Kalp ağrılarından dolayı hareketli spor yapamıyorum bisiklet bile sürsem çok sizliyor kalbim. Aralıklı oruç olayına başladım. 3 kilo filan verdim 2 haftada. Ama göbek sanki hala duruyor gibi. Daha hızlı eritmenin bir yolu olmalı.
Boy 180 kilo 70.
Kalp ağrılarından dolayı hareketli spor yapamıyorum bisiklet bile sürsem çok sizliyor kalbim. Aralıklı oruç olayına başladım. 3 kilo filan verdim 2 haftada. Ama göbek sanki hala duruyor gibi. Daha hızlı eritmenin bir yolu olmalı.
Boy 180 kilo 70.
Kalp rahatsızlığın varsa hızlı kilo vermeye çalışmamalısın. Bedende ağırlık kaybı oldukça oluşan yıkım stresi arttırır. Bu seni daha kötü etkiler. İdeal kilo kaybı haftada 1 kg olarak kabul edilir. Sadece göbek sorunun varsa mekik hareketlerini evde yapabilirsin 10×3 set olarak.
Cevap
1Cevap
Kalori acigi olusturacaksin bu is zamanla olur oyle hemen olmaz. Daha hizli istiyosan daha fazla ac kalmayi bileceksin. Oyle sunu yersen erir bunu yersen soyle olur diyenlere inanma.
Günde 16 saat aç kalıyorum akşam 8 öğlen 12 arası. Acaba açlık süresini 20 saate mi çıkarsam. Veya 5 gün boyunca hiç mi yemesem
Şekeri ekmeği iyice keseyim o zaman hocam. Sen o vücudu kaç zamanda yaptın helal olsun
Mekik çek bir unu şekeri hayatından çıkar
Günde kaç çekeyim
Diyetle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?