Bir ayda 8 kilo verme hayalim var 😂 Bir haftada hiç kilo veremedim ama 🙄 2 litre su içiyorum günde 😁 yediklerime de dikkat ediyorum yürüyüşte yapıyorum egzersiz de yapıyorum. Ben daha ne yapayım bilmiyorum ki😁 Not: sesin güzelmiş 😁
Kilom yerinde ya, sağlığım bozulana kadar devam, bozulduktan sonra boğazım daha ağır basarsa yemeye yine devam. Çokta önemli değil, en fazla ölürüm. 😂 Sorunu beğeniyorum 🤫🤭
Spor tamam da diyet kısmı zorluyor insanı😂 şimdi aklıma geldi geçen günde bir küçük tabak lokma tatlısı yedim. Hayır yapıyorlarmış. Almamak olmaz dedimdi. Ama öğle yemeği yemedim tatlı yedim diye 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bolca mekik spor yürüyüş ve dengeli düzenli beslenmeyle hallolur zaten fazla göbekli değilsindir sen
Ne kadar sürede erir peki? 1 ayda 5 kilo verebilir miyim ki? 😁
1 ayda 5kg verirsin zor bişey değil istersen yardımcı olurum
Nasıl vereceğim?
Spor ve diyet ile tabiki
Onu biliyorum. Bir önerin var mı? 😁
Öneriyi bırak koçluk yapıcam eritene kadar seninleyim bana ulaşabilirsin
Teşekkür ederim ama önerebileceğin egzersiz varsa paylaşabilirsin. Koça gerek yok 😁
Günlük 6 litre su içebilir misin
Sporla. https://voca.ro/16ov2t02JII1
Bir ayda 8 kilo verme hayalim var 😂
Bir haftada hiç kilo veremedim ama 🙄
2 litre su içiyorum günde 😁 yediklerime de dikkat ediyorum yürüyüşte yapıyorum egzersiz de yapıyorum. Ben daha ne yapayım bilmiyorum ki😁
Not: sesin güzelmiş 😁
Hehe tisikirler https://voca.ro/13Ne0q1Vuk1O
Matematiğim iyi değil ki kalori hesabı falan yok yani yapamam ben 😁
Kabaca yaparsin gider. 😬 Çok şekerli falan tüketme.
En büyük imtihanım o zaten. Tatlı yememeye çalışıyorum🙈😂
Ohoo tatlı sıkıntı. 😂https://voca. ro/1dJPya89Uy8E
Sende düzenli beslen bence 😁
Kilom yerinde ya, sağlığım bozulana kadar devam, bozulduktan sonra boğazım daha ağır basarsa yemeye yine devam. Çokta önemli değil, en fazla ölürüm. 😂 Sorunu beğeniyorum 🤫🤭
Kilo için değil sağlık için 😁
Sağlığı önemsemiyorum ya, dediğim gibi en fazla ölürüm. 😂
Allah korusun 😁
Niye 😬
Plank ve ağırlık hareketleri.
Plank yapıyorum ama 10 saniye falan anca durabiliyorum🙈
1 dakika tutmaya çalışmalısın. En az
Yan plank da yapmalısın
Her gün yapıyorum. Zamanla yapabildiğim süre de uzar diye düşünüyorum 😁 düzünü bir yapayım da yan olana da başlarım😂
Ahaha tamam kolay gelsin
Teşekkür ederim 😇
Rica ederim
Görmeden tarif edemiycem
Cidden anlaticam yaa
Balon taktırarak eritirsin
Teflon tavada, yüksek ateşte :D
Sporla
Spora başladım ama yinede zayıflayamıyorum
Diyette yapman lazım
Yediklerime de elimden geldiğince dikkat ediyorum ekmeği azalttım. Dün bir küçük kase sütlaç yedim diye de diyet bozmuş sayılmam heralde 😁
Bence bozulmuş gibi ama yine de dikkat et iyi kilo vermek istiyorsan kendini zorla 😅
Neredeyse her gün tatlı yiyen bir insandım haftada bir küçük bir kase sütlaç çokta şey değil sanki 😁
Yani çok da değil aslında şekersiz kalmamakta lazım 😅
Yanii sankii 😁
Bende başlicam tekrar spora ve diyete 😂
Spor tamam da diyet kısmı zorluyor insanı😂 şimdi aklıma geldi geçen günde bir küçük tabak lokma tatlısı yedim. Hayır yapıyorlarmış. Almamak olmaz dedimdi. Ama öğle yemeği yemedim tatlı yedim diye 😂
Evet Ya diyet beni de kötü yapıyor sende var ya yemişsin tatlıları takip ette beraber verelim bari kiloları 😂😂
Ama onun dışında diyetime uyuyorum 😂
Et et verecez bu kiloları 😂
İnşallah 😁
bakayim bir
eritme
illa tavsiye istiyorsan spor yap ama kilon asiri degilse takilma benim de kilom var
Yaş boy kilo?
ameliyat :D
Yemeyerek