Arkadaşlar diyetteyim 7.5 kilo verdim fakat midem küçüldüğü için mi bilmiyorum hiçbir şey canım istemiyor günde 1 öğün yiyorum?

Arkadaşlar 1.5 ayda 7.5 kilo verdim. Şekeri tamamen hayatımdan çıkarttım. Günde sadece 3 dilim ekmek yiyordum Ama son 1 haftadır iştahsızım. Canım ne cips ne kola ne hamburger ne ev yemeği hiçbir şey çekmiyor. Yemek yemek istemiyorum ve midem dolu gibi hissediyorum. Sebebini bilen var mı acaba. Yemek yemediğimde metabolizma yavaşladığını biliyorum lakin hiç bir şey canım çekmiyor. Her akşam birde enerji geliyor leslie boosted yapıyorum 30 dk. Birde 2 haftada 1 ödül öğünü yapın diyor herkes bende bugün babaannem ısrarla hanımellerin fındıklısından ye diye tutturdu aldım 4 tane. Diyetime zarar gelirmi. Eve geldim hemen leslie yaptım. şu an karnım deli gibi tok ve 1.5 aydır şekersiz paketli gıdalardan uzak ağzıma çikolata dahi atmamıştım şimdi hanımeller yiyince mi bilmiyorum misem ekstra bulandı.

Arkadaşlar diyetteyim 7.5 kilo verdim fakat midem küçüldüğü için mi bilmiyorum hiçbir şey canım istemiyor günde 1 öğün yiyorum?