AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
Özel hastane ilgiye muhtaçlar gider
hastalar gitmez yani tamam
Gider tabi ama çok gereksiz testler istiyorlar kendimden biliyorum
İmkanın varsa özel en iyissi
yani bence de
Özel sağlık sigortası yaptır. H durumlar için
iş yeri yaptı evet
En iyisi
Buradaki devlet gayet iyi valla
neresi
Ankara İzmir
ben de ankaradayı :(
Ok şehir hastanesi iyi gayet ben direk randevusuz bile giriyordum
Randevu bulsak beklemeye razıyız
o da doğru
Devlet de arkadaşım var hiç sıra beklemiyorum
oh :D
Evet☺️
Sağlık ve güven açısından özel.
Yani bence maddi durum burada etki ediyor
Kesinlikle haklısın bu konuda
Emin o maddi durum iyi olsa herkes özele gider.
orası öyle
Ama şuda var hastaneler de aşırı yoğunluk var özellerde dahil. Özelde tabi bi miktar daha ödedin mi öne alıyorlar o da senden önce gelenlerin önüne geçmek oluyor :/ onca insanın hakkı demek
Haklısın ohhh valla icim rahatladı okuyunca sövv
asjkfhkjhdaf helal kız
yerden göge kadar haklısın
teşekkürler :D
Sağlik sistemi bitti zaten bu ülkede
Öyle maalesef
Valla geçen gün söyle bir olay geldi başıma geçen hafta cumartesi akşamı saat 10.30 gibi mutfakta soğuk kola gördüm dayanamadım 1 bardak içtim buz gibi sonra uykuya daldım. Dalmaz olaydım pazar günü akşamına kadar kivrandirdi pazar akşamı doğru bandırma devlet hastanesi ne acile mide fokur fokur tam ben gittim acile sira bana geldi hop doktor hastalandi ay şansima siçayim sonra başka bir doktor geldi onun yerine sordu neyin var diye midem bulanıyor dedim kola yapti dedim sana bir ağri kesici yapayim mi dedi yap dedim yapti gönderdi. Mideye bakmadi bile hadi ertesi gün tekrar gittim pazartesi günü işi gücü de biraktim belki adam gibi bir doktor bulurum diye ne sira alabiliyorum ne doktor bulabiliyorum en yakin randevu ayin 19 unda ve bir Allahın kulu da randevu olmadan bakmiyor. Hay Allah napiyim napiyim yapacak bir şey yok ver elini doğru özel hastaneye 215 lira muayene 325 lirada ultrason 540 liraya 2 dakikad baktilar her yere 😁 66 lirada ilaçlara verdim kola nin bardaği geldi 600 liraya ama ilaçlari şuruplari içince mide aninda kendine geldi 1 bardak kola da 600 tl ye geldi ama devlet hastanesi ne kalaydim en az 1 hafta kivranirdim yani paran yoksa sgk lida olsan hikaye ölür gidersin
Bu soruyu sorsaydın sitede bana gelen yorumlar sana da gelecekti, hemen söyleyeyim üzülme jfjf
Karın ağrısıyla doktora mı gidilir meşgul etmeyin
Karın ağrısı acil değil
Sağlık ocağına gitseydin?
Bencilsin
Ya mideyi delseydi sağlik bu hiç bir şeye benzemez
İstediklerini desinler benim hayatımdan daha kıymetli ne olabilir başka
40 derece ateş diyorum bana önemli değil diyor. Beynim kafatasımın içinde sallanıyordu ölüyorum sandım ateş denen meret kolay bişi sanki. Anlamıyorlar
Anlamazlar zaten çoğu kaçmış devletten özel hastahanelere zorları dertleri para
Tıp fakültesine gidiyorum ben
sıra yok mu
Hastane ile giç işim olmaz ama olduğu zaman arkadaş bar ona söylüyorum o sıra alıyor sağolsun
Yerden göğe kadar haklısın
Teşekkürler
Rica ederim arkadaşım
Özelde para için bakarlar
devletteki babasının hayrına mı bakıyor
Hayır
Şikayetin neydi sadece 39 derece ateş mi
👏👏👏
ateş baş dönmesi kulak çınlaması mide bulantısı vücudumda kocaman kocaman döküntüler ve ciğer söken öksürük.
Yani hayatı değerlerine bakıp tansiyon nabiz vs bisey yoksa hep bekliyorsun acilde 10 doktor olsa nolcak başı ağrıyan acilde
napayım peki kafamı kaldıramıyorken çalışmak zorundayken 15 gün randevu sırası mı bekleyeyim. öneriniz nedir
Size bu şekilde bekleyin denmediki tabikide acil destek alın ama devlet hastanelerinide düşünün çünkü siz en ufak sikayetle gittiğinizde ekg kan tahlili idrar akciger filmi hepsine baktiriyoruz ve bunların sonuclarinida bekliyoruz kan sonucu en az 2 saat ve ozeldede aynı ve sonucunu göstermek de ayrı beklemek yoğunluk yaşanması normal değil mi?
30 dakika sürmedi özelde kan sonucunun çıkması ama peki :)) teşekkürler
Hemogram 30 dakikada çıkıyor diğerleri geç cikiyor çünkü araştırılıyor devlette
özel araştırmıyor yani? bi şeyde de nötr bakabilin ya anlıyorum sen de sağlık çalışanısın ama 250 kişiye 2 doktor bakmamalı.
Ben ozel arastirmiyor demedim sadece yoğunluğu anlayabilmeniz için açıklama yaptım bu arada sağlık personeli değilim
Bizim burada ben öyle şeye hiç denk gelmedim
sıraya mı, hangi il orası
Antep
yani neredeyse benim gittiğim hastanenin semtindeki kadar nüfusu var. normal
Nasil antepteki hastanede sira yok sehitkamil devlet hastamesinde dakikada 50 kisi geliyor 25 aralik ta da bakmiyorlar bile ve bunlar sehrin tam ortasinda ikisine de gittim gece 12 de olsa gunduz 3 tr olsa acil hep dolu o yuzden ozel ama ozellerde asiri fiyat artisi var
Büyük hastanelere gidersen öyle olur
İnayet topcuoglu gibi küçük yerlerde sıra olmaz
devlet bedava dogru zamada gelirsen
Bedava he
paran varsa özel
bence de
Devlet çekilmez
çekilmeezzz
Param var yazsan da olurmuş aslında.
param değil sigortam var
Sigortayı buğday vererek mi yaptırdınız?
iş yerleri yapıyor ya. sizin iş yerleriniz kurumsal değilse aşina olmamanız normal, birçok şirket çalışanlarına sigorta yaptırıyor çünkü
Madem sigortanız vardı, o halde neden gidip devletin acilinde beklediniz?
daha yakındı ve covid testi de olmak istemiştim
Neyse, geçmiş olsun.
Gerçekten haklısın
teşekkürler
En iyisi özel hastane
öyle
En mantıklısı
Randevu alarak giderim cok acilse ozel hastane
mantıklı
Dimi :)
Geçmiş olsun
teşekkürler
Bankada bekliyosunuz hastanedede bekliceniz
Bankada parayı geç alınca sağlığımız tehlikeye girmiyor bu nasıl akıldan uzak bir yorum mesele beklemekten üşenmek değil ACİL adı üstünde ACİL dert ettiğimiz noktayı anlaman zor olmamalı
Günde bos bos işlerden acile gelen cok oldugu icin kardesim yapmak bişe yok
ne alakası var ki şu an anlamadım. bakkalda da bekliyorum hastaneyle eşdeğer mi
Şu an hastanelere gelen okadar bos insan varki inanamazsınız
Herşeyi geçtim bankada ki güvenlik oradaki maskesiz vatandaşa "maskenizi takın aksi halde dışarı çıkarmak zorundayım " diyor ve vatandaş maskesini takıyor bu durum hastanede oluyor sağlık personeli darp ediliyor , ASM başka adına ilaç yazdırmaya gelen kişiye ilacı o şekilde yaşamayacaklarını belirtince çekip kafasından vuruyor 3 ay oldu buna dünde yine polikliniğe gelen bı adam hemşireye tokatlar atıyor , kavga ihbarına giden polise kavga taraftarı saldırıyor adam yigiliyor yere bizim toplumda ne polise ne saglikciya nede bir başka meslek mensubuna saygı kalmamış özellikle kolluk ve sağlıkçılara herşeye mecburlarmis gibi muamele yapmaları meslekten soğutup daha iyi hizmet vermelerinin önüne geçen en büyük engel
Kendim için devlet hastanesi eşim için özel
eşinin tss mi var
Evet
sen neden yaptırmadın
Neyi yaptırmadım ne demek istiyorsun
Tss ney
Evet diyorsun soruma, anlamadıysan niye evet dedin abicim :)) Tamamlayıcı sağlık sigortası
Ben eşinde mi var anladım ablacım
Geçmiş olsun.
teşekkürler
hastanelerde sıra yok diyen vatan hainidir net.
kör de olabilirler
kesinlikle
Ozel hastane daha iyi ya.
bence de
beyin şart size yeminle sorulara bak
hadi ya, ne sorsaydım sevgilim üstüme düştü hamile kalmış olabilir miyim mi? gayet sorunum bu benim beğenmiyorsan yazma
tamm canım gizli gizli sorun canım sorularınızı
sanane ister gizli sorarım ister açık sorarım. sana mı kaldı sorumu değerlendirmek?
evet biz yorum yaplın diye sordunuz şeffaf olacaksınız herkes size alkışlayamaz tabi sert hard yorumlar alacaksınız
sorum "bunu söyleyince neden tepki alıyorum" sorum "sorum güzel mi" değil beyefendi. okuma yeteneğiniz var da okuduğunu anlama yok sanırım
yetenek sizsinize katıldımda haberimmi yok🤣🤣
yok o kadar kalifiyeli biri değilsiniz zaten
birazdaha müsade etsem hakarette edecek kadar cesaretlisibizde cahil cesaretli olur derler
hakaret etmiyorum ki. okuduğunuzu anlamayacak kadar kıt olmanız bi hakaret değil, gerçekler
nebilim sizin oralarda kıt kafalı demek bi lütüf sunmak gibi mi algılanıyor başkasına?
size erkeksiniz demek bi hakaret değil, gerçek bu. kıt olmanız neden hakaret olsun gerçek buyken
kıt : erkek demekmi yapmayın allah aşkına kıt kafalı bi kadınsınız ozaman diyim bende
yani benim kıt olabileceğime kanaat getirecek seviyede biri değilsiniz, atıp tutabilirsiniz köşenizde
yaa merak ettim mesleğin branjın yaşın diploman hangi üniversitede okudun doktora nı nerde yaptın dicem ama belliki ortaöğretim mezunusun fazla uzatmaya deymessin
deymessin diyen adam bana ortaokul mezunu diyor :D Güldürme
al işte cümle arayan z kuşağı olduğunu nasıl anlamadım bütün bilgi birikiminiz bukadar hiç mi deişmezsiniz
29 yaş Z kuşağı, hıhı aynen. İşine bak dayıcım hadi, çok boşsun
desene evde kalmışım baştan uzak dururdum teyzem🤣🤣
Yorum okuma yeteneğiniz olsaydı hastaneye eşimle gittiğimi görürdünüz de, diyorum ya bi yerden vurmaya çalışıyorsunuz köşeye sıkışan köpüşler de öyle yapar çünkü anlıyorum sizi. Zorlamayın boşa :)) Hadi rahat bırak beni
Özel
helal
Param varsa özel hastane diyorum
en iyisi
Devlet Hastanelerin de deli gibi sıra oluyor. Gidemiyorsun bir bölüme. O yüzden her zaman özel daha iyi
Beklenmez iyi ki özel sağlık sigortam var
aynen
Özeller daha ilgili kesinlikle
bence de
Tamamlayıcı sağlık sigortası kestir özele git 🙂
öyle gittim aynen, 5 hakkım vardı tamamladım gerçi ama olsun
10 tane olur ama muaynen hakkı
5 bizimkinde iş yeri yapmıştı
O zaman farklı olabilir
acaba yükseltebilir miyim bunu ek ücret vererek onu biliyo musun
O ne oluyor
Normalde olmaz paket halindedir ama sigortayı kesen şirketle görüşmek lazım
Tamamlayıcı sağlık sigortası ssk lı isen özel hastahanelere gidersin ücret ödemeden muayne tahlil tedavi vs yararlanabilirsin
bi iş yeriyle konuşayım belki maaştan biraz kesip yükseltirler
Yani bütün çalışanlara yapıldıysa olabilir belki ekleme yapılabilir içeriğini bilmediğim için net konuşamıyorum
Sistem böyle maalesef
özel hastane favorim
Özel demek para demek imkanın varsa sorun yok.
Özele para verilir mk
Aşko paran varsa özele gideceksin.
Bence iyi yapmışsın ensyi misin niye beklicenki
insanlar kabullenemıor
Devlet hastanesi
peki
Haklısın
teşekkürler
tabiki özel ver parayı kurtul
öyle
Kendi reçetemi kendim yazıyorum
ne hoş