Selammm 💫💫💫💫
Benim gibi kilo alanlar İsveç diyeti denen var mı , denicemmde 😬😬🤣🤣
Benim gibi kilo alanlar İsveç diyeti denen var mı , denicemmde 😬😬🤣🤣
Yorumda gördüm yok öyle bir dünya 30 kilo verdim bu sabır işi 5 ayda verdim, kesinlikle sabır işi analysis yap kalori açığı çıkar teferruata takılma sabır işi
Nasıl verdin? Ben sadece 5 veya 6 kilo vermek istiyorum yani bu ay aldığım kiloları
Yooo söyleyebilirsin yani benim boyuma göre 15 kilo vermem gerekiyor , yani eğer etkili bulursam 15 kiloyu da veririm
Tm olur beklemedeyim , kolay gelsin
Cevap
6Cevap
Yıllardır antrenörüm ama isveç diyeti yapan bir kişi görmedim 🤣
Ben kendim yaptığım bir diyet var 40 günde 14 kilo verdim.
Nasıl peki?
Askerdeyim gece nöbetçisiyim
Sabah kahvaltı yapıyorum. 8de ekmek yemeden öğlen uyuyorum 5te salata çıkarsa salata yiyorum sadece yoksa yemek yemiyorum acıkınca bir iki parça meyve yiyorum ve 4 lt su içiyorum bu sayede ödem atıyor vücut ve düzenli yaparsan da kilo vermeye başlıyorsun
Tm da diyeti nasıl yaptın bana da anlatsana 🤣🤣😰😰çok sevap kazanırsın 😭🤣
Anlatmıştım
Hmm. Benim kan şekerim düşüyor bazen baygınlık oluyor , o yüzden sağlıklı beslenme geriyor
Sağlıklı beslenme değil zaten düzenli beslenme. Sen sadece kahvaltı yaparak ya da sadece öğle veya akşam yemeği yiyerek diğer öğünlerde sadece meyve yiyerek günde 5 lt su içerek istesende istemesen de kilo veriyorsun 109dum şu an 95im
Ne güzel verbilmissin , bende denicem o zmn ,, ne olursa olsun yeter ki aldığım kilolari geri vereyim 🤣😰
Kilon kaç ki
60 a ulaştım ya😭😭
Boy?
155.
Hmm çok fazla yok ama
Evet ,6 kilo verebilrsem iyi ama ideal kilom 45 olmalı ,
Diyete karsiyim hanimefendi
Aaa neden 👀
Yimek icmek en guzeli spor yapmak da bence
Nasıl bir şey merak ettim
13 günde 7ile 20 kilo verebiliyormusuz
Ama olayı ne