Çok yoğun çalışıyorum spor yapacak vaktim olmuyor
Sıkı ve güzel bir diyetle 10 kg verebilir miyim
Sıkı ve güzel bir diyetle 10 kg verebilir miyim
Diyetler kişiye özel kilo verme yöntemleridir.
Kendi uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim,
bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 11 yıldır kilomu koruyorum.
Sadece diyet yaparak kilo verebilirsin ama spor yapmadığın için vücudunda sarkmalar meydana gelebilir. Spor yapacak vaktin yoksa en az yarım saat yürüyüş yapmanı öneriririm.
Cevap
4Cevap
Merhaba. Kilo vermenin temel mantığı, gün içerisinde alınan toplam kcal değerinden çok daha fazla kcal harcamak. Buna uyacak olmanız takdirinde kolaylıkla kilo verebilirsiniz.
Yürüyüş yapmayı ihmal etmeyin kilo verirsiniz
Yoğunluktan kastın fiziksel anlamda değil herhalde
yoksa Sormazdın bu soruyu 🙂
Verilir ancak tavsiyem gunde 45 dk yuruyus ile desteklemeniz.
Verirsin tabii kilo vermenin %80 i beslenmeyle alakalı
Diyetle verirsin ama bari yürüyüş yapsan
Ben almak istiyorum;((
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?