kilo almak istiyorum taktiği olan bir bilgisi olan var mı ne yapabilirim nasıl hızlı şekilde kilo alabilirim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kalorisi yüksek yiyecekler yemelisiniz. ekmek, makarna ya da hazır gıdalar gibi.
Ama çölyak hastasıyım yasak saydıklarının hepsi bana :(((
Geçmiş olsun üzüldüm :((
Teşekkür ederimmm
Özellikle uykudan önce yersen ve yüksek kalorili beslenip az kalori yakarsan kilo alırsın
Teşekkür ederim ama ben hani yiyecektir bir doktor tavsiyesiyle alınabilecek bir ilaçtır bu gibi şeyler önermenizi istiyorum bunları biliyorum zaten ben ama alamadım yani olmadı
doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanma ama yan etkisi kilo aldıran çok ilaç var. Antidepresanların çoğu böyle mesela. Kortizon alanlar da hızlı kilo alır mesela. Sen diyetisyene gidip sağlıklı kilo almaya çalışmalısın
Durduk yere de antidepresan kullanmayalım da şimdi skdkeldld belki de verir bi psikiyatriye gidebilirim psikolojik de olabilir neden olmasın
bence beslenme uzmanından başlaman gerek :)
Çölyak hastasıyım zaten uymam gereken bir diyet var ama o diyetle de kilo almak çok zor çünkü hep kalorisi düşük şeyler ben en etkili ney var onu merak ediyorum kilo aldırabilecek
Kayısı, kuru erik gibi meyveler yiyebilirsin. Fruktoz un fazlası yağa dönüşür hızlı kilo alırsın
İşte böyle şeyler istiyorum teşekkür ederim
rica ederim. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim ❤️
Yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince öncelikle yaş boy ve kilo?
23 yaşındayım 158-59 boyundayım ve 40 kilo falanım resmen
Ne kadar süredir bu sorunu yasiyosunuz?
Hep yani lisede bu kadar değildim ama yine zayıftım yani
Anladım midenizde kurtçuk olup olmadigini Bi kontrol ettirin öncelikle ve sizde kansızlık + olarak metabolizma hizliligi var bunun önüne gecmelisiniz ilaç tedavisi ile günlük aldığınız kaloriyi tahminen söyleyebilir misiniz bana?
Günlük 1000-1500 arası alıyorumdur heralde bilmiyorum ki birde ben çölyak hastasıyım
Yani kilo aldıran her şey yasaklandı resmen bir de bana
Anladım beslenme programı yazabilirim diye dusunuyodum ama zaten senin Bi beslenme programın vardır hasta olduğun için. Hastalığının detaylarına hakim değilim Ama şunu söyleyeyim günlük kalorini 2000-2500 arasına çıkartıp düzenli bir şekilde Spor yaparsan değişiklikler görmeye baslayacaksin zamanla ama bu süre içinde sabırlı azimli ve disiplinli olmalısın protein ve karbonhidratı yükseltmelisin ama dediğim gibi Bi doktorunla görüş ayrıca Bi doktorada gorunebilirsin kurtçuk falan varsa midende ilaç tedavisi görürsün
Zayıflığım hastalığımla alakalı büyük ihtimalle ama sen bana yine de bi liste hazırlar mısın yani bunu gerçekten yapar mısın
Evet ama spor yapmanda gerekir
Evde yapsam
Olur tabi ama ağırlık alman gerekir eve ayrıca bir ekmek bile seni bayağı sisirebilirmis hastalık yüzünden ben yazarim yiyemeyecegin şeyleri söylersin sileriz ona göre degerlendiririz
Olurrr tamam nasıl yapıcaz peki
Bu arada sen diyetisyen falan mısın
Uzun süredir sporla uğraşıyorum ekliyorum seni şimdi
Ha anladım tamam
Takip edersen mesaj aticam 😄
Ay pardon ben kullanmayı pek bilmiyorum burayı da 😆
Hahaha sorun değil
Çölyaksan birde kilo alman zor ekmek yesen hamile gibi şişersin
Ekmek yasak zaten bana
Başka neler yasak liste kabarıktır kesin
Ben sana yardım edebilirim
Ne bulursan ye çok ye gdfg
Sağol kanka
İyi yerim 2 gün benimle takil 3 kilo garanti
Tamam tarih ver
Yarın gel başla
Çölyak hastasıyım ben bide sıkıntı yani ama bir şey olmalı anladın mı millet nasıl kilo alıyo ben de alırım yani ama nasıl skdjkekd
Pilavla makarnayla ekmek ye
Çölyak hastasıyım ekmek ve makarna yasak :)
O zaman pirinc plavina dewa et duzenli olarak tuket
Yani ben bunları zaten biliyorum sizden istediğim bi bildiğiniz bir şey var mı bunların dışında
Bende almak istiyorum
Kilo almak çok zor :((
Aynen öyle herşeyi yiyorum yinede olmuyor
Çok saçma ki alsam da çok kolay verebiliyorum hemen geri durmuyo yani yerinde
Aynı şekilde bende öyleyim
Çölyak hastasıyım ama ben
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Teşekkür ederim
Spor yapmalısın…
Herbalife
Bak bunu gerçekten bir ara düşündüm ama şu an çölyak hastasıyım o yasaktır kesin bana
Geçmiş olsun deneme bencede.
:(((
Teşekkür ederim
bol badadez yiyorsun :D
Badadez yiyoruz bol bol skdjksks
Allah isterse yakinda kilolusun. kac kilo alman lazim?
10 falan alsam yeter fazlasında gözüm yok
harcadin kilori dan fazla almaya calis. mesela 4000-5000 arasi minimum alman lazim. ve eger fazla hereketlisan, ya da spor flan yapiyorsan ona gore aldin kilori da artman lazim.
Biliyorum tatlım bunu fazla kalori almam gerektiğini falan zaten onu soruyorum neyde fazla kalori var bildiğiniz bir ürün var mı onu soruyorum
findik, tohumlar, kirmizi et, tavuk kanak deri ile beraber. baskaaaaaa fasuliye, sut urunler, tereyag vs.
barilla markanina tam bugday makarna var onu yemelisin. baska dusunuyorum.
tam bugday ekmek vs her turlu haslamis patates ozelikle, princ
Makarna yasak bana çölyak hastasıyım ben
Teşekkür ederim ama yinede
Uyumadan önce yemek ye
Evet bu işe yarayabilir
Yaşın doğru mu?
23 yaşındayım
Haa anladım
Çok mu zayıfsı
Evet yoksa neden bu çabalara girim hani desem ki kendimle barışık olmam lazım kendimle barışık olunacak gibi değil yani
yiyerek
Mantıklı
ye o zaman teyze
Sensin teyze
Boy kilo nedir