3 kilo vermek istiyorum daha once hic diyet yapmadim bu bana mantikli geldi. 8 saat yiyorsun 16 saat yemiyorsun.
Tecrubesi olan paylasirsa sevinirim 😊
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 kilo vermek istiyorum daha once hic diyet yapmadim bu bana mantikli geldi. 8 saat yiyorsun 16 saat yemiyorsun.
Tecrubesi olan paylasirsa sevinirim 😊
O zaman sabah 8.00'den öğlen dörde kadar yiyorsun zaten dörtten sonra yemezsen Tabii ki zayıflarsın Bu normal ve doğal bir şey ben her zaman kilolu insanlara böyle söylüyorum akşam dörtten beşten sonra yemek yemeyin diyorum zaten akşam yemeğini dörtte yersen 8 9 10 gibi uyursun hem sağlıklı bir hayat yaşarsın
Katiliyorum. Tesekkur ederiim 🪷
Hanımefendi Benim bildiğim bir şeyin ismini değiştirmişler yabancı bir isim koymuşlar Ben zaten bunların hepsini biliyorum ve yakınlarıma öneriyorum elin adamı gelip ingilizce bir şeyler söyleyip milletin aklını çeliyor Vay anasını hayret ediyorum Ben desem Hiç kimse bunu yapmaz biliyor musunuz
Intermittent fasting
Hanımefendi takip atabilir misiniz rica etsem
Ben Ingilterede yasiyorum Turkce ismini bilmiyorum o yuzden intermittent fasting yazdim :)
Ben su orucu tutuyorum 3 gün bir sey yemiyorum günde 1 kilo gidiyor 3 günde hemen 3 kilo vermiş oluyorum ayrıca çok sağlıklı bir şey vücudunda ki hastalıklardan arındırıyor. Hem maddi hem manevi olarak iyi geliyor ara sıra yaparım hep
24 saat boyunca hic mi bisey yemiyorsun? Ben bayilirmisim gibi geliyor bana
bu oruçla kanseri yenen insanlar bile var o kadar faydalı bir şey hücrelere kadar vücudunu temizliyor ben alıştım kolayca yapıyorum sorun olmuyor🙂 şu an hatta 7 günlüğüne girdim göz sağlığı için biraz miyop oluştu bende geçmesi için girdim. Ablam da yapmıştı gözü 2.75 dereceyken 0.5 e indi harika bir şey. Normalde tıpta 20 yaşlarında birisi için gözü daha düzelmez ama bu şey her şeye iyi geliyor neredeyse. Ablam doktor kontrolüne gittiğinde inanmamıştı ona senin gözün bozuk değildi demişti
Cok ilginc arastiricam
Bir çok sağlık uzmanının tavsiye ettiği ve gerçekyde faydasını görebileceğin bir beslenme uygulamasıdır.
Cok tesekkur ederiim 🪷
Cevap
4Cevap
Yapabilirsin ama çok aç bırakma kendini.. Bu sefer yetersiz beslenmeden kaynaklı hastalıklara yakalanırsın. Kan değerlerin düşer.
diyelim ki yaptın tamam verdin kilo... sonra eski düzenine dönmeyecek misin?
Yok bu sefer dikkat etmeye devam edecegim
Farklı şeyler deniyorum diyet için
Ne mesela?
Spor yapıyorum bir de beslenme programım var istersen atabilirim 6 günde 2 kilo verdim
Tesekkur ederim
Mantıklı ama 4 veya 6 saate düşür
Yeme suresini mi? O da cok az degil mi
Hiç anlamam 🥺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?