Ortaokulda 55 kiloydum yaz tatili oldu liseye geçicektim 2 hafta işe gittim zaten 2 hafta sonunda okul açıldı ve ben 10 gün gibi kısa bir sürede 45 kiloya hatta belki daha az bir kiloya düştüm o zaman 2 lokma yiyince bir günde duyuyordum ve abur cuburlardan tiksinmeye başlamıştım sonra korona çıktı koronada ilk aylarda kürona geçirdim gece fabrikaya gidiyodum ordan bulaştı ve vücudumdaki vitaminler git gide düşüyordu çünkü virüs vücuttaki vitamin değerlerini düşürüyor galiba çünkü burada benim yaşıtlarım baya bir vitamin tedavisi görüyordu ve sende onlardan biriydim her neyse korona geçirdiğim iki hafta annem en sevdiğim yemekleri yapıyodu benim su iççek halim yoktu 38 kiloya düştüm sonra vitamin tedavisi gördüm 2 ayda 69 kiloya çıktım şimdide 79 kiloda ķaldım 2 yıldır her akşam diyete başlıycam diyip sabah bozuyorum
Aynn vallaha ama artık gerçekten zayıflamak istiyorum ben bir gün hiç oturmazdım sabah 6 30da kalkıp 15 dakikada kahvaltımı yapıp okul kıyafetlerimi giyip evden çıkardım 1 buçuk saatlik yolu 45 dakkada giderdim eve geldiğimde ev işi yapar yemek yer akşamda fabrikada çalışırdım şimdi 10 saatlik uyku yetmiyor bana en sevdiğim kıyafetlerim olmuyor 😭😭😭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sadece salata ile beslenerek haftada 7.5 civarı verdim (salata tuzsuz yağsız kuru) her hangi bir tatlandırıcı baharat vs olmadan)
Kaç kilodan kaç kiloya düştünüz
Ve nasıl motive ettiniz kendinizi
Sadece yemeyerek mi verdin yoksa spor falan mı yaptın? Ben de 5 kilo vermeye çalışıyorum şu an
spor yok su içtim yemek yemedim hiç
İyi bk yedin hastalık çıkarsa bedeninde çekersin acısını
doktordan iyi biliyorsun herhalde 💀 doktor kontrolünde yaptım
2 haftada 15 kilo
Nasıl zayıfladınız
@Güllü56 hic yemedim
Soran yaşıyormuş 15 kilo daha verdim 50 kilo oldum
Sadece sıvımı beslendiniz
@Güllü56 evet
Peki kendinizi nasıl motive ettiniz
@Güllü56 zayıf halimi düşündüm
Teşekkürler peki rica etsem sabah akşam yaptığın herşeyi anlatırmısın sati satine
@Güllü56 yaptığım bir şey yok sadece su
Azminize hayran kaldım geri aldınızmı
@Güllü56 almadim
Kaç kilosun
79🤦🤦🤦
@Güllü56 boy
Ya ben sabah diyete başlayıp akşam direk bırakıyorum iradem hiç yok napıcam bilmiyorum
@Güllü56 yaş kac
18 boy 150
@Güllü56 boyuna gore kolon var baya her gün verdiğin kiloyu not al
Neden ki
@Güllü56 hırslanirsin
Bende şöyle biri bana zayıflamışsın dediğinde direk kendimi yemeğe veriyorum nedeni ne bilmiyorum
@Güllü56 en fazla ne kadar verdin
Ortaokulda 55 kiloydum yaz tatili oldu liseye geçicektim 2 hafta işe gittim zaten 2 hafta sonunda okul açıldı ve ben 10 gün gibi kısa bir sürede 45 kiloya hatta belki daha az bir kiloya düştüm o zaman 2 lokma yiyince bir günde duyuyordum ve abur cuburlardan tiksinmeye başlamıştım sonra korona çıktı koronada ilk aylarda kürona geçirdim gece fabrikaya gidiyodum ordan bulaştı ve vücudumdaki vitaminler git gide düşüyordu çünkü virüs vücuttaki vitamin değerlerini düşürüyor galiba çünkü burada benim yaşıtlarım baya bir vitamin tedavisi görüyordu ve sende onlardan biriydim her neyse korona geçirdiğim iki hafta annem en sevdiğim yemekleri yapıyodu benim su iççek halim yoktu 38 kiloya düştüm sonra vitamin tedavisi gördüm 2 ayda 69 kiloya çıktım şimdide 79 kiloda ķaldım 2 yıldır her akşam diyete başlıycam diyip sabah bozuyorum
@Güllü56 zor knka
Aynn vallaha ama artık gerçekten zayıflamak istiyorum ben bir gün hiç oturmazdım sabah 6 30da kalkıp 15 dakikada kahvaltımı yapıp okul kıyafetlerimi giyip evden çıkardım 1 buçuk saatlik yolu 45 dakkada giderdim eve geldiğimde ev işi yapar yemek yer akşamda fabrikada çalışırdım şimdi 10 saatlik uyku yetmiyor bana en sevdiğim kıyafetlerim olmuyor 😭😭😭
@Güllü56 zayıflık gibisi yok bunları düşün
Aynen öyle yapıcam motive olmam lazım sürekli instadan zayıflama videoları izliyorum sen kaç yaşındasın knk
@Güllü56 26
Siz büyükmüşsünüz sonradan da 15 kilo vermişsiniz onu kaç haftada verdiniz yine su diyeti yaparak mı zayıfladınıs
@Güllü56 1 ayda evet
Peki su diyeti yaparken meyve yesek haşlanmış sebze yesek bir şey olur mu çünkü hayla vitamin tedavisi görüyorum
@Güllü56 orasını bilmiyorum knk
Anladım teşekkürler knk kb çok soru sordum
@Güllü56 yok ya önemli değil
Teşekkürler
@Güllü56 ricalar
4 gün hiç bişi yemeyip 4 kilo vermiştim
Nasıl becerdin bunu