Sağlık & Diyet Sevgilime sigara içmediğimi söyledim. Sigara bağımlılığından en hızlı nasıl kurtulabilirim? pembepijamam Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sorduğu zaman içmediğimi söylemiştim. En kolay ve hızlı nasıl bırakabilirim? Sevgilime sigara içmediğimi söyledim. Sigara bağımlılığından en hızlı nasıl kurtulabilirim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben bırakalı 7-8 ay gibi bir süre oldu ve bu süre boyunca hiç içmedim. Ben nikotin sakızıyla bıraktım, baya etkili geldi bana. Direk bırakmayı deneyince zorlandım çünkü nikotinsizlik başıma vuruyordu asabi yapıyordu. 0 0 Yorumla
Zırrrdelii Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Ben yıllardır deniyorum bırakamadım sigara alışkanlığı hiç bişeye benzemiyor yapıştımı bırakmıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her gün bir pakete yakın içiyorsan biraz zor az içseydin sevgilin anlamazdı ama anlar çok içiyorsan 0 0 Yorumla
DrMelikeAltun Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Umarım bırakırsın profesyonel yardım alabilirsin bakanlığın çalışmaları var bu konuda içme lütfen 🤢 1 0 Yorumla
Sky_banner Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Hipnoz yontemi var ama sakin tek basina yaptirma tecavuz tacizler oluyor soyleyim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sağlık & Diyet konusunda 30,1b cevap paylaştı. Bence azaltarak bırak 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Onun yaninda icme tut KENDINI ya da birak 0 0 Yorumla
Yalnızbirkızçocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Paketi çöpe at ve oyala kendini 0 0 Yorumla
Emir_Timur Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl At ve içme başka yolu yok onu seviyorsan tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben bırakalı 7-8 ay gibi bir süre oldu ve bu süre boyunca hiç içmedim. Ben nikotin sakızıyla bıraktım, baya etkili geldi bana. Direk bırakmayı deneyince zorlandım çünkü nikotinsizlik başıma vuruyordu asabi yapıyordu.
Ben yıllardır deniyorum bırakamadım sigara alışkanlığı hiç bişeye benzemiyor yapıştımı bırakmıyor
Her gün bir pakete yakın içiyorsan biraz zor az içseydin sevgilin anlamazdı ama anlar çok içiyorsan
Umarım bırakırsın profesyonel yardım alabilirsin bakanlığın çalışmaları var bu konuda içme lütfen 🤢
Hipnoz yontemi var ama sakin tek basina yaptirma tecavuz tacizler oluyor soyleyim
Bence azaltarak bırak
Keşke yalan soylemeseydin
Neden öyle bir şey söyledin ki?
Onun yaninda icme tut KENDINI ya da birak
Paketi çöpe at ve oyala kendini
Muska, muska, muska..
At ve içme başka yolu yok onu seviyorsan tabi
bağımlıysan zaten sevgilin bunu anlar
Bırakmayı iste yeterki.
Tek sefer de bırak.
Başladım diye bilirsin 😂