AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
@gizli üye şimdiki vakit 'zor bir vakittir' insan hastalık mı düşünsün ölümü mü düşünsün ters zamandayız. Hemşireler de yoğun birazcık olsa da hemşire/doktor vesaire düşünmelisin
Bu noktada doktor onemli oluyor bazi devlet hastanedeki doktorlar cok iyi oluyor met ediliyor özel hastanelerdeki fazladan para aliyor bence
Yani evet doktoruna da bağlı ama aklı olan doktor devlet hastanesinde de kalmıyor ki artık
Sana hak veriyorum Çünkü böyle bir olayı Ben de yaşadım acilde bile bu kadar sıra bekleniyorken normal sıra alsam daha az beklerdim
250 kişi ya 250
Seninki yine iyi di Benimki 350 kişiydi
Öncelik sahibi olmak istiyorsan devlet hastanelerinde ya suriyeli ya da afgan olman gerek onun haricinde imkanın varsa özel hastaneye gidebilirsin.
yazık ya
Hastaneyi bırak ben bu ülkeden nefret ediyorum nefreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
:D
Söyle kayıt alıyorsun Mhrsden birde doktorun yanına gitmek için ayriyeten sıra alıyorsun evet katılıyorum bence de Saçma!
mhrs'den randevu alman zaten yine günler haftalar sürüyor
Aynen 🙈
Rahatsızlığım dolayı devlet doktoruna gidiyorum. Randevulu gidip en fazla 10dk bekliyorum. Pek devletin acil servisini kullanmam
randevu bulabiliyor musun
Çok rahat buluyorum. Fakat bazı servisler için randevu almak zordur
Artık özel hastanelerinde devletten farkı kalmadı ki. Geçen hastalıktan öleceğim 1 saat sıra bekledim.
hiç beklemedim ben ya kaç kere gittim
Ozeller paracidid ama en azindan devlet gibi ugrastirmiyorlar eczne calisani biri olarsk paran varsa ozele git daha iyi
hepsi öyle değil ya
Vallahi sizin orayi bilmem ama usak cevresinde biri olarak afedersin bura ayni b. k
Vallahi durumu şöyle özetlemek istiyorum annem için randevu alcam alamıyorum hastahane bakmıyor o kadar polis şehit oluyor işini mi bırakıyor.
yani grevi mantıklı buluyorum birileri mağdur olmadan grevin anlamı çıkmaz. ama benim annem de kanser hastası onkoloji çalışsa da rutin kontrollerine gidemiyor bu günlerde haklısın
Yazık günah 1.500 özele verdim önemli değil doktorluk yemini neden ediyorlar birine kızıyorlar ama olan garibana oluyor
Hamileyim geçen gittim devlet hastanesine 3 saat sıra bekledim her yer suriyeli 3 saat bekledim doktor 5 dakika baktı gonderdi sürekli grevde oldukları icinde sonuçlarımı da alamıyorum bence sağlık önemli imkan varsa kesinlikle özel
gebelik düşünüyorum bi baktım araştırdım. devlet hastanesinde doğumdan iğrendim okuduklarım sebebiyle
Doğru canım özellikle bu devirde hiç gidilmez her yer suriyeli doktorlar gerçekten köpek gibi davraniyorlar ne soru sorabiliyorsun bir de üstüne azar işitiyorsun mutlaka özelde olmalı
sen devlette mi doğum yapacaksın
Eşim devlette yap diyor ama ben hala özel konusunda israr ediyorum inşallah ikna olursa özelde istiyorum
doğum paketleri falan var uygun fiyatlı oluyor bazı hastanelerde bence onlardan al, devlette aman allah korusun
Doğum paketi nasil oluyor hic duymadim bizim sigortamız yok zaten
atıyorum bi paket aldın doğum süresince her ay 1 muayene, ultrasonlar, testler bilmem neler, doğum hepsi dahil içine. tek tek para vermiyorsun yani her gittiğinde 9 bin veriyorsun mesela bunların hepsi dahil oluyor
Anladim teşekkür ederim
Nüfus kalabalık hastane az hasta çok.. ozele gitmek en mantıklısı temiz iş. kenarda paran olacak
doktor da az artık
Evet. allah düşürmesin kimseyi hastaneye
Benimde tercihim özel tabii ki beklemeyi sevmiyorum birde dayım hastanenin ortağı doktorda kendisi övünmek gibi olmasın 🤣
hiç olmadı :D
😃👍
Bizim mahallede Cevri teyze der ki; "Money Talks Annem!".
akjsfhhkaj
Fkdkjdkdkkdkd
Koca koca insanlar random atıyor ya. İnanamıyorum, hepsi sizin suçunuz! 😂
Bu senin kararın paran varsa kimse nereye gideceğini söyleyemez sana sorun nedir anlamadım
sorun milletin laf yapması
Milleti ilgilendirmez senin hayatın sen kulak asma her söylenilene yalnız tavsiyem ciddi bir hastalık durumunda devleti seçmen yönünde özel hastaneler konfor sağlar ancak bilgi, deneyim sıfırdır devlet hastaneleri yoğundur ilgi yoktur ancak süper ötesi hocalar vardır, basit durumlarda özeli seçmen maddi durumun iyiyse mantıklı diğer türlü riske girmemelisin millet ne der konusunuda salla hayat senin hayatın.
Paran varsa tabiki özel sormana bile gerek yok. Olmayan icin mecbur
bide sağlık sistemimizle övünürler. İyice ele ayağa düştü
sağlık sistemi falan yok ortada
Hiç bir şey yok ölmeye mahkumsun. ya da hasta kalmaya
Devlet hastanesi çalışanı da hizmetide kalitesiz tamamen değişmesi lazım. Birde benden her ay 2700 TL para kesiyor kalitesiz hizmet için. Suratsız çalışanlar hele
2700 mü o neden
SGK kesintisi
Parası olan özeli kullanır bu kadar basit, kimse özele gitmeyip herkes devlete gitse o sıra 250 değil 5000 olur büyük şehirler de
Daha bunlar iyi günler gibi görünüyor. Doktoruna sahip çıkamayan bir toplum anlayışı olursa bizi çok daha kötü günler bekliyor olacaktır
Bu aralar gelişen hasta yakını doktor krizinden sonra. Devlet hastanelerinin bu durumda olmasi şaşılacak bir durum değil.
Hic oyle dusunme uzun zaman oldu devlet hastanesine gitmeyeli bende oraya hafif hasta gitsen yatak döşek çıkarsın
Doktorlar bile özeldeki kalabalıktan yakınıyor seni hangi aklı avel linçledi ki
Vatan millet Sakarya tipleri var ya at gözlüğü ile dolaşıp ama yol yaptı diyen tipler. Onlar muhtemelen
Özeldeki demişim 😂 orayı düzelteyim normal hastanedeki.. ya onların kendi fikrimi vardı 😂
Anladım anladım devlet dediğini. Yok da işte imece fikir fkgk
Sağlığına önem veriyorsan gitmemek en iyisi devlet hastanesine
Valla öyle
Devlet hastanesi ile devlet okulları sıkıntı bu zamanda
Yerine ve hastalığa göre özeli veya devleti tercih ederim
Mesela
En basit örneği babam geçen sene ikinci anjusunu oldu devlet kalp hastanesinde yaptırdık ilk anjusu özel hastanede olmuştu hem para hem doktor kalitesi olarak kötüydü
ya da diş doktoru devletteki doktorlar dişin anasını ağlatıyor çocukluğumdan beri özele giderim diş doktorum sabittir
Annem iki haftadır diş ağrısı çekiyor randevu yok mecbur özele gidicez sağlıkda parayla
çok geçmiş olsun
Sağolasın
Çoğunluk özele gidiyorum kimse senin dediğin şeyleri demiyor
ne hoş çevrendekiler aklıselim insanlarmış
Vatan haini olan sen değilsin ülkeye bu hale getirenler
işte anlat anlatabilirsen
Herkesin tercihine kimse karışamaz özele giderken benden veya bir başkasından para filenmiyorsun bu ayrı daha ayrı bir konu sağlık durum kotuyken 250 kişiyi beklemek biraz sıkıntı
devleti kötülüyormuşum :D
Ya bosversene kuzenim doktor acilde ayda toplam 8 gün çalışıyormuş full ama ara ara uykularla bütün gün çalışıyormuş 8 gün maaşı düşmüş bu olaylar olduktan sonra 10k olmuş hala itiraz ediyor bizim bir ek gelirimiz yok 4.5k ile geçinmeye çalışıyoruz biz ne yapalım ölelim mi
Allahtan özel sağlık sigortası var. Bende özele gidiyorum hemen
nimet nimet
Harbi öyle çok işim düşmüyor ama yinrde lazım
Tamamlayıcı Özel sağlık sigortam olduğu için özel hastaneden başka bir yere gitmem. Hele şu an asla. Devlet hastaneleri resmen kitlenmiş durumda. Allah kolaylık versin.
benim de 5 hakkım vardı bitti mutsuzum :D
İsteğe bağlı yoğunluğa kimsenin yapabileceği bir şey yok
kimsenin mi cidden
Doktorlar azaldı kotaları fazlasıyla dolu karşındaki de insan onlarda yoruluyor bezdiler artık Allah yardımcıları olsun
Özel hastaneler de berbat durumda. Doktor yok ülkede
gittiklerim iyiydi ya
Evet aciller çok yoğun oluyor fakat özellerde çok pahalı cep yakıyor resmen.
öyle biraz
Aferin iyi yapmıssn hem doktorları daha ilgili ve sevecen
bence de
Cidden devlet hastanelerinin acil bölümleri çok yoğun oluyor
aşşşırı
Bu tercih meselesi değil maddi imkan meselesidir...
tercih meselesidir de aynı zamanda
Özel hastane ve devlet bu konuda acilen bir önlem alması gerekiyor
ne yapabilir ki
Mesela ozel hastaneleride himayesine alabilir ve acil olmadigi halde acile giden hastalara randevu verip eve gonderebilir. Mesela acil olmayaaea hastanede ozel yer acip aramadan gelmemelerini soyleyebilir.
Yurtdisinda acil demek hayati tehlike var demek. Birde acil aile hekimi bolumu var. Arayip gitmek acil aile doktoruna tabi tutmak demek ve hayati tehlike olanlara acil diye ayirabilir mesela.
Suriyeliler için sorun değil:) onlar sıra almadan girebiliyor, ücretsiz sağlık diye başlandı ücretliye döndü 🤣
Doktorun can güvenliğide yok , İstanbul da bazi hastanelerde yabancı doktorlar çalışıyor, türk hekimi kalmadı , kendinize iyi bakın hastalanmayin ya da paranla özele gidip muayene olursun, ister katılırsıniz ister katılmaz siniz sağlık sektörü iniş te🤔
sırasız mı gidiyorlar cidden
Öncelikle geçmiş olsun
Annem için gittiğimde bende bekledim ülkemin gerçekleri
teşekkür ederim
Sen benim gibi bel ağrısı şikayeti ile özel hastaneye git 750 TL ücret öde aklın başına gelsin
diz ağrısından gittim ameliyat oldum 15 tl verdim. sigortam var
Benim de sigortam var hanımefendi ama mr ücreti çok pahalı
mr da çektirdim ücret vermedim
Valla iş yerim sağolsun özel sigorta yapiyor bütün özel hastenelere 15 TL ile her işimi yaptırıyorum
Özel sigorta yeni mi çıkmış knk
benim de öyle acilde 15 tl de almıyorlar hatta. iş yerinin yaptığı sigorta yükseltilebilir mi biliyor musunuz bunu, benim 5 hakkım vardı bittim ek ücret ödesem artabilir mi acaba
Onu sigorta yenilenirken sirket ile görüşmeniz gerek ek ücret ile kabul ederse tabiki yükseltir ama kampanya dışı diye fazla ücret talep edebilirler. Nerde calisiyorsunuz özelden yazarmisin sorun olmazsa
Ben bizim burada hiç denk gelmedim ama bu seni haksız yapmaz tabi geçmiş olsun ne diyim
neresi
Bursa
Bizim burada öyle bir olay yaşamadım devlet hastanesin de
neresi
İzmir
Evet sistemsel bazı hatalar var ama genel olarak devlet hastanesi daha iyi
yok aman
Özel hastanede aldığım bazı yanlış tedaviler yüzünden hastalığım daha çok ilerlemiş durumda
özel hastanede niye yanlış tedavi alasın oradaki de doktor devletteki de
Yanlış teşhis konulduğu için yan etkileri göstermeme rağmen devam edildi bunun için önlem alınmadı özel hastaneler kötüdür demiyorum ama gittiğim özel hastanelerdense devlet hastahanelerinde daha iyi hizmet aldım
Ne olduysa pandemiden sonra oldu randevu almak çok zor alabilende sıra bekliyor böyle işte
doktorlar gidiyor anam ben 4-5 ay önce aynı hastanenin aciline gittim tek ben vardım bekleme salonunda. aynı hastanede 4 ay sonra 250 kişi napıyor sırada
Çok hasta değilsem gitmiyorum ben çünkü hastane sağlam insanı hasta eder
sorma yav eşimle gittim adam hasta geldi eve
Bende devlet hastanesini sevmiyorum o yüzden özel hastaneleri tercih ediyorum
en iyisi
Parası olan özele gider olmayan devlete yapacak bir şey yok, bende devlete giderdim.
sigortam var
O zaman özele git özel sağlık sigortan varsa
öyle yaptım
En güzeli ne uğraşıyorsun ki televizyon da sağlıkta devrim diyorlar millet randevu bulamıyor
Bende nefret ediyorum, ağır değilse sağlık ocağına git
Sağlık sigortam var ama devlete gidiyorum çoğu zaman. Bekleme problemi yaşamadım hiç
bu pahalılıkta 182 den randevu alıp beklemeden devlet hastanesinde muayene olmak
Para bir şekilde bulunur ama kaybedilen sağlık her zaman kazanılamaz
bence hastaneler çoğaltılmalı özellikle devlet hastaneleri
Devlet hastaneleri evet çok yoğun oluyor ve aşırı bekletiyor aksaraydads önceden öyle bir problem vardı daha büyük bir hastane yaptılar vb problem yaşamıyoruz artık ve ülke mülteciler yüzündende hastanedir odur budur kwrışık
22 devlet hastanesi var ama fayda etmiyor
Yaw senle alakalı değil kısaca hain vb değilsin sadece ülke s2imsonic
Kesinlikle özel hastane 1 tane sağlık raporu çıkarcam yan bina diye diye hastaneyi kaybettim zorda olsa yan binayı buldum orada da heyet dediler toplantı dediler ben de özele gittim parasını verip 5 dakikada aldım
heyet toplantısında doktorlar poliklinikte olmuyor maalesef annem de döndü birkaç kere öyle
Bir sürü doktor vardı imza atmak zor değil bence
Heyet toplantısında herkes olsün mü o zman
Bu da yanlış işte normalde ozelciyim ama o sağlık raporu keyif için istenmiyor para ile alınsın diye istenmiyor normalde gerçekten sağlıklı isen verilmeli imzalarla
Çok yoğun ve sürekli olduğu için istersen özele git parayı ver düdüğü cal
mantıklı
Para yi ver hiç uğraşma
Yani şahsen bende devlette beklemem bir dakika fakat herkes için aynı durum söz konusu olamaz. Malum anlaşmalı olsalarda özellerde bir otel fiyatı çekildiği için herkes karşılayabilecek bir potansiyelde olmuyor ne yazık ki
yani illaki
Devlet hastanelerindeki sistem özel hastanelerin daha çok hasta kabul etmesine neden oluyor. Paran varsa özele gitmek en iyisi.
Devlet hastanesi de mi özele çalışıyor acaba
Bir yerde sanki öyle oluyor. Sağlık sistemi sakat.
Bence devlet hastanesi cünkü ozel hastane paraya bakar
Devlet hastanesine bi kere gittim basima grlmeyen kalmadi asla bida gitmem heryer kir pasak icinde, ben rezil olana kadar parami veririm param rezil olsun