14 yaşından beri sigara içiyorum 22 yaşındayım sigara bağımlısıyım açıkcası hayatımı kötü etkiliyor yorgunluk baş ağrısı içkiyi de yoğun tüketiyorum 2 senedir bırakmak istedim bırakamadım

14 yaşından beri sigara içiyorum 22 yaşındayım sigara bağımlısıyım açıkcası hayatımı kötü etkiliyor yorgunluk baş ağrısı içkiyi de yoğun tüketiyorum 2 senedir bırakmak istedim bırakamadım

Bırakmaya ilk başladığın ilk 2 haftalık süreç varya. Orada sinirinden çatlasanda, ağlasanda, kendini boğasın gelsede o sigarayı gidip marketten almazsan bırakıyorsun. 2 hafta geçtikten sonra tekrar içme isteği geldiği her seferde kendine şunu hatırlat "Madem içecektim, 2 haftadır kendime niye eziyet ettim?" bunu kendine sor böyle böyle içmemeye devam et. Bu yöntemle 4 yıldır tek 1 dal sigara içmedim. Hayatım düzene girdi.
Cevap
4Cevap
Alkol bağımlısı değilim ama maalesef sigara içiyorum ve bırakamıyorum:( sana tavsiyem bırakamıyor San az iç..
Dayim (42 yaşında Şu an ) 2 sene önce bıraktı babam birakamiyor mesela iradeyle olan bir şey bu
İçki de kalite aramaya çalış hamallık yapma. Jager iç mesela.
Keseceksin hepsini cebinde kuruyemiş eksik olmasın ben öyle bıraktım sigarayı şu an çok iyiyim
Bıraktın mı sigarayı?
destek al
annem destek almadan bıraktı iradeye bağlı biraz
Destek al
bırakılmaz
bırakan bırakıyor ben beceremedim iradeye bağlı biraz da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?