Sağlık Ayaklarımın altı sızlıyor ne iyi gelir? ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Sabahtan akşama kadar iş yerinde ayaktayım sızım sızım sızlıyor 👸 Ayaklarımın altı sızlıyor ne iyi gelir? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. Soğuk su ve dinlenmek iyi gelebilir, geçmiş olsun kendinizi çok yormayın :) 0 0 Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl ayakkabı çok önemli ortopedik tabanlık felanda kullanabilirsin 1 3 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ortopedik sandalet falan almayı düşnüüyorum yaz ayıya birde teşekkür ederim :) Yorumla erkansardagi +1 yıl yaz ayı için düşünme modaya uyacağım diye sağlığından olma bence kış içinde güzel bi ayakkabı almalısın. Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Kış gelince kış içinde alırım sadece terlemesin hava alsın diye ortopedik sandalet ya da terlik düşündüm Yorumla
kırmızılego Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bir kabın içine normal su ve içine tuz ekleyip onun içinde ayaklarını dinlendir ve yatarken ayaklsrının altına da yükseklik koy kan basıncı ayaklsrından geri gitsin 0 0 Yorumla
aurila Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ayağınızın altına buz koyun. Buz 10-15 dakika ayağınızın altında kalsın. 1 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Tamam teşekkür ederim :) Yorumla aurila +1 yıl Ne demekk ✨💗 Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Geçmiş olsun spor ayakkabı giymeni ve mümkün olduğunca sabit durmanı tavsiye ederim yıllardır ayakta çalışıyorum 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Koltuk veya yatağa sırt üstü uzanıp ayaklarını yukarda tutmak iyi hissettirir ya da sıcak su 0 0 Yorumla
Selamnaber2022 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Böyle bir güzellik neden çalışıyor ya 🤣 0 2 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Dimi dimi o kadar haklısın ki 🤣 Yorumla Selamnaber2022 +1 yıl Gel bana sen kraliçeler gibi yaşa 🤣 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 561 cevap paylaştı. Öpücük 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fotoğraf dikkst amaçlı mı ahahah 0 8 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Konuyla alakalı olsun diye sadece kdkdk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok alakalıymış bravo sana mdndnxnxn Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ne koyacaktım başka el mi koyacaktım Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl E napak fetişciler var diye alakasız fotolar mı koyalım jaksjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan niye sildin aşkglsmcs Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Sen niye sildin ldldkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alakasız birisi yorum yapmıştı ondannn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Meslek ne bu arada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Soğuk su ve dinlenmek iyi gelebilir, geçmiş olsun kendinizi çok yormayın :)
ayakkabı çok önemli ortopedik tabanlık felanda kullanabilirsin
Ortopedik sandalet falan almayı düşnüüyorum yaz ayıya birde teşekkür ederim :)
yaz ayı için düşünme modaya uyacağım diye sağlığından olma bence kış içinde güzel bi ayakkabı almalısın.
Kış gelince kış içinde alırım sadece terlemesin hava alsın diye ortopedik sandalet ya da terlik düşündüm
Bir kabın içine normal su ve içine tuz ekleyip onun içinde ayaklarını dinlendir ve yatarken ayaklsrının altına da yükseklik koy kan basıncı ayaklsrından geri gitsin
Ayağınızın altına buz koyun. Buz 10-15 dakika ayağınızın altında kalsın.
Tamam teşekkür ederim :)
Ne demekk ✨💗
Geçmiş olsun spor ayakkabı giymeni ve mümkün olduğunca sabit durmanı tavsiye ederim yıllardır ayakta çalışıyorum
Koltuk veya yatağa sırt üstü uzanıp ayaklarını yukarda tutmak iyi hissettirir ya da sıcak su
Böyle bir güzellik neden çalışıyor ya 🤣
Dimi dimi o kadar haklısın ki 🤣
Gel bana sen kraliçeler gibi yaşa 🤣
Soğuk suya sok ayağını beklet
Bir şey olmaz büyüyünce geçer
Masaj yapiasi lazim
Buzlu suda bekletebilirsiniz.
Ayak hastaligi olanlara sormak lazim
Öpücük
Geçmiş olsun kuzum
Masaj mı yapayım.
masaj yaptır