AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Parası olan özele bizim gibiler devlette sıra beklemeye
Sigortam olmasa ben de gidemem muhtemelen
Neden devlet hastanesine neden gidip kendi ecelime susayayım ki.. Tabi ki her zaman özel
valla sorma ya eceline susamak doğru bi terim
Dikkat etmek gerek. Hem özel hastanede cahil doktor döven yobazda yok. Onların yeri devlet hastanesi
Özel hastaneler pahalı ama imkanım oldukça hep özele gidiyorum. 1 kere devlete gittim 4-5 saat sırada bekledim. Devlet hastanelerine düzenlenme gelmeli.
yazık ya
Ülkede doktor bile kalmadı 2 aydır randevu bekliyorum boş randevu için talep oluşturdum bildirim gelmesi için hiçbir şekilde boş randevu yok özele gitmek tabikide en mantıklısı
aynen öyle
2 gün önce annemi acile götürdüm tansiyon firlamis kadın baş agrisindan oluyorum diyor beyin kanamasindan korkuyorum artık 1 saat beklettiler ve sadece Serum verdiler bu kadar yazi
Çok geçmiş olsun ama knk serumu küçümseme çünkü o serumun içine bir sürü ilaç karıştırılıyor tansiyon içinde ancak onu yapabilirler ama bekleme konusunda bir şey diyemiyorum bu heryerde böyle aciliyeti olmayan hastalarda acilleri kullaniolar bu insanların sorumsuzluğu
serum iyi geliyor yine evet katılıyorum nehir'e, her baş ağrısı beyin kanaması olmaz sen annen diye biraz panik yapmışsın
Yok usta serumda bir şeyde yoktu valla hemsireler buna su ilaç niye katılmamış filan diye sordu birbirine ve en sonunda 3 4 kere doktora sorduktan sonra ilgilenildi kendine geldi annem
Knk bazı serumlar boştur yani sdc izotonik bazılarında ise ztn ilaç vardır hastanın durumuna göre ek ilaç ekliyorlar
Valla o kadar bilgim yok usta ne desem yanlis olur dediğin doğrudur yani öyle. bisi varsa o zaman öyledir
😊sen ferah tut içini knk inşallah annen de biran önce iyileşir
İnşallah knk çok sağolasın
Eyw sende
Doktorlar yurtdışına göçüyor o yüzden gayet normal bir durum ekonomi bu haldeykende pek şikayet edemiyorsun özel hastaneler de çok pahalı yapacak bir şey yok
üzücü
Devlet hastanesine koluma pansuman için geldim. Önümde 100 kişi var. Bekleyelim bakalım. Çoğun pansuman için gelmiş diyor benden başka pansuman için bekleyende görmedim Allah buraya düşürmesin sadece.
üstte biri şey diyor. herkesin ateşi 39 herkes kusuyor :D napim yani banane bundan
Bi de soyle bi sorun var devlet hastanrsindekiler g*tü cok kalkmis oluyor hepsi birbirinden havali egoistler bide sira beklemek ozele gitmek icin yeterli bir sebep
ya bence kalkıklıktan değil de adamlara 5 dakikada 1 muayene koyuyorlar. psikiyatristte bile bu var. 5 dakikada yüzüne bile bakamaz ki insan
Kalkik ya asiri egolular brnce, sirf bu yuzden birsuru kez tartistik
Özel hastane daha iyi diyenler net canım ayrıca 39 da riskli bişey değil beğenmiyorsan özel hastaneye git orada seni domalta domalta cebini bosaltsınlar
cebimi falan boşaltmadılar sigortam var. 39 riskli değil mi :D tamam doktor bey
Devlette kıymet vermiyorlar kadını doğumda öldürdüler... spular
ciddi misin?
Evet yanlarına kalmasın inşallah
yazıklar olsun ya
Pardon insanların özel hastane seçme gibi bir hakkı mi var anlamadım zorunluluk kaynaklı devlet hastanesi gidiyor maddi durumu olmadığı için
Hakkı olanlardan bahsediyorum beyefendi sakin bi hemen bir savunma
Bir gün ülkeden gideğim ondan sonra Hastanesi de ülkesi de umurumda olmayacak Afrikaya gitmeye razıyım o derece
gidebiiyorsan git valla
gideceğim bu mantalite'nin içerisinde benim işim yok
ben bu ormanın hayvanı değilim :))
Devlet hastaneleri herzaman en tecrübeli yerleridir özele parası olan varsa gidebilir tabikide
Ben devlet hastanelerini tercıh ederim herzaman
çok hasta görüyor sadece tek farkı bu. tecrübe katıyor elbette ama en tecrübeli diyemem
İnsan muamelesi yapmıyor devlettekiler halbuki senin benim paramı yiyorlar ben özeli tercih ediyorum her zaman çünkü gerçekten adı gibi insanı da özel hissettiriyolar
Ben özel hastaneye gidiyorum devlet hastanesinde. Yapılacak işlem var özel hastanesinde yapılacak işlem var o yüzden öncelik özel hastane
neler özelde neler devlette
Devlet hastanesinde beklediğim sırayı özelde beklemiyorum
Bakım ve hizmet konusunda özel hastane daha üst klasmanda bu devirde paran varsa özel hastaneden şaşmayacaksın bakım hizmet konusunda devletten iyi 😌
İç hastalıkları genelde özel hastanede yaptırıyorum
Demekki senden önce 249 kişinin de ateşi varmış kıçında sivilcesi çıkan acilen gelirse sistem böyle olur
249 kişinin acile gitmesi değil 249 kişiye 2 doktorun bakması sorun
Ordaki 2 doktorda şikayetçi bu durumdan koskoca acile 2 doktor yeter mi. Devlet diyor ki 1 tane fazla doktor olsun kimse madur olmasın diyeceğine az doktorla işi yürütmeye çalışıyor. Devlet doktor vermeyince ordaki 2 doktor da sabredemiyor hop istifa ediyor. burada hastalar kendince haklı , sağlık çalışanları da kendince haklı. Tek suçlu hastaneye alım yapmayan büyüklerimizin suçu.
doktora suç bulmadım zaten doktor kalmadı ülkede
Bende hemşireyim devlet hastanesinde şu an tüm personeller yabancı dil öğreniyor. Yakında gerçekten sağlıkçı kalmayacak ülkede. İnşallah bir çözüm bulunur
gittiğim özeldeki doktor da öyle dedi almanca öğreniyorum gidicem diyor kadın
Herkes ister ki özel olsun rahat olsun fakat şartlar istediğimiz ve düşündüğümüz gibi olmuyor bazen mecbur kalabiliyoruz.
orası öyle
Öyle zaten canım 💐
O kadar sağlık sigortası maaşımdan kesilirken özel hastaneye para veremem. Sigortam olmasa ama özeli seçerim
yani doğru
Maalesef özel tss olmayanda yaptırmalı acilde bile çok aşırı aşırı sıralar varken ve önlenemiyorken özel seçenek değil zorunluluk oluyor
katılıyorum
Cebinde paran varsa özele giderim tabii ama yoksa mecburen devlet hastanesine gidip orada sarı beklerim
yani illaki
Develet Hastanesi'nde misin?
özele gittim
Zaten devlet hastanesine gidersen günün zaten yarısı orada geçiyor hiçbir şey yapmadığın halde çoğunlukla bekliyorsun
Geçmiş olsun önemli bir şey yoktur umarım
enfeksiyon dediler serum aldım ilaçları aldım geldim
Yapabileceğim bir şey var mı senin için?
Son zamanlarda ki mağlum olaylardan kaynaklanıyor sanırım Başakşehir Çam ve sakurada önceden sakindi şimdi çok sıra oluyor.
muhtemelen evet. özeldeki doktor bile ben de gidicem almanca öğrendim dedi en son devlette önümde 250 kişi var deyince. haklısınız dedim ne diyeyim
Haklı adam ne yapsın
Özel tercihimdir her zaman en iyisi beklemeden paranla el üstünde tutuluyorsun devlette ınsan yerıne konmuyorsun :)
maalesef öyle aynen
Devlette bazı yerlerde iyi ilgileniyorlar ama acil bölümleri gerçekten insanı çok yoruyor boşu boşuna bekletiyolar insanları saatlerce
aynen polikliniklere sıra alarak gittiğin için yine iyi doktorlara denk gelebiliyorsun da acil aman allahım yani
Sıra aldığın zaman bile aslında gelen hastalar sanki sırayla çağrılmıyormuşuz gibi kapıya yığılıyorlar çok tuhaf cidden
Parn varsa özele git hatta paran yoksa bile kredi çek yine özele git devlet hastanesi berbat bişey bekle babam bekle ilgilenilmiyo zaten
Yapılması gereken en güzel şeyi yapmışsın ben de aynısını yapardım 😂
Öldürdüm herhalde bekleseydim
Asla bekleyemem 10 dakida ilgi gösteren özel bir hastanede olmak varken neden kendime eziyet edeyim ki
Sağlam gitsende beklerken ölürsün zaten
Orası Devlet hastanesi çünkü ihtiyacı olmasa kimse hastaneye gitmez merak etmeyin.
Gerçekten mi :))
Bunu özel sektörde çalışan bir hemşire olarak yazıyorum:)
Derdim 250 kişi olması değil, derdim 250 kişiye 2 doktorun bakması hanımefendi, öyle açıklayayım o zaman.
Bence devlet hastanesine çok çok çok lazım olmadıkça gidilmemeli
Ancak ölünce giderim
Ben hep özele gidiyorum. Sebep basit paranı veriyorsun hizmetini alıyorsun
aynen öyle
Bu hastaneyle ilgili bir şey değil bence. Çok hasta olup olmamasına onlar neden olmuyor sonucta
benim önümde 250 kişi var, ben beklerken en az 100 kişi daha geldi. 350 kişiye 2 doktor koymaları normal mi koskoca hastanede?
İkiside eşit değerde ama sıra beklemek istemiyorsanız ve paranız varsa özel tabiki
doğru
Yani madiyata bağli para yoksa mecbur devket hastnesi ama tabi normlde özel hastnee
illaki
Ozel hastane tabiki hem bekleme yok hemde cok iyiler
aynen öyle
Hastanede kuyruk beklerdik eskiden diyenler neredeler acaba?
annem :D hala bekliyor ama acilde
Maddi duruma göre değişiyor maalesef parayı verince daha iyi ve hızlı hizmet oluyor
yani doğru
gece gittim 2:30 saat bekledim sonunda dalga gecer gibi gine agrirsa kalp doktoruna git dedi
valla mı teşekkürler sevgili doktorcuğum :D
aynen gercekten saka gibi ya
Özelde çok para gidiyor bence çok acilll bişwy olmadıkça devlet en iyisi
sigortam var şükür
Çalışıyorum, çalışmaya başladığımdan beri devlete gitmiyorum, sıra beklemeyi sevmiyorum
leş bi yer
Maalesef öyle, eğitimsizlik
Turkiye' de düzelmiş hayali bile içler acısı olan bir durum
Özel hastane para kasabıdır ölsen sakat kalsan ihaleyi üstüne almaz ama devlet almak zorunda açıklamak zorunda doktor arkadaşlar ile alakalı bi durum yok bütün devlet hastaneliri bakıyor bi şekilde
Lafa gelince hastane sistemi çok iyi dünyada 1 numarayız hastanelerde randevu bulamıyorsun ki
Eskiden hastane kuyrugu var diyenler özellerde yatıyor
Devlet hastanesi kaldığına şükür edelim zamanla oda olmayacak parası olan Yaşar özele gider
Devlet hastanesi de pahalı artık özelle aynı diyebilirim
Paran varsa kimseye konuşmak düşmez
öyle de konuşuyorlar yine de
Takma kimseyi
Özelde de şu an aynı sıkıntılar var.
hiç beklemedim
Beklenir tr den bahsediyorsun
Doğru
Yani buna inan ben Almanya'da yaşıyorum ama burası tr den 50 sene geride bunuda bil
randevu alabilen var mı istediği tarihte
Varmış aşağıda gömçürdüler bana
imkanı yok onun ajakshaj bana da bulsunlar
B. K gibi zaten
Aynen öyle
Bakmıyorlar ki anca içeri ölünce alırlar seni canım
Devlet bize bahmiiirr
Bakmıyor evet
Almanya çok güzel, gelsene
Özele gidince sana tapıyolar hizmet muhteşem
😅
Tabi ki de Devlet Hastanesini tercih ederim.
Neden tabi ki de
Çünkü benim bir rahatsızlığın var Çapa Tıp Fakültesinde tedavi altındayım bir gün rahatsızlandım ve evimize yakın olduğu için özel bir hastaneye gittik. Ama benim doktoruma söylediğimiz de doktorum en kotu devlet hastanesi en iyi özel hastaneden daha iyidir dedi. Nedeni de devlet hastanesinde her şekilde kontrol edilir ama özel hastane o kontrolü yapmaz demişti.
Param varsa kesinlikle özel hastane
en iyisi
Tabiki gun al randevu ver sira bekle falan birde o blok senin bu blok benim kostur falan hic cekemem
Haklısın ama sistem böyle.
Yani yapacak bir şey yok. Doktorlara böyle davranıldığı ve şartların düzeltilmediği sürece doktor sayısı azalmaya devam edecek.
sistem böyle değil, sistem bu şekle getirildi
Aynı şey. Doktorları umursamayan verdikleri emeğin kıymetini bilmeyen cahiller ve onların can güvenliğini sağlamayan bir sistem var.
Haklısın bende aynı ama özel hastane de çok pahalı
maalesef
Artı doktorlarda o kadar şiddet görüyoruz diyor lar ama
Ben bizzat kendim gördüm pandemi döneminde hastaya bakmayan ben bizzat Tartıştım doktorla en sonunda gittim başkehim yardımcı Sina şikayet ettim telefon geldi özür diledi muayene etti.
şu an devlet hastanelerindeki doktorlar, hemşireler çok egolu
Ben artık nefret nerdeyse bu yüzden devlet hastanelerinden
Doktor Lara şiddet uygulanması saçmalık
Ama artık doktorların saygılı olması hastaya karşı kibar olması şart
Aklı ve parası olan d*vlet hastanesine gitmez
d*vlet niye
Devlet hem kalitesiz hizmet verir hem de kalitesiz hizmetinin bedelini senden vergiyle alır
yok arada neden yıldız koydun onu sormak istedim
Haklısın sistemleri çok kötü
bence de
Ben yıllardır hastane sektöründeyim doğru söylüyosun yani
Ben artık ümidimi kaybettim bu ülkeden 🙄🙄🙄 yeni doktorlarimiz da Avrupa ya göçüyor
özeldeki doktor da öyle dedi almanca öğrendim gidicem diyor kadın. ne diyeyim haklısınız dedim
Aklı olan kaldıramaz zaten haksızlığı
Ben de özele giderim vatan hainliğiyle ne alaka
bi anlasam
Allah bildiği gibi yapsın onlari
amin :D
Ne gülüyon ya 🧐
Devlet bekliyorum
:(
Özel pahalı cok