Kan grubuna göre beslenme
Çok güzel
10 Yorumla- +1 yıl
Ya harcadiginizi arttırmanız ya da yediginizi azaltmanız lazım tabi arasaki makasi cok acmayin yoksa gucunuz baya azaliyo eger spor yapan biriyseniz sorun olabiliyo
00 Yorumla Bende 65 kilo 185 birisiyim günde 200 Gr 3 tane ekmek yiyorum et agirlikli besleniyorum sabah kahvaltı yapmadiysam dışarıda yiyeceksem 3 tane simit içine peynir zeytin koyarım
03 Yorumla- +1 yıl
Ben senin gibi yesem 3 günde 300 kilo olurum.
Sağlık & Diyet konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herşeyi yiyerek başlayıp yavaş yavaş kalori azaltmaya başlamalısın sonrada zarar ürünleri azaltacaksın ama bu işlem 24 aylık süreç acele etmeye gerek yok en son düşük şekere geçersin
00 Yorumlakardiyo yap kondisyon çalış ve sağlıksız beslenme gör bak 10 kilodan fazla verirsin denendi✅
10 YorumlaSağlık & Diyet konusunda 449 cevap paylaştı. Ekmek yağ, şeker ve tuzdan uzak dur ve spor yap. Bu kadar.
00 Yorumla- +1 yıl
En iyisi sana uygun olandır bunu da diyetisyen belirler
00 Yorumla - +1 yıl
Azaltarak kesmek.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
kararlı ve ıstıkrarlı olup kural dısı cıkmamak en ıyısı bu
00 Yorumla 2 öğün yiyorsan 1. ogune yedir ekmek yeme 4 ten sonra yemek yeme
00 YorumlaDiyet yöntemi mi olur gereği dışında yemek yemiceksin ne yöntemi
00 Yorumla- +1 yıl
Bn Aralık oruç deniyorum şu an
18 Yorumla- +1 yıl
Nasıl gidiyor peki
- +1 yıl
@SercanKurt şu an 1 günün saat 18 bitiyor oruç oruç iken yemek yok sadece su içiyorsun iyim şu an
- +1 yıl
18den sonra mı oruç başlıyor
- +1 yıl
@SercanKurt bak gece indirdim uygulama kilo boyum uyku saati yazdım bana ben uygun olan seçti gece 00.08 den 18.08 oruç tutuyorum arada bir su iç diye hatırlatma yapıyor limonlu su içebilir bitki çayı şekersiz kahve ama yemek yok oruç bitene kadar
- +1 yıl
@Hulyayaman00 takip attım sana 😊 uygulama hangisi bı bakayım bende bu aralıklı oruç tutma ile çok şey duydum da yeni başladın yani sende
- +1 yıl
@SercanKurt İnş faydası olur bilmiyorum da iyi mi kötü mi
- +1 yıl
@Hulyayaman00 bence olur faydasi ya dikkatlice yaptığın sürece 🙏😊 oruç kaçta bitiyor peki
- +1 yıl
@SercanKurt 18.08 da
Güçlü iradeli diyet yöntemi bal
00 Yorumla- +1 yıl
Dediklerime yaparsan zayıflarsın belkide ✉️ at
00 Yorumla Yememek
00 Yorumla- +1 yıl
Az ye
00 Yorumla - +1 yıl
Yemek yememek
00 Yorumla - +1 yıl
En iyi diyet kalori açığı