Arkadaşlar ben sigarayı bırakmak istiyorum ama ne yaptıysam bırakamadım 1-2 gün içerisinde tekrar başlıyorum.Bu illetten nasıl kurtulabilirim akşam üstüm leş gibi sigara koktu yine kendimden tiksindim :(
Cevabın nedir?
al karşına efendi efendi anlat seninle anlaşamıyoruz de, sen çok kötü kokuyorsun ve insanlar senin kokun bana bulaştığınıda benden uzaklaşıyor de, sen benim geleceğimle oynuyorsun de ileride bir çocuğum olmasını engelliyorsun belkide de, sen benden çalıyorsun de bendekini alıp hava yapıyorsun ve bende kalan ne hiçbirşey de... yuksek ihtimal seni anlamıyacak ama sen bunların farkına varırsan belki bişeyler yapabilirsin.
23 Yorumla
En İyi Cevaplar
Winston iciyorsan işin zor.
Ama şunu bil içemedigin sigaralar vardır muhtemelen , ondan 1 paket al ama sadece ondan al. Ve her içişinde sigaraya nefretin artsın. O paketten sonra başka paket alma. Sadece milletten iste ve yüzün zamanla olmasın istemeye. ancak böyle bırakırsın. paket almamaya kendini şartla ama otlaklık yap yüzün kızarıncaya kadar02 Yorumla
+1 yılÇakmak taşımayı bırak yakamazsan içemezsin
fazla cebi olan giysilerden kurtul paketi koyacak yerin olmasın
her sigara yaktığın da izmaritin ucuna ince bir bezkoy ve bir kaç nefeste biriken nikotine bak
lösemi hastası bir çocuğun resmini cüzdanın da veya çokça görebileceğin bir yer de tut almadığın her paketin parasını o çocuk için biriktir23 Yorumla- +1 yıl
haklısın haklı olmasına bir çoğunda ama işte dediğin gibi basit değil basit birşey olsa kimse içmez bu illeti zaten bi yapıştımı o kadar kolay olmuyor çoook biliyorum karnım aç son paramla sigara aldığımı nasıl lanet birşeyse nasıl girdiyse vücuduma bi türlü engel olamıyorum ona
- +1 yıl
biliyorum malesef çok zor
bırakmak istediğin için böyle yazdım inşallah başarırsın
- Sağlık konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yıl3 kez bıraktım sigarayı ilk 2 de beynimde bitrememiştim birinde 6 ay birinde 10 ay içmedim geri başladım. Ama bu sefer beynimde bitirdim içmiyorum rahatım saçlarım mis gibi kokuyor parfüm kokularım bile daha hoş kokar oldu çünkü sigara içen insan gerçekten kötü kokuyor. Şimdi yanımda sigara içen biri geçse midem bulanıyor
14 Yorumla- +1 yıl
inşallh tabi arada oluyor böyle nikotin krizleri ama geçiyor inan bana bıraktm bırakalı yüzüme nur geldi:D
- +1 yıl
:)))
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
23Cevap
bende iciyordum hemde cok
birgün ramazanayi ve ben niyetliyim aksam oldu iftarimi actim ondan sonra dedim icmeyecegim
ve öylede oldu
ondan sonraki günde icmedim ama cok zordu dayandim.
cünkü hersey kafada bitiyor
3 gün dayan ondan sonra günden güne kolay oluyor gercekten
böyle 3-4 gün sadece sonra geciyor yavas yavas110 YorumlaEn zor kısmı ilk 15 gün. Bu süre içinde bol sıvı tüket, meyve ye, sigara yerine bunlarla oyalan. Özellikle melissa çayı iyidir, sakinleştirir. İştahın artacak bu normal. Sonraki dönemlerde de sakın bir tane içeyim bir şey olmaz deme tekrar başlarsın. Sigara hiç bir zaman tümüyle kafadan silinmez. Uzak dur. Görme bile.
10 YorumlaKarabaş otu çayı ile. Sallama poşetlerini al, bir su bardağı suya iki poşet at, demlensin şeker veya balla aç karnına iç. Günde 3 kere subardağı ile iç. Vücuttaki nikotini bloke ederek, sigara isteğini yok eder. Eğer dudakçıysan, ağzına bir kalem falan al, sigara gibi tut.
Karabaş otunun eczanelerde şeker kaplı olanları da var. Bu daha pratik olur. canın sigara çektiğinde al çiğne yut, veya canının sigara çekmesini beklemeden çiğne yut.
Şimdiden geçmiş olsun.10 Yorumladüşün ki kız arkadaşın sigara içmiyor ve sen onunla buluşuyosun çoğu kez. Kız arkadaşın senin için özel giyiniyor, güzel bir parfüm sıkıyor üstüne ve yanına oturuyor sen de güzel giyiniyosun yanına gidiyosun. Ancak aranızda bir fark var o güzel kokuyor ve sen leş gibi sigara kokuyosun. Ve kız arkadaşına sarılıyosun onu öpüyosun, onun düşüncelerini düşün içinden geçip de belkide kırılmaman için söylemediklerini düşün.
20 Yorumlabende ıçıyordum bıraktım madem farkındasın ozaman sıgara ıçmeden once sadece 5 dakıka o leş kokan tısortlerını dusun tıksınıceksın ve sıgara yavas yavas bırakılmıyor malesef bırden bırakıcaksın karar verdıgın an %50lık kısmı basarmıs oluyorsun
13 Yorumlaben mücadele ediyorum hala...bunun için kliniklerin "sigara bıraktırma poliklinikleri" var ..oradan verilecek ilaca başlayabirlirsin...laser merkezine gidip seans uygulanabilir.son olarakta...aman valla ben de bırakamadım...olmuyor işte... :))
12 Yorumla
+1 yılBence bıraksan iyi olur çünkü 2 tl zam geldi bugün tüm sigara içen arkadaşlarım isyan içerisinde küfür ede ede aldılar sigaralarını :D zaten başbakan da dedi sigara içmeyi versinler içenler ozaman dedi :D
11 YorumlaEvdeyken balkonda kaçak sigara içmek zorunda kalan bir arkadaşım alt kattaki otlakçı ukala komşuya bir kaç kez alaman malborası diye at tezeği tütün karışımı içirmiş otlakçı sigaranın gayet güzel olduğunu söylemiş :) yani beyinde bitiyor birazcık. bu arkadaşım 10 aydır falanda sigara içmiyor Alan car easy way to stop smoking adlı cd'si baya etkili olmuştu sizede faydalı olabilir belki
10 Yorumla
+1 yıl''Sigara içmediğinde girdiğin krizin sebebi bir önceki içtiğin sigaradır.''
Allen Carr'ın bu konuda dünyaca kabul görmüş bir kitabı var. Okursan, büyük ihtimalle bırakırsın.11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi şehirdesin? Bir çok şehrimizde ücretsiz sigara bırakma poliklinikleri var. Sana bi ilaç veriyorlar önce sigarayla beraber kullanıyorsun sonra yavaş yavaş bırakıyorsun. Bu sayede bırakan çok kişi tanıyorum gerçekten işe yarıyor bi araştır bence. Doktor kontrolünde olunca daha kolay bırakılıyor ama tabi her şeyden önce kafanda bitirmen lazım. Bol şans :)
10 Yorumlabeyinde bitirilmediği sürece bitirilmiyor, kendimi şartlayıp yendim o lanet şeyi, güçsüz olmayı yedirme kendine
17 Yorumla
+1 yılKanka cözümü bende :))) simdi kalkıosun sağ tarafa dogru devam et camı ac ve aşagıya bakmadan atla... gerci sizin ev yüksek değil :)) sen b...ku yedin ömür boyu icmeye mahkumsun :)))))
11 YorumlaAzaltma metodunu uygula sürekli azaltmaya çalış.Ve en sonundada hiç içme geri kalan yöntemler hikaye yok bitkisel çözümmüş,nikotin bandıymış hepside fiyasko ile sonuçlanır.Kafanda bitireceksin önce.
14 Yorumla- +1 yıl
Şöyle birşey var bende sigara içiyorum ama açık konuşmak gerekirse bırakmak istemiyorum çünkü tek dostum sigara bana hiç bir kadının veremeyeceği mutluluğu veriyor.
Biz bu zıkkıma içe içe alıştık ve beyin her uyuşmasında tekrar bunu yapmamızı istiyor.Çünkü bağımlılık kazandı.
Belli bir süre sabredip içmemeyi başarabilirsen beyin sigarayı istemeyecek emin ol babam böyle bıraktı ne tedavi nede başka birşey doktor ölürsün içme deyince G..t korkusuna bıraktı.
Yani ya korku ya irade.
+1 yılakciğer kanseri olmuş kişileri ziyaret et tiksinirsin bir anda sigaradan
rahmetli dayım kanserdin ondan sonra bende bıraktım gerçi çok içmiyodum ama şimdi ne zaman canım sigara çekse aklıam dayımın o halleri geliyo vazgeçiyorum12 Yorumla- +1 yıl
evet öyle ne yazıkki :(
Allen Carr - Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu
Araştır bul, iyidir. Bu adamla bırakan çok fazla kişi var. Kitabı ve belgesi ile bırakabilirsin.
Sihirli değnek ise yok tabi, en nihayetinde iş yine sana kalıyor.10 Yorumlazaten zam geliyo bırakırsın kesin :D şaka maka irade meselesi bu aklına getirmemeye çalış . çamfiks de kullanabilirsin etkili gerçekten
118 Yorumla- +1 yıl
:)) bende merak ettimm
- +1 yıl
pislik leş gibi kokuo :D:D:D:D
- +1 yıl
Zzzzzzzzzz...
- +1 yıl
aahhahaa :D:D:D: küllük dedi kanka :D seni tanıoo
- +1 yıl
aahha :)) kanka okadar değil hayal dünyan okadar geniş olamaz senin :)
15 gün bıraktım yeniden başladım neden? çünkü sigarasız bi hayat düşünemiyorum ama sağlık açısından zararlı olduğu için bırakmak istiyorum .Allen Carr Yöntemi diye bir kitap var milyonları bıraktırmış bi kitap al oku derim faydalı olacaktır.
10 YorumlaKurtulamazsın...sadece ara verebilirsin..belki 1 Ay..belki 1-2 yıl..sonra tekrar başlarsın...
10 YorumlaSeviyorum ben bu huyumu yahu. 2 senedir sigara içiyorum bazen gunde 1 paket bazen 2-3 dal..Canım isteyince de kolaylıkla bırakıyorum..Anlamadım ben bu işi ama neyse..
13 Yorumla- +1 yıl
:))))
Şuan bırakma aşamasındayım, günde 2-3 tane içiyorum.Her şey kafanda bitiyor.Psikolojik olarak yenersem bırakırım diye düşünüyorum.Ama gerçekten zor.
10 Yorumla
+1 yıldaha yaşın çok genç bunları dert etme hele bir otuz yaşına gel o zaman düşünürsün
10 YorumlaZaman geçireceğin şeyler yaparsan unutursun sakın azaltarak bırakma taktiğini deneme o yaş iş.
10 Yorumla
+1 yılsigara kullanan bi sevgili yap. zaten iğrenip bırakırsın..
10 Yorumla
+1 yılzam gelmiş abi boşver cebine zarar bak
11 YorumlaMerak etme, sen kurtalamazsan o senden kurtulur...
31 Yorumla- +1 yıl
+1
bi sigarayı bırakamıyor musunn ya oruç tut :))
13 Yorumla- +1 yıl
Sen gece gece yemek yiyonya ? :))) köfteler nerde ?
nikotin sakızı al eczaneden çok işe yarıyor..
21 Yorumlajoker i bul o yardım eddeer sana :)
10 Yorumlasigara içmeyiniz :D
11 Yorumlaiçmemeyi dene:)
10 Yorumlaİradenle...
10 Yorumla
+1 yılKurtulamazsın...
10 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi