Güncellemeler
+1 yıl
Sağlıksız olması umurumda değil. Sonunda ölüm de olsa kilolarımı vermek istiyorum. Bu şekilde en fazla ne kadar verebilirim hafta da?
Açıkçası çok sağlıksız falan diyecekler hiç yazmasın. Soruyu geçsin.
Sağlıklı olup olmaması umrumda değil. Sonrasında blumia falan olmak da umrumda değil. Sadece kilolarından kurtulmak istiyorum. Bir hafta boyunca sadece sıvı besinler tüketerek sabah 1 yumurta yiyip diğer yediklerimi kusarak 3 ya da 4 kilo bir haftada verir miyim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır mümkün değil
metabolizmasının bozulmasına yol açtığı için bayanlarda uzun süreli regl bozukluklarına neden olan, mideyi harap ve bitap düşüren, yazıflamak için kullanılan yöntem.
Ama tavsiye etmiyorum.
Kusmak yerine şok diyetle de verilir bence iu somi diyeti tarzı uç Kore diyetleri iş görür gibi
Tamamdır tesekkur ederim
onun yerine oruç tut akşamları 1 kase çorba iç verirsin
Mümkün ama verdiğin yağ olmaz sadece bağırsak ve mide boş olduğu için tartı kiloyu vermiş gibi gösterir.
Koca kıçını kaldırıp her gün 2 saat koşarsan verirsin az yiyip
Yapıyorum zaten spor salonuna gidiyorum ama bir haftada vermek istiyorum.
Haftada 2 gün spora gidiyorum
7 günde verilmez o
Elimden geldiğince yediklerimi kusacağım umarım bir 3 kg veririm
Değişiksin 🤓🤓🤓 bedenin halsiz kalıp hasta olursa görürsün
Hayır mümkün değil sadece kalıcı bir reflü hastalığın olur ve çirkinleşmeye başlarsın.
Hasta olmak umrumda değil. Yeter ki kilo vereyim
Reflü çok boktan bir hastalık hayatın zindan olur lan
Olsun zayıflayayım yeter şişko olmak benim hayatımı daha berbat ediyor
Bende zamanında aynı şeyi düşünüyordum ve sağlam bir spor yaptım şu an kendimi makine gibi hissediyorum kendimi aygırboğan bir ayı olarak tabir ediyorum. Sende spora git. Yoksa seni ben bizzat farkı bir yolla kustururm o zaman anlarsin bunun ciddiyetini PAUHAHAJAJANZ
Bir arkadaşım yapmıştı ve başarıyordu
Yediğim her seyi kusarak bunu başarabilirsem mutlu olurum zaten sadece 8 kilo fazlam var
Boy kilo kaç
165 boy 59 kilo
Kötüde değilmişsin
Korse ile işi çözersin
Benim yüzüm şişko. Göbekten çok suratım Beni rahatsız ediyor
Sakız çiğne kuzum
Sürekli yapiyorum
Çok sağlıksız ve yanlış bir yöntem
Sağlıksız olması umrumda değil