Dün başıma gelen hadise. 😟
Tek bacakla yüzerek kıyıya gitmeye çalıştım, sonra düzeldi ayağım Allahtann. Ama bu durumda yapılması gereken en doğru şey nedir sizce?
Dün başıma gelen hadise. 😟
Tek bacakla yüzerek kıyıya gitmeye çalıştım, sonra düzeldi ayağım Allahtann. Ama bu durumda yapılması gereken en doğru şey nedir sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sakin olunmalı ve yavaş hareketler yapılmalı
Çok geçmiş olsun denize girmeden önce muz yeyin o kramp girmesini önler ayrıca su içinde panik yapmadan yavaş yavaş karaya çıkmak lazım
Teşekkürler deniyeceğim dediğinizi
mesajınıza çok geç cevap yazdığım için kusura bakmayın rica ederim dikkat edin kendinize
Ya banada olmuştu birde çok dalga vardı kabus gibiydi
Evet ve çok yorucu
Benimde çok giriyor senin gibi yapıyorum ya da olduğum yerde bekliyorum geçsin diye
Zor bir şey en güzeli kıyı tarafında yüzmek
Kıyıda da zevki çıkmıyor ya
Suya girmeden magnezyum tablet iç bitane magnezyum eksikliği krampa neden olur genelde yazın terleriz ve sadece su değil tuz da kaybederiz buda kramplara sebep olur
Sakin olacan acma germe yapacan kıyıda denizde olduysa sakin olacan. Dinlendimmi geciyor bu maynezyum ve susuzlukdan oluyor
Sakinlik çok önemli
Gecen yine oldu bana o bak kullandınmı acı veriyor kıyıya yakındım cıktım biraz dinlendim ama acısı gecmedi ısınma yapmadan yapıldıgı için
Dinlendiremiyorsun denizin ortasında başına gelince. Ben biraz yüzerken elimlede ayağımı ovdum , sıktım falan sonra kendi kendine düzeldi. Ama o kadar yoruldum ki anlatamam.
Yüzmenin sıkıntısıda bu korkutuyor
Bilmiyorum ben de yarın gideceğim umarım böyle bir durum yaşamam yaşarsam herhalde kendime balon gibi yüzerek bulurum ya da batarak hshs
Panik yapılmamalı ve sırt üstü bir şekilde su yüzeyinde kalınmalı.
Ayağına kramp girerse sırtüstü yüzebilirsin
Canın yanarken sırt üstü yatamazsın kesinlikle
Boğulmayı bekleyemem
hemen sırtüstü uzan
denizin üzerinde bir süre öyle dinlen
Ayağına kramp girince nasıl sırt üstü yatsın bir tuhafsın ya
@dikenliyıl sırtına da kramp girmiyor herhalde
kendini bırak sırt üstü kal suyun üstünde o şekil
Sırt üstü yatıcaksın ve kramp giren bacağını cimcikleyeveksin.
Okurken nefesim kesildi
😔
Panik yapmamak en iyisi bence